reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Julka a ten kumpel którego on nie lubi to może weź go wkręć w jakiś plan żeby Twój poczuł sie o ciebie zazdrosny i zaniepokojony że cie ktoś adoruje i może mu zabrać.

reklama
[FONT=trebuchet ms,geneva]AMANDA GRTULACJE:
:Dużo zdrowia i uśmiechów, pisków, wrzasków i zabawy moc, sporo radości z tupotu malutkich nóżek, łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku, porozrzucanych wszędzie klocków, przytulenia okrągłej główki i uścisków małych rączek.

[/FONT]
Skrzat9 ja nie bylam z Guziczkiem,Guziczek pojechala na wies, ja bylam z Marlena ta co byl;a z nami na golodupcach...:-):-):-)
Julia no kurda kazdy facet to tylk onajesc sie,usiasc na kanapie i miec w d... wszystko... moze odpusc na troche,przestan sie intreseowac nim albo nie wiem moze wtedy zrozumie albo dzieci niech go tez poprosza ze chcialby z nim wyjsc na spacer, do zoo starego zwierzatka poogladac....

Julka a ten kumpel którego on nie lubi to może weź go wkręć w jakiś plan żeby Twój poczuł sie o ciebie zazdrosny i zaniepokojony że cie ktoś adoruje i może mu zabrać.
hehhehe kumpel często kiedyś przychodziłdo Nas na cherbate, zabpraszał Nas na spacery z których korzystałam i na lody i w zoo starym byliśmy, a M tylko kłotnie o to robił a sam dupy nie ruszy:wściekła/y:
Julia no kurda kazdy facet to tylk onajesc sie,usiasc na kanapie i miec w d... wszystko... moze odpusc na troche,przestan sie intreseowac nim albo nie wiem moze wtedy zrozumie albo dzieci niech go tez poprosza ze chcialby z nim wyjsc na spacer, do zoo starego zwierzatka poogladac....

[/COLOR][/LEFT]
[/CENTER]
odpuszcałam 6 lat
shocked.gif
wydaje mi sie zę wystarczy noz ile można ja niemłodnieje w czerwcu kolejna wiosenka pyknie :-(
A Damianek ciągle prosi tate o wyjście na spacer, na lody czy rower, a Nati też do Niego chodzi i tata na spacerech chce a tata nic :-(

Kurcze Julia to nie ciekawie:-( a moze ma jakis problem w pracy i tak odreagowuje dziwnie...niechce go bronic ,tylko probuje znalezc przyczyne jego zachowania:-( no nie dobrze ze tak sie zachowuje.... a moze zostaw go na jakis czas i wyjedz gdzies do rodziny...

a swoja droga ktorego czerwca masz urodziny? bo ja 2:-)

mamaGabi niestety tak jest po ślubie, ale fakt jak pracował gdzieś indziej to wogóle był innym człowiekiem,a pracy zmienić nie chce, boi się - wiadomo jaki jest rynek pracy.
Ja mam 24 już w kalendarzowym lecie:-D tylko Ty masz 5 wiosenek mniej;-)

Julka to nie fajnie! Może jednak jest na niego jakiś sposób.

No to dziewczyny kiedy stawiacie flache?

no to jeszcze go nieznalazłam, jutro przyjdzie z pracy o 7 rano i w poniedziałek o 4 rano wstanie i pojedzie do pracy:-(

A ja chętnie na swoje urodzinki postawiłabym flache jakbym miała ja z kim wypić:-D pamiętam swoje urodziny jako nastolatki, kupiłam tort i sama musiałam Go zjeść:-( od tego czasu "niewyprawiam" urodzin

reklama
Do góry