skrzat910
żyje dla nowego życia
Julka a ten kumpel którego on nie lubi to może weź go wkręć w jakiś plan żeby Twój poczuł sie o ciebie zazdrosny i zaniepokojony że cie ktoś adoruje i może mu zabrać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehhehe kumpel często kiedyś przychodziłdo Nas na cherbate, zabpraszał Nas na spacery z których korzystałam i na lody i w zoo starym byliśmy, a M tylko kłotnie o to robił a sam dupy nie ruszyJulka a ten kumpel którego on nie lubi to może weź go wkręć w jakiś plan żeby Twój poczuł sie o ciebie zazdrosny i zaniepokojony że cie ktoś adoruje i może mu zabrać.
odpuszcałam 6 latJulia no kurda kazdy facet to tylk onajesc sie,usiasc na kanapie i miec w d... wszystko... moze odpusc na troche,przestan sie intreseowac nim albo nie wiem moze wtedy zrozumie albo dzieci niech go tez poprosza ze chcialby z nim wyjsc na spacer, do zoo starego zwierzatka poogladac....
[/COLOR][/LEFT]
[/CENTER]
Julka to nie fajnie! Może jednak jest na niego jakiś sposób.
No to dziewczyny kiedy stawiacie flache?
Sie zje i wypije! Julka tylko postaw na stół flaszeczke a urodzinki będą że hej!
Dobranoc!