reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jesteśmy i my. Te targi takie se. A na zakupach kupiłam tylko jedną bluzke. Jak wróciliśmy to po obiedzie padłam na drzemke.

Guziczek
zdrówka dla Zosi!

Tygrynka super że wszystko udane i sie wybawiłaś.

reklama
MamaGabi nie było tak źle, nastawiona byłam na coś dużo gorszego i aż do partych nie wiedziałam że jestem na porodówce (myślałam że to przejściowa sala, bo sądziłam, że będę rodzić nie wiadomo ile). 18.05 o 9:20 pojechaliśmy do szpitala (św. Rodziny) o 11:57 było po wszystkim :-), a 20.05 byliśmy w domku. Bolało owszem, ale nie tak zwierzęco jak czekałam, no i opieka była przecudowna, mimo że nie zdążyła się zwolnić sala do rodzinnego (miałam rodzić z Mamą) i rodziłam sama. Teraz nie żałuję, bo byłam maksymalnie skupiona na instrukcjach położnej :-)

Amandae kochana to gratuluje tak szybkiego porodu i... zazdroszcze bo ja trafilam na porodowke 20.09 o 20 a urodzilam nastepnego dnia o 6 rano,i ja naprawde cierpialam,gdyby nie maz... nei dalabym rady. naprawde. ale ciesze sie ze u Ciebie tak szybciutko poszlo:-)

Skrzat9 a ja wkoncu niebylam na tych targach bo bylismy w casrtoramie po kolki i haki do kwiatkow. ale jak mowisz ze byly takie sobie to dobrze ze nie pojechalismy...

a jutro idziemy z Guziczkiem nad jeziorko? czy ktos chce sie dolaczyc? zapraszam... tylk oze wychodzimy jakos o 9 rano juz:-) jak dobrze pojdzie bo niewiem czy moja mala nie pojdzie w drzemke...

a teraz ogladamy jakis film z m ale juz tak mnie muli ze szok... wypilam piwo z sokiem:-(

Hej!

My też dziś zaliczyliśmy te targi i potwierdzam że bez rewelacji, myślałam że ciekawiej będzie. Po drodze kupiliśmy małemu sandałki i resztę dnia na dworze spędziliśmy. Współczuję problemów z chłopami ja na mojego odpukać narzekać nie mogę, co weekend coś wymyślamy żeby odreagować stresy dnia codziennego (praca;-)) obowiązki mamy podzielone i w małym M jest zakochany, no ale za miesiąc i 5 dni będziemy obchodzić ledwie drugą rocznicę ślubu a w sumie 5 lat razem. Mam nadzieję że mu się nie odmieni z czasem ;-) W każdym razie życzę szybkiego zażegnania kryzysów.

Amandea GRATULACJE z okazji narodzin córci! Szybciutko Ci poszło tylko pozazdrościć, u mnie 10h zeszło.
Tygryś Widzę że imprezka udana.:-)

Nie wiem co więcej bo miałam czas tylko przeczytać po łebkach. Spokojnej nocki.

hej
my po imprezce było bardzo miło ;-) tylko nóg nie czuję bo kuzynka ma piętrową chatę i się nabiegałam po schodach. Lula grzeczna i towarzyska jak zawsze z kuzynem okupowali plac zabaw :-D cały dla nich w końcu był!!
Amande zazdroszczę tak szybkiego porodu :-) Ja jakieś 18h....
Tygryś super że się fajnie bawiliście !!!
Kochane nie mam siły dalej pisać idę spać

hej ja się witam z rańca,
wczoraj znów bieganina:) zajęcia, rodzice zet, potem kino:) a wieczorem serial:p i jakoś zeszło!
Będę nadrabiać wieczorkiem bo teraz też mykam, po ostatnich dwóch postach widzę że się Amande rozpakowała z dwupaku:D WIELKIE GRATULACJE Amande:)
To miłego dzionka kochane:)

witam się
Kozaczino WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAJECZKI Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN!
amande no to szybciutko bardzo fajnie :)

My z Asią jednak o 9 nie idziemy ale zastanawiamy się co robić... ja mam @ więc moje niezdecydowanie sięga dziś zenitu;/

reklama
Do góry