reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej:)
my dzisiaj psoaplysmy do 8:-):-):-) i nawet czuje sie wyspana...

Kozaczino jeszcze raz wszystkeigo dobrego dla Majeczki:) niech zdrowo rosnie:)

Gaba rozrabia...

oki to tyle bede potem zagladac:)

reklama
Wszystkiego naj naj najfajniejszego dla Luleczki naszej kochanej!!! dużo zdrówka, szczęścia, mnóstwa zabawek, cierpliwych rodziców, spełnienia wszystkich marzeń a także dużo spacerków z ciocią Tygrynką i Sebastiankiem :))) buziaki urodzinowe :***

my wczoraj mieliśmy zapchany ale wspaniały dzień... najpierw grill z teściami na działce, a tam jedzonko, leniuchowanie, granie w piłkę (coraz lepiej nam z mężem idzie :p), potem wpadli do nas znajomi (pokazywali fotki z Chorwacji - jejku jak tam pięknie, te morze, woda... ja też chcę!! :D) i poszliśmy na festyn parafialny :D wiem jak to brzmi ale było super! fajne jedzonko, muzyka, dużo ludzi.. Seba nie dał się namówić na przejażdżkę na kucyku, za to dostał balona, którego cały czas próbował odwiązać od wózka i puścić w świat :D padliśmy spać we trójkę o 21 :D

witam sie :)
my po imprezce urodzinowej w sobote bylo super!!! co prawda mielismy maly zonk i byla dwuczesciowa impreza bo w soboe w ostatniej vchwili odwolal przyjazd chrzestny Juli z rodzinka i przyjechali dopiero w niedziele. luli to pasowalo bo to oznaczalo dwukrotne siedzenie przy stole i szamane torta ;p
Chrzestny jest policjantem i niestety w ostatniej chwili dostal sluzbe i nie szlo przelozyc.
Prezenciaki dostala swietne ;p Na rowerku juz smialismy i bardzooo jej sie podoba;p

oczywiscie Wozeczek od ciotek BB tez jest stale w uzyciu, juz jezdzily w nim wszystkie misie i Lale ;p

a w ta sobote od rana to myslalam ze flaki wypruje bo latalam jak glupia zeby zdarzyc wszystko zrobic pospatac mieso przygotowoac a jeszcze pieklam sernik i placek z rabarbarem ;p ale zdarzylam

Wczoraj za to mielismy maly wypadek Lula przypieprzyla w rant tarasu... i ma tak nos rozwalony troche opuchniety balam sie czy nie zlamany ale nie placze da sobie go dotknac to chyba nic nie jest... ale jak plakala, a ja z nia!

a jeszcze zeby tego bylo malo to moja suczka dostala wczoraj zapalenia gruczolow mlecznych i siedze przy niej i pilnuje by szczeniaki pily z tych cycusiow dzie jest nadmiar!!!! wszsystko na mojej glowie

A teraz MAJECZKO Wszystkiego naj naj naj duzo milosci rodzicow i samych szczesliwych chwil :)
Musisz sie wreszcie poznac z moja Julka bo wy rownolatki to moze sie doadacie ;p

Teraz uciekam posprztac pozniej zajme sie zdjeciami to wampokaze torta i Julcie roczkowa ;p

Wszystkiego najlepszego dla Majeczki dużo zdrówka i radości!!!
amande ja też dołączam się do gratulacji i również zazdroszczę szybkiego porodu
Tygrynka - festyny są super! Ja szukam jakiegoś na dzien dziecka :) a fajnie, że weselicho udane :)
karola - dla Twojego skarba również dużo zdrówka z okazji urodzin - przepraszam , że spóźnione życzonka , ale jak najbardziej szczere :-D:tak:dobrze , ze imprezka się udała !
Mam nadzieje, ze nic nie jest jej w nosek , to rzeczywiście najbardziej czułe miejsce mala też miała spuchnięte i gorzej to wyglądało w dniu kiedy się uderzyła ale następnego dnia tylko siniaczek mam nadzieję, że u Ciebie też tak samo.

Ja porobiłam porządki i zarezerwowaliśmy wyjazd do Karwi :-):-):-) jupiii już się nie mogę doczekać !!! A dzisiaj na dobry dzień kupiłam sobie takiego ślicznego storczyka :) , mała była na placu zabaw i jak zwykle nawiązałyśmy znajomości z kolejną babcią z osiedla :-D:-D , która opiekowała sie na placu wnuczką rany nie dlugo to tu bedę miała tyle "kumpelek" .

Buziaki

Hej
Dziękuje za życzenia dla Mai :-) Piszę z pracy dlatego króciutko :-) A dokładnia za 20 min. Maja będzie mieć rok, normalnie rozczulam sie jak wspomnę te chwile :-)

no to Majeczka już od 10min ma roczek :))) już nie niemowlak a dziewczynka!!
Poziomka kiedy będziecie w Karwii?? i gdzie?? bo my w Idalii dwa tygodnie od 1 sierpnia!!
Karola biedna Juleczka, buziak w nosek!
MamaGabi i co, jedziecie na Mazury w środę?

my dzisiaj jacyś wymęczeni chodzimy, chyba dopiero weekend do nas dotarł ;) ale już zakupy zaliczyliśmy (dziewczyny dające słoiczki po 12m - bobovita w rossmanie za 5,79 i jak się weźmie dwa to trzeci gratis :D), piaskownicę i obiadek, zaraz lecimy dalej, chociaż trzebaby raczej posprzątać w chałupce...

Tygrys tak w srode juz wyjezdzamy z Gaba:) troche mam stresa bo to nasza pierwsza podroz pociagiem... i nie wiem jak ja sie zabiore z tym wszystkim:baffled:

a my zaliczylysmy spacerek z Guzikiem i Zosia, potem obiadek i Gabulka teraz spi:-)
a ja czekam na m potem musze troche posprzatac i czekac bede na kolege i jego corke:-)

Karola buziaki w nosulek dla Julci:*

hej hej a my byliśmy w lidlu bo lego jest w super cenach i kolejny zestaw Zosi wpadł:) a na 21.30 śmigamy do kina na piratów do imaxa.
mamagabi jednak w biedronce dada jest w promocji :) dwie paczki w cenie 39.39
karola no to fajnie podwójna impreza:)

reklama
hello!
Kozaczino dla Majeczki - słodziutkiej Truskaweczki, najlepsze życzenia urodzinowe! By rosła duża i zdrowa i była grzeczna dla mamusi:D Torcik od cioci 8d30ebfd216f280f_first_birthday_cakes-4.jpg
no a ja dziś cały dzień praktycznie poza domkiem, zet dopiero jedzie z pracy, wiec zjemy ciepła kolację:p no nic uciekam narazie:p

Do góry