reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Zaraz zacznę Was nadrabiać, pochwalę się najpierw, że Zosia przyszła na świat 18.05, siłami natury, 3380g, 53cm, rodziłam jednak sama. Wczoraj wyszłyśmy do domu. Jesteśmy baaardzo szczęśliwi!

No to cofam się kilka stron wcześniej.

Julka to tym bardziej pisz co cie gryzie... co sie stalo tym razem? przytulam i buziaczki:-)
Ach mam dosyć siedzenie w domu, M albo w pracy, albo spi, potrafi spać po 12h i więcej. Nigdzie Nas niezabiera, no wiadomo kasy nie mamy, ale głupi spacer niekosztuje. Jesteśmy małżeństwem prawie 7 lat i nawet w kinie niebyliśmy, czasu dla siebie wogóle nia mamy bo ciagle praca i dzieci. Teściowa dzieci niewexmie nawet na godzinke zebyśmy mogli poprostu ze sobą pobyć :-( no i mogłabym zanudzac w nieskończoność:-(
Zaraz zacznę Was nadrabiać, pochwalę się najpierw, że Zosia przyszła na świat 18.05, siłami natury, 3380g, 53cm, rodziłam jednak sama. Wczoraj wyszłyśmy do domu. Jesteśmy baaardzo szczęśliwi!

No to cofam się kilka stron wcześniej.
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tygrynka wyszalejesz sie że hej!

MamaGabi ja sie dowiedziałam że ty z Guziczkiem byłaś :-)

Julka ja mam podobnie. Cały dzień siedzi w robocie a jak na niego od czasu do czasu nie rykne to sam nie wpadnie by gdzieś nas zabrać. Czasem trzeba dzioba wydrzeć.

Amandae GRATULACJE!!!!!!!!!

Nic sobie nie kupiłam oprócz nowego stanika. Albo jakieś takie :baffled: albo w cyckach mi ciasne:dry: Dupa! Jutro jade na św Marcin na dalsze polowanie.

skrzat910 a myslisz że nie dre i nie mówie wprost? Wale prosto jak do faceta ze chce gdzieś wyjść, a On mi tylko na to ze jest zmęczony:-(

hej hej nadaję w przerwie w weselichu :D normalnie tak was kocham że musialam zajrzec :D
młody nam padł, ubieramy się spowrotem i lecimy dalej :D

Amandae serdeczne gratulacje!!! poczęstujesz nas jakąś fotyeczką???

miłego wieczorku!

Julka na sposób go weź. Ja swojemu raz w weekend zrobiłam numer taki że jak wrócił z roboty zrobiłam mu kąpiel, pyszny obiadek i za jakąś godzinke od tego pytam sie jak tam kochanie lepiej już po pracy, nabrałeś troszke sił? On mi na to że tak to ja że w takim razie jedziemy do kina. Zwątpił. Ale i tak do tej pory czasem na niego musze ryknąć jak zapomina o mnie.

reklama
Do góry