reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Natuska nie mozna anulowac bo zamowienie juz jest w drodze,no to nic nastepnym razem bede madrzejsza:-) ha ha ha

Karola
z tego co wiem to na nozke mozna zalozyc i tez dziala bo ten kolega wlasnie na nozke zaklada swojemu synkowi.

tak mi okropnie wlosy wypadaja ze tragedia,jakies witaminy musze zaczac brac i kurde paznokcie pekaja mi w polowie plytk:( mialam se zele zrobic ale jakos brak natchneinia,,zanim wszystko rozloze i wogole to m isie odechciewa....

ide spac:) Dobranoc!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Na-tuska oki to w poniedziałek je załatwie a jutro dowiem się ile dla mnie one kosztują :-) mój jak co chodzi na popołudniu :-D czytaj będę mieć święty spokój :-)

Marciaa jak co to dla Nikosia mam tą opaskę :-)

Witam pózno wieczornie.

ja dziś popołudnie w pracy, mały urzędował z tatusiem. Jutro za to rodzinnie razem, mam zamiar upiec placek z rabarbarem, zapraszam kto chętny:-) Po obiadku skoczymy do galerii malta bo chcę kupić sobie sukienkę ale taką bardziej na codzień i wieczorkiem mam obiecane od M kino bo rodzice przyjadą to zostaną z Marcelkiem.
skrzat910 Twój tekst z miotłą i teściową mnie rozbroił, mój M powiedział że musi zapamiętać i sprzedać w pracy:-D
Tygrynka Ależ Ci zazdroszczę tego panieńskiego. Udanej zabawy.

Też muszę koniecznie kupić te opaski tylko muszę obmyśleć kiedy się wybrać do pim.

Sorka dziewczyny że nie pamiętam co komu więcej.

Dobrej nocki.

Ale mi Ajentka narobiłas ochoty na placek z rabarbarem ;p Ja mam do ciebie najblizej ze wszystkich lasek wiec strzez sie ;p chyba jutro kupie tez i zrobie, masz jakis dobry przepis? podziel sie ;p

Natuska widac dobry patent obralas, gorzej jak juz teraz zatrybia gdzie to maja ;p
Ja tez spadam spac, bo tu nic sie nie dzieje a jak slysze chrapki mojego B to az mi sie ziewa.
dobranoc

Padam, więc tylko pożyczę Wam Dobrej Nocy. Dopiero godzinę temu skończylyśmy te torty, brzuch mnie pobolewa i cały spięty jest ;-)

Tygrynka udanej zabawy!

Natuska
skoro mówisz że tak fajnie sie sprawdzają te opaski to ja też kupie.

Karola my od dawna używamy Dady i są super.

MamaGabi suplementy ziołowe są do kupienie typu skrzyp polny na wzmocnienie paznokci i włosów

Ajentka tu jest takich kawałów więcej Kawały i dowcipy o teściowej - teściowa i humor

A mój brat sie szarpnął i kupił Małej V-tech migocząca hula-kula :: Zabawki dla najmłodszych :: Zabawki, Sklep z zabawkami, zabawki dla dzieci, lalki dla dziewczynek, zabawki dla chłopców, tanie zabawki, baseny dmuchane
Małej sie podoba świecąco-gadająca kulka.

Dobranoc

hej,
a ja dopiero usiadłam:p ale jestem zmęczona;P Jak rano wstałam, tak ciągle bieganina:p Ale fajny dzień. Mieszkankow wysprzątane przy okazji, zet skosil trawe, skrecil meble ogrodowe (stol) uszykowlaismy wszytko, salatki, miesko, kielbaski:) Bardzo fajnie bylo:) Ja sernika upiekłam:) Same dziewczynki normalnie mały girlsband:) Ale największy ubaw mieliśmy jak Basia i Natasza (równolatki) wyły razem:p Jedna zaczęła to druga popatrzyła i też ryk, boki z nich zrywaliśmy a starsza 2-latka patrzyła ze zdziwieniem, co one robią:-)
No jak opaski dziewczyny działają to ja muszę też kupić:) Odwiedziny w PiM Rikapa jak jesteś w tym tygodniu? Ale mój teraz do 17:30 będzie od poniedziałku w nowej pracy, więc dłużej sama każdego dnia!
Tygrynka poniedziałek aktualny?
Ja zapomniałam dziś o aukcji na allegro, ech:(
Skrzat910 fajna ta kula, patrzyłam kiedyś na nią:p
My jutro na komunię na 10:30 więc znów aktywnie:p
Ja zaraz się odmeldowuje bo mi oczki same się juz zamykają!

o żesz a ja zapomniałam o poniedziałku ale w takim razie aktualny :D
jestem w domu od 20min, młodzież śpi, starszyzna padła jak stała a mi się nie chce spać to do Was zajrzałam..
panieński ok, ale bez szału, więcej się z mężem w balzacu wybawiłam bo zwialiśmy z wieczorów i poszliśmy potańcować :))) kurde tyle capinirinhi wypiłam a nic mi nie jest, ale zobaczymy jutro ;) jedynie co to nogi bola od obcasów ;)
a teściu mówi że młodego 3h nosił bo co odkładał to się budził!!!!
ok zmykam spać, będę pwnie jutro późnym wieczorem, zapewne jak wasnie będzie :p paaa

reklama
witamy sie

my sie wyspalismy :)
Cały weekend siostra Ł. jest wiec się nagadałyśmy, zrobiłysmy 50 stron fotoksiązki pierwszy rok z zycia Nikosia... :))))
dzis cos pogoda kiepska i pewnie na plac jakiś wybędziemy bo oszalejemy :)

Do góry