reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

witam.

Karola ja tez niezdara:)
Amande dawaj juz na ta porodówke bo jestem ciekawa jak wyglada Twoja kruszynka:):p

ja zaraz spadam na ogród(tylko dopije kawuche) pościnać tulipany. później wlatuje na chate ogarnąć...później musze coś przygotować na grilla. kurde fryzjer mnie ściga juz patrzeć na siebie nie mogę zapuścilam się jak cholera.

reklama
Skrzat9 nie no miotly jej nie kupię,bo to spoko babka akurat nie moge narzekać na tesciowa. Juz mam upatrzony mikroskop biologiczny, ale muszę skołowac jeszcze siano od reszty rodzinki bo sama sie nie wykosztuje tyle bo nie mam ;/

Karola to zazdroszcze teściowej! Mikroskop to ciekawy prezent

Filona
ee bez przesady! Przecież fajnie wyglądasz.

U nas już ściepa rodzinna. Mała włazi na mojego brata i gada do mojego taty.

Tygrys,Skrzat, Karola oczywiscie ze tesknimy:) tylk oze ja pisalam o tych co znowu dlugo sie nie odzywaja bo na Was mozna liczyc zawsze cos skrobniecie:-)

A Julka to gdzie?????

a my bylismy u Rikapy w PiM obejrzelsimy foteliki i teraz poszukiwania na allegro.Rikapa dzieki:) i milo bylo poznac:)

Natuśka
milo bylo poznac Was:)

ide polzoyc moja marude bo juz tak piszczy ze szok....

Mamagabi mi również miło było poznać :-) Gabi taka słodziutka i malutka :-)

Na-tuska mam nadzieję że opaski zdadzą egzamin na tej działce :-)

ja już po pracy :-)

Ale pustki....uuuu...gdzie wy sie podziewacie????

Gabi juz spi,ja po kapieli i mam troche czasu myslal mze popisze tu z Wami a tu d....

no coz bede zagladac:)

kurde jak ja zaluje ze sie tak pospieszylam i kupilam te opaski z apteki internetowej:-(

Tygrys baw sie dobrze, nie szalej:-):-):-)

hejo Moja Jula juz padła tata razem z nia, bo caly dzien kosil trawe wkoncu hektar prawie ziemi jest do wykoszenia.

Jak tak zachwalacie te opaski to chyba tez kupie :) Natalia a Emila jak na nie? sciagala?
myslalam o tym czy mozna na nozke zalozyc i czy tez bedzie dzialac?

przejade sie do tego PIM we wtorek mam troche do pozalatwiania to tam wlece.
ile kosztuje jedna?i jak dlugo dziala?

musze wam powiedziec ze kupilam na probe pake pieluszek z Biedronki Dada Premium i jestem bardzo mile zaskoczona :) sa swietne i bardzo przypominaja Pampersa. a kosztuja cale 26 zł za paczke ;p
to mi sie podoba!

a w piatek bylam w trzech żlobkach miejskich- na Pod LIpami, na Przyjazni i na Chrobrego. Wszystkie trzy to jeden zlobek tylko inne filie. I tak nie mam milych informacji bo owszem mozna sie zapisac tzn zlozyc podanie na liste rezerwowa ale nie ma co liczyc na przyjecie we wrzesniu tego roku, MOZE (z bardzo mocnym naciskiem) w przyszlym roku....

no ale podanie zloze a nuz sie cos uda wczesniej.
chociaz ja to traktuje troche jak znak bo nie jestem przekonana albo zwyczajnie sie boje ja zostawic z kims obcym, i tak narazie sie ciesze ze nie ma szans na przyjecie.

Tygrys baw sie dobrze kochana :)
Narazie tyle bede pozniej zagladac czy cos naskrobalyscie

reklama
Do góry