reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hhahah skarpet cala komoda hahah no ale jakby cudem brakło to dam znać:)
teraz zacznę zbierać na auto:p dla siebei:))) tylko dla siebie:O)

reklama
no ladnie, a za mną to się żadna nie stęskniła a dwa dni mnie nie było - foch!:-p

o bonach Rikapa już sprawdziła że nie ściema więc nic nie dodaję:-D
Karola tak jak dziewczyny piszą - dopóki nie wymiotuje, nie zachowuje się dziwnie, to żaden guz nie straszny:tak: buziak dla Julki!
Natuśka (2x:-p), Skrzat, Skrzat910, Ilona - dzięki za miłe spotkania!!!

nogi mi wyszły z tyłka dzisiaj i mam dość:-D

witam się jako pierwsza z rana ;-) ale mnie mój mąż wkurzył bo obudził o 7 mnie i małą nie wiadomo po co :wściekła/y: i jak już nas obudził to poszedł sobie na rower:wściekła/y::wściekła/y: ale jestem zła :eek:

Dzień dobry!

Ja od rana zamiatam podłogi. Mała szaleje i ani myśli pójść na drzemke. Kurcze ja sie musze pozbierać do 10-ej bo tata już będzie.

Rikapa złość piękności szkodzi.

MamaGabi Mój jest w niedziele ale krótko bo do 12 maks.

hello
Tygrynka spoko za mną też żadna nie tęskni ja znikam:cool:
Widziałam, że wczoraj dzień guzowaty, wszystkie biedne dzieciaczki się stukały, Basia może bez guza, ale za to przegryzła sobie język nie wiem jak i kiedy (w czasie jak ją na rękach nosiłam) normalnie patrze krew z buzi, a bok jezyka uszarpany;/ wyła biedaczka bardzo:( W koncu 13ty i piątek!

U nas ok, wczoraj smutny dzień bardzo, ale jakoś przetrwałam, żal wujka i kuzynek, bo samotność dopiero przyjdzie;( Ech okropne!
Basia dzisiaj pobudka o 7, tatuś poszedł jej zrobic mleczko (ona zawsze pije u nas w łóżku) a potem uwzieła się na mnie:p za włosy, za uszy i się wkurzyłam i wstałam bo i tak senn nie miał już sesnu, oczywiście tatuś śpi dalej:wściekła/y:
Dzisiaj mamy gości, bo dwie pary znajomych z dziećmi przychodzą, muszę do biedronki na jakieś zakupy lecieć z zet, coś upiec, wysprzątać, przygotować grilla;P ech dzień robotajet;-)
No nic teraz dopijam kawkę i posiedzę jeszcze pare minut:)

witam się i ja, nadal w dwupaku ;-)

nie pisałam, bo K. miał wolne to chodził ze mną na spacery, ale ani to, ani seks, ani porządki nie pomagają żeby wykurzyć marudę :-D Zajrzę tu potem jeszcze, czekam na Mamuśkę i na komunię brata będziemy piec słodkości :tak:

Miłego Dnia!

Za mna tez nikt nie teskni :)
Amande 40tc+ 4 dni to był mój dzien ;p tzn Juli dzien urodzenia:)
Trzymaj sie jeszcze tylko mala chwilka :)

Jula juz od 7:30 grandzi. Moj kosi trawę- a ja sie delektuje zapachem :) uwielbiam !!! Jula próbowała za wszelka cene podejsc pod kosiarke ;p

Musze na jakies zakupy jechac a tak mi sie nie chce. Dzisiaj na obiadek Nugetsy z kuraka a na deser racuchy z jabłkami :)

Julia nadal strajkuje z jedzeniem- rano kaszki nawet nie tknela, eh juz nie wiem co mam jej dawac.nawet sloiczki wczoraj kupilam ktore kiedys lubila, ale widocznie juz przestala je lubic.

a mi od rana wszystko z rak wypada- zbilam juz szklanke jak mylam gary, pozniej z szufelki rozsypalam, ah ta niezdarnosc

wczoraj sobie zrobilam pazurki ale mege mega krótkie jak na mnie- dawno nie mialam to nie szalalam z dlugoscia zeby sobie albo Juli krzywdy nie zrobic ;p i musze kupic jakis lakier kolorowy ;p dodam sobie troche koloru do zycia ;p
Tesciowa ma w pon urodziny a my ni kupilismy jeszcze zadnego prezentu ;/ i oczywiscie wymyslac musze ja bo moj to nie do takich rzeczy.

Jutro mam plan zeby go wyciagnac do Parku solackiego na spacerek rodzinny ;p
zobaczymy co z tego wyjdzie.

reklama
Skrzat obudź śpiocha i niech ci pomoże w nawale zajęć. Miłego spotkanka!

Amandae
może na zapach dobroci wyjdzie :-)

Karola ekstra miotłe jej kup i jak zacznie używać to sie spytasz "Mamusia sprząta czy odlatuje?":-D;-)

Do góry