reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
:szok:Witam się,
wyspani. Od 2 tyg nocki są rewelacyjne budzi się raztylko zebysmy go do nas przełozyli :)

Rikapka widzimy sie w srodę:)

ja idę zaraz na bieznie pochodzić, potem jadę po kaszki dla młodego i do Natalii bo musi leżeć bo dzidzia się obnizyła bardzo

Mlody zjadl jajecznice z 2 jaj i do tego przegryza banana:szok:
w ogole ostatnio terroryzuje wszystkich. Najlepiej do tylko na dworze juz od samego rana...bierze wszystkich za ręke i ciagnie pod drzwi od tarasu a jak nie mozemy iść to płacze...mały bandyta

Hej!

Ja zdycham dalej! Na szczęście brat i tata pomagają przy Małej. Jutro do lekarza jade bo już nie wyrabiam z tym katarem i kaszlem.
No to już nie przynudzam tylko lece pod kołdre.

Miłego dnia!

hej Dziewczęta :-)

Melduje że ja jeszcze w dwupaku ;-) ale chyba nie długo.
Tydzień temu miałam wizytę i mam już 2,5 cm rozwarcia... Antoś jest nadal Antkiem :-D poza tym od 3 dni "umieram" na bóle krzyża... masakra jakaś!
Już się nie mogę doczekać... ale teraz takiego cykora dostałam... :confused2:

Nie nadrobie wszystkiego co tu się działo... więc ściskam Was wszystkie i całuje Wasze Niunie :-)
miłego dnia Poznanianki

AgatkaT no to trzymaj się jeszcze trochę!
ciekawe jak Amandae...
Skrzat910 zdrówka!!!
Skrzat daj znac jak pierwszak dzisiaj :D
Kozaczino główka do góry, ale już :*
Rikapa spokojnej pracy ;)
Marciaa pozdrów Natalię serdecznie (to ta co była na roczku nie? bardzo sympatyczna dziewczyna, ma rękę do dzieci:)) super że noce przespane..

ja mam męża w domu, więc zaraz lecimy na zakupy i basen, normalnie się czuję jakbyśmy wakacje mieli :D
miłego dnia!

AgatkaT ja 3 tyg z rozwarciem 2 cm chodzilam. jak bylam na pierwszej wizycie kiedy lekarz mi to pow to pow jeszcze ze za dwa tyg napewno sie nie zobaczymy a ja go zaskoczylam i po dwoch tyg na wizycie sie stawialm i potem juz po tyg urodzilam w terminie co do dnia:) i tez mialam bole okropne z krzyza tylko ze ja tez po operacji to mnie kregoslup dwa razy mocniej bolal:) no ale moze w Twoim przypadku swiadczy to o zblizajacym sie porodzie:) dobrze zeby Antos posiedzial jeszcze te 3 tyg:)

nudze sie jakos dzisiaj:) Gaba raczkuje po mieszkaniu a ja probuje sie troche z nia pobawic ale ucieka mi ciagle...

Tygrys korzytstaj poki maz m w domu.... ja tez lubie te dni keidy J. z nami w domku:)

a ja sie przymierzam do tego zeby sama z Gaba pojechac do Moich na Mazury tylko musze m przekonac bo niechce nas puscic:-(

MamaGabi to weź mnie ze sobą!!! to nie będziesz sama jechać a i ja chętnie swoich odwiedzę, w Olsztynie by mnie odebrali :D:D:D

my po basenie... byliśmy w kozich bo na batorego w tygodniu zajęcia szkolne są (strzeszynianki a jak jest w suchym lesie??), dowiedzieliśmy się na miejscu bo ostatnio byliśmy w wakacje :D no i trochę za długo na basenie nie byliśmy bo młody chciał wszędzie biegać, wchodzić i wychodzić z wody a raczej wskakiwać ale pływać to minutę i znowu latać... w lidlu fajne kąpielówki (i stroje dla dziewczynek) za 13zł są, teraz szukamy tylko butków na basen...
teraz obiadek i lenistwo we trójkę :D

aaa Ania23 chyba Cię widziałam - w szarym dresie i bluzie w kratkę z jamnikopodobnym czarnulkiem??? :p

Hej
wczorajszy dzien uplynal pod znakiem porzadkow na ogrodzie a dzis sama juz bo B w pracy konczylam. nagrabilam sie tyle ze chyba przez trzy lata jak tu mieszkam tyle nie zrobilam :)
ale satysfakcja jest ze coraz ladniej wyglada.

teraz gotuja mi sie ziemniaczki i szparagi wiec bedzie uczta.
tesciowa ma dzis urodziny wiec popoludniu siedzimy przy kawie i torcie :)

prezentu jeszcze nie widziala ciekawe czy jej sie spodoba ;p

Mloda śpi teraz ze szwagierka na hamaku. wiec mam chwilke spokoju

Jutro mam ciezki dzien bo przeprawa z Rodzicami apropo dlugow/.... az mnie trzesie na sama mysl. ale za to sroda bedziem udana mam nadzieje :) co nie dziewczynki ;p

Tygrynka wlasnie mialam sie pytac kto chodzi z maluchami na basen i czy ktos sie przylaczy do nas a tu popatrz :) Moze spikniemy sie kiedys w wiekszej grupie i przejdziemy sie z maluchami na basen?
Az wstyd sie przyznac ale mam pod nosem basen w kozich a jeszcze nie bylam z Julia. W Suchym lesie bylam kiedys i mi sie srednio podobalo tak samo jak w swarzedzu ...jak dla dzieci to chyba najlepszy jest ten w kozich... ale to tylko moje skromne zdanie!
lete zjesc moje szparagi ;p

Tygrys ale ja bede pociagiem jechac, J. mi auta nie da bo mu potrzebne. wiec jak bedziesaz chciala jechac pociagiem ze mna to spoko:) potem mozemy sie razem na powrot umowic razem to zawsze razniej nie???

Karola trzymam kciuki za rozmowe z rodzicami.. i wstyd sie przyznac ale nigdy jeszcze nie jadlam szparagow,chyba musze zrobic...

Gaba mi szaleje,zwiedza dom i ma maruda bo neidospana,spala tylko godz a nie da siepolozyc jeszcze na drzemke,zaraz J. bedzie....

reklama
hejos,
u mnie była koleżanka, zjadłyśmy obiadek a teraz czekam na zet:) dluzy sie jak go tak dlugo nie ma;/ no ale w sumie za pol h skonczy, jestem ciekawa jak mu minal dzien...
Karola powodzenia jutro i do srody:D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry