reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dzien dobry:)

my dzisiaj w miare wyspani bo Gaba buzila sie tylko dwa razy w nocy,o 5 do lozka do nas chciala i do 7.15 pospalismy:) teraz bawi sie z tatusiem na podlodze...

a ja musze na jakies zakupki pojechac a tak mi sie nie chce...

u Gaby kaszlu ciag dalszy jutro znowu do lekarza bo tydz minal a tu nawet troche nie przeszlo:-(

Julka co sie dzieje z Toba, napsiz cos....

reklama
Hej!

Pospałam sobie troche. Tata mnie obudził jak sobie dialize robił. Teraz czekam na Mojego i Anielke i przyjaciółe. Musze wymyśleć jakiś obiad żeby nakarmić 5 osób.

Katar i kaszel jak mnie męczyły tak mnie męczą więc jutro lece do lekarza.

Miłej niedzieli!

Zdrówka chorowitki małe i duże!

Też mam dzisiaj komunię, mam nadzieję, że mnie na poród w trakcie imprezy nie weźmie ;-)

Miłego dnia!

hello,
my już w domku, czekamy na znajomych teraz;) Generalnie komunie są nudne:p a jeszcze Basia miała marudera, bo niewyspana!
Tygrynka masz pw;)
Miłego wieczorku życzę:)

Skrzat Ty niestety tez ;)
jestem wymęczona, dotarło do mnie wczorajsze imprezowanie, spać mi się chce, a Seba ma chyba jakiegoś focha że go zostawiliśmy bo cały dzień się tuli do nas... a mąż zdycha :D ale na jutro wolne wziął więc pobędziemy chwilę razem...
zmykam spać, dobranoc!

ale tu cisza:-(

my z m ogladamy "Ondine" troche pokrecony ale dosyc ciekawy...

Gaba dzisiaj caly dom zwiedzila wszerz i wzdlurz:-) maly czort:-) hi hi hi

no nic cisza tu wiec i ja mykam:)

witam sie wieczorkiem
nie nadgonię was z pewnością :-) U nas bez rewelacji weekend taki se :-( Jedynie wczoraj fajny wieczór bo była na koncercie Nowe nurty na pl. Kolegiackim było b. sympatycznie :-) a dziś jakoś tak do d. humoru brak :-( kończę nie przynudzam !!

dzien dobry:)

my juz od pol godz nie spimy.... srednio jestem wyspana bo Gaba z nami od 4 spala i strasznie sie rozpychala.

nie lubie poniedzialkow,m w pracy my same....:-:)-(
mam nadzieje ze dzisiaj was troche wiecej bedzie niz przez weekend????:-)

milego dzionka

reklama
hej dziewczynki,
My już od 7 urzedujemy, myślałam że pośpię coś dziś dłużej ale zapomnijcie, mimo że poszła wczoraj spać jak na nią późno bo 22 to 7 oczy jak talrki, dobrze że nie 6:p
Mnie coś ssie z głodu, jakieś śniadanko by trzeba chyba przyjąć i kawkę:)
Kozaczino kochana trzymaj sie!
Miłego dzionka wszystkim, jakie plany? Ja teraz będę do 18 sama, bo zet od dzisiaj w nowej pracy i niestety godziny gorsze, bo zawsze go miałam juz chwilę po 15 w domku. Ale trzymam za niego mocno kciuki by mu dobrze minął pierwszy dzień:)

Do góry