reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Filona to super ze juz przyjeta jestes. a gdzie jeszcze chcesz skaldac papiery??? a pochwal sie sukienka? jaka masz???

a moj m mnie irytuje,kuzwa znowu ma kaszel i chodzi i dychra a lekow nie wezmie:wściekła/y: no bo po co nie????

reklama
mamaGabi jeszcze chce złoży do państwowej szkoły na mostowej.w przyszłym tygodniu musze podjechać.

no tak faceci:p

Skrzat9 daj spokoj, do niego to jak do sciany... szkoda gadac.... wzial tabletke od gardla,zjadl i popil potem cola z lodem...no czy to normalne???? glupek...
a w niedziele Twoj K. pracuje? bo moze po kwaitki podjedziemy...

Filona a co Cie tak na szkoly wzielo??? ja powiem szczerze ze sama bym chciala pojsc gdzies do szkoly,juz dawno o tym myslalm ale narazie brak kasy i czasu, moze jak Gaba bedzie starsza...

Dobranoc mamuski:)

mamaGabi, a wzieło mnie bo Filek do przedszkola idzie wiec bede miala czas wolny:)

natuska nooo stwierdził, że fajna :) i pytał "to w końcu ile kosztowała, bo cos tu kręcisz" hahah

zobaczył na metce...:/ ale uwierzył wczesniej ze 300zl:) :) hehheh ty sie smiej ja co jakis czas robie se zaskorniaki:p

reklama
Do góry