reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hej hej
mój po służbie juz mi tu chrapie ;/ zosia też padła ogłaszam weekend leniwca:)
filona fajnie że chcesz gdzieś iść:) a tak bardzo cię masaż kręci??
mamagabi lgnie hahaha padłam normalnie hihihi
rikapa byłyśmy tylko luknąć ty tam z klientami byłaś więc tyłka nie chciałyśmy zawracać :) następnym razem:) ja się zastanawiam czy by nie sprzedać dwóch moich wozó i nie kupić jednego fajnego bo już mnie wkurza rozgardiasz w wózkarni ;/

no tak piątek 13 a ja już po zastrzyku w kolanko czuje się świetnie:) hihi i nawet pogoda się poprawia może coś wyjdzie z naszego grilla mamagabi:)

Guziczek no moze i cos wyjdzie ale zobaczymy jutro bo nie ma co sie nakrecac niepotrzebnie:)

a co cie tak smieszy z tym lgnie???? cio????? ha ha ha no sama widzisz jak sie Gaba zachowuje:) hi hi hi

co dzisiaj macie na obiad bo u mnie brak pomyslu.... wyjelam cycki z kuraka...

reklama
Witam!;-)

Czekam na M i w brzuchu mi już burczy bo luby ma przyjechać z kebabami po pracy bo kumpla syn otworzył knajpkę i podobno ma pyszne, no ocenimy. Jeszcze z godzinkę muszę poczekać:dry: Przynajmniej obiad z głowy.:tak: Kurczę te opaski mnie zaciekawiły, chyba odwiedzę Rikape jednego dnia:-D My do tej pory używaliśmy takie cuś CHICCO PREPARAT W KULCE PRZECIW UKĄSZENIOM 50 ML - Cena: 20.17 zł - Apteka Internetowa Cefarm24.pl - Leki, suplementy i kosmetyki w jednym miejscu i działało bo do tej pory nic małego jeszcze nie ugryzło ale jak się to ma do meszków to trudno powiedzieć bo w zeszłym roku to był czas gdzie w gondoli jeździł z moskitierą. No tylko wiadomo tym trzeba smarować praktycznie całe ciałko więc lepsza byłaby taka opaska jeśli skuteczna.

Miłego dnia.

Do góry