mamaGabi Wielkopolska Szkoła Medyczna
reklama
skrzat910
żyje dla nowego życia
MamaGabi no to super że Gabi sie odmieniło. Oby już tak zostało! Buziak
Filona a jaki kierunek?
Filona a jaki kierunek?
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
no wlasnie Filona jaki kierunek?
skrzat910
żyje dla nowego życia
Filona suuuuuuuuuupeeeeeeerrrrrrrr! Jak już będziesz mieć dyplom to ja sie ustawiam pierwsza w kolejke.
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
eeeee no spoznilam sie to ja chcialam pierwsza ha hah ha:-) ale za to na mnie mozesz cwiczyc Filonka:-)
Guziczek87
Pracująca mamuśka
hej hej
mój po służbie juz mi tu chrapie ;/ zosia też padła ogłaszam weekend leniwca
filona fajnie że chcesz gdzieś iść a tak bardzo cię masaż kręci??
mamagabi lgnie hahaha padłam normalnie hihihi
rikapa byłyśmy tylko luknąć ty tam z klientami byłaś więc tyłka nie chciałyśmy zawracać następnym razem ja się zastanawiam czy by nie sprzedać dwóch moich wozó i nie kupić jednego fajnego bo już mnie wkurza rozgardiasz w wózkarni ;/
no tak piątek 13 a ja już po zastrzyku w kolanko czuje się świetnie hihi i nawet pogoda się poprawia może coś wyjdzie z naszego grilla mamagabi
mój po służbie juz mi tu chrapie ;/ zosia też padła ogłaszam weekend leniwca
filona fajnie że chcesz gdzieś iść a tak bardzo cię masaż kręci??
mamagabi lgnie hahaha padłam normalnie hihihi
rikapa byłyśmy tylko luknąć ty tam z klientami byłaś więc tyłka nie chciałyśmy zawracać następnym razem ja się zastanawiam czy by nie sprzedać dwóch moich wozó i nie kupić jednego fajnego bo już mnie wkurza rozgardiasz w wózkarni ;/
no tak piątek 13 a ja już po zastrzyku w kolanko czuje się świetnie hihi i nawet pogoda się poprawia może coś wyjdzie z naszego grilla mamagabi
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Guziczek no moze i cos wyjdzie ale zobaczymy jutro bo nie ma co sie nakrecac niepotrzebnie
a co cie tak smieszy z tym lgnie???? cio????? ha ha ha no sama widzisz jak sie Gaba zachowuje hi hi hi
co dzisiaj macie na obiad bo u mnie brak pomyslu.... wyjelam cycki z kuraka...
a co cie tak smieszy z tym lgnie???? cio????? ha ha ha no sama widzisz jak sie Gaba zachowuje hi hi hi
co dzisiaj macie na obiad bo u mnie brak pomyslu.... wyjelam cycki z kuraka...
reklama
Witam!;-)
Czekam na M i w brzuchu mi już burczy bo luby ma przyjechać z kebabami po pracy bo kumpla syn otworzył knajpkę i podobno ma pyszne, no ocenimy. Jeszcze z godzinkę muszę poczekać Przynajmniej obiad z głowy. Kurczę te opaski mnie zaciekawiły, chyba odwiedzę Rikape jednego dnia My do tej pory używaliśmy takie cuś CHICCO PREPARAT W KULCE PRZECIW UKĄSZENIOM 50 ML - Cena: 20.17 zł - Apteka Internetowa Cefarm24.pl - Leki, suplementy i kosmetyki w jednym miejscu i działało bo do tej pory nic małego jeszcze nie ugryzło ale jak się to ma do meszków to trudno powiedzieć bo w zeszłym roku to był czas gdzie w gondoli jeździł z moskitierą. No tylko wiadomo tym trzeba smarować praktycznie całe ciałko więc lepsza byłaby taka opaska jeśli skuteczna.
Miłego dnia.
Czekam na M i w brzuchu mi już burczy bo luby ma przyjechać z kebabami po pracy bo kumpla syn otworzył knajpkę i podobno ma pyszne, no ocenimy. Jeszcze z godzinkę muszę poczekać Przynajmniej obiad z głowy. Kurczę te opaski mnie zaciekawiły, chyba odwiedzę Rikape jednego dnia My do tej pory używaliśmy takie cuś CHICCO PREPARAT W KULCE PRZECIW UKĄSZENIOM 50 ML - Cena: 20.17 zł - Apteka Internetowa Cefarm24.pl - Leki, suplementy i kosmetyki w jednym miejscu i działało bo do tej pory nic małego jeszcze nie ugryzło ale jak się to ma do meszków to trudno powiedzieć bo w zeszłym roku to był czas gdzie w gondoli jeździł z moskitierą. No tylko wiadomo tym trzeba smarować praktycznie całe ciałko więc lepsza byłaby taka opaska jeśli skuteczna.
Miłego dnia.