reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

on mowi ze od urodzenia malemu zakladali ja, a ma teraz 2 latka... i podobnmo bardzo skuteczna,bo nic nie lgnie do niego,tez pierwszy raz widzialam taka obroze/opaske...

to jest cos takiego:BUGSLOCK OPASKA NA KOMARY 1 SZTUKA - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl tylko jest regulowana niby ta co on ma.... sama musze poszukac jej gdzies w aptekach albo ogrodnixczych bo on w lasnie w ogropdniczych kupuje

reklama
witam i ja :-)

Mamagabi a o której byłyście??

My też mamy opaskę :-) nazywa się repelka czy jakoś tak 7,90 zł kosztuje i o dziwo działa :-)

no ja z kawką!
MamaGabi ciekawe z tą bransoletką, tylko jak dziecko by brało z buźki do rączki to bezpieczne? Basie użarła wczoraj meszka, ale ma tylko mała kropkę, puki co żadnego odczynu!
Skrzat910 no musiałam jechać, bo z mamą miałam się spotkać!
Ja dziś na pogrzeb cioci, mój ostatni dzień w pracy, ech :(
Rikapa a gdzie kupujesz? Znalazłam dziewczyny takie info http://www.ekorepel.com/index.php?id=ekorepelka

Rikapa tak okolo 12 bylysmy:) obslugiwalas klientow... a gdzie kupilas opaske? ja wlasnie zamowilam te co link wkleilam.

Skrzat ten kolega na nozke zaklada ta opaske i ma tyle ile potrzeba bo ona ma same naturalne skladniki zadnej chemi...

DZISIAJN PIATEK 13-TEGO!!!!!!:szok:

Ostatnia edycja:
Kurcze ta Twoja MamaGabi napisane ze max 240 godzin, Repelka ok 120...to na 5 lub 10 dni, dośc droga impreza;/ Chyba ze to na jakis wyjazd bardziej, ale jak otowrzysz to godziny plyna!

Skrzat, Mamagabi ja kupuję u mnie w pim przy kasie stoją mają różne kolory i jak takiej opaski nie używasz to ją chowasz do takiego pudełeczka :-)

jak co, w weekend jestem w pracy to możecie wpadać , hahaha ej normalnie teraz zamiast obsługiwać będę wypatrywać :-)

Skrzat a jak się sprawuje parasolka?? rzeczywiście odbija słońce?? bo chce sobie taką samą zamówić :p

Skrzat szkoda że sie nie zobaczyłyśmy. Ubierzcie sie ciepło na pogrzeb!
[*] dla cioteczki

MamaGabi i Rikapa poszukam i kupie bo jak pojedziemy do Boszkowa to będzie bardzo przydatne.

Rikapa odbijać odbija, ale kurde ciężko się z tym jeździ:p Wiec w sumie mało używamy;/ Bo ona ciągle się odgina etc. trzeba poprawiac, wieje w nią... To samo była z parasolką od gondoli, powinni coś lepszego na słońce wymyśleć, jakiś doczepiany daszek...
Ja też kupię w PiM, na wakacje będzie jak znalazł:) No już wyciągnęłam kurteczkę, dzięki Skrzacie910;)

Kurcze Rikapa a ja sie wczoraj pytalam jakiejs dziewczyny u was czy maja cos takiego a ona ze nie....:-( eh.... szkoda jakbym wiedzial to bym kupila...a tak to zamowilam a z dostawa dwie 40 zl...no nic polak madry po szkodzie...ha ha ha bo ja taka narwana jestem...

a ten kumpel tez mowi ze ma ja na dlugo bo jak nie uzywa to do pudeleczka i ma na cale lato...

a my z m jutro bedziemy napewno bo musimy obejrzec te foteliki juz bo Gaba juz niechce jezdzic w nosidle:(

Skrzat jak tobiesprawuje sie ten MC Tobi??? jak on sie rozklada w aucie? jak Basia spi to jest na pol lezaco????

reklama
MamaGabi, no na pół leżąco to nie jest, ale może to kwestia samochodu i typu foteli, u nas mocno się nie rozkłada, ale jesteśmy bardzo zadowoleni, Basi w nim wygodnie, fajna obsługa, pasy, ja zamówiłam w necie z pokrowcem frotte za 799 zł:) ale najpierw w PiM obmierzyliśmy do samochodu:p z pomocą niezastąpionej Rikapy:)

Do góry