reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
he he no to super Rikapa:) dzieki...

jakie nudy, zaraz Gabe na drzemke bede klasc, za oknem szaro buro,zaraz bedzie lac... bo czarno na niebie

Hej kochane
Karola dzięki za linka z butami bardzo fajne :-) a jeśli twoja córunia je lubi to już najlepsza rekomendacja :-)
Dziewczyny super sprawa z tą opaską na komary !! Ja wczoraj kupiłam płyn Ziaja dla dzieci ale o tej opasce pomyślę i może też wybiorę sie do PiM :-)
Tygryś, Natuska, Skrzat jeszcze raz dzięki za eskę urodzinową :-)
MamaGabi ja polecam fotelik Chicco Kay 1 www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 5m+, W podróży, Fotelik Chicco Key 1 ISOFIX kolor 97 jest w PiM ma dobre wyniki w testach a jest w dobrej cenie ( na Allegro oczywiście )
Ja w pracy, Lula w żłobku ale dzisiaj nie chciało się jej wstawać :-) A wczoraj fiknęła z łózka prosto na ścianę i na czole ma taką śliwę że szok :-( bidulka no ale dobrze że to tylko siniak i obtarta skóra !!!
Rikapa ja też dostałam taki bon ;-) i chyba jest do realizacji do 30.06 ale niech Tygryś podpyta T. :-)

Kozaczino wszystkiego naj naj z okazji urodzinek :-) sorki że spóźnione ale żadna jędza nie dała znać że masz :-D
No właśnie ja dzisiaj jadę do ikei:-) dowiem się o co loto bo dostałam jak się okazało 3 takie kupony :-)

Witam:)

co za pogoda,nawet z domu nie chce mi sie wyjsc:/ mala uciela sobie zdrzemke,a ja musze wkoncu zabrac sie za prasowanie-tyle mi sie tego nazbieralo!
Nie wybiera sie ktoras w moje okolice? to zapraszam na pogaduchy i kawke:)
no nic wpadne pozniej ja znajde czas:)

milego dnia:)

witam sie i jak, fakt pogoda do de..ale co zrobic. zaraz musze sie ogarnąc i smigam dalej.

opinie dostalam...nawet o nic nie pytal...poprostu wypisał! :)
dobra spadam bo mi dziecko w torebce grzebie a tego nienawidze.

reklama
Kozaczino wszystkiego naj najlepszego:-) i dzieki za linka,mysle nad tymi fotelikami... zobaczymy... i buziaczki dla Majeczki w tego guza.

Natuska dla Emmy tez buziaki w guza:)

Filona
do jakiej szkoly sie wybierasz???

Gabrynia teraz padla na drzemke, juz taka klejaca bylav ale niechciala sie polozyc:)

wogole teraz mi sie dziecie zmienilo:) juz nie ma focha na mamusie i znowu tylko mama sie liczy:-):-):-):-) uwielbiam to....

Do góry