reklama
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
aaaano to juz wiem gdzie na POlnej ja sobie ubzduralam ze to w pasazu rondo ;p ale glupek ze mnie ;p
moze tez kupie ta opaske tylko boje sie ze u nas nie zda egzaminu bo Jula bedzie sciagac albo jesc
moze tez kupie ta opaske tylko boje sie ze u nas nie zda egzaminu bo Jula bedzie sciagac albo jesc
R
rikapa
Gość
Karola pim jest tylko na polnej niedaleko szpitala i w Gorzowie Wielkopolskim :-)
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
eeee.... no ja bede bo te foteliki bede ogladac wiec napewno bede Natuska a ty o ktorej bedziesz??? ja zamowilam dzisiaj te opaski bo kurde za pozno Rikapa napisala ze u nich sa a mowie wczoraj pytalam sie jakiejs laski tam to pow zen ie maja nic takiego i ze wszystko od komarow na polce stoi co maja,to chyba jakas malo zorientowana...
kurcze przes dwa dni bylysmy z Guzikiem nad jeziorkiem i spieklam plecy sobie i teraz mnie tak swedza ze chyab skora bezie mi schodzic:-(
Skrzat9 poka poka, pochwal sie:-)
kurcze przes dwa dni bylysmy z Guzikiem nad jeziorkiem i spieklam plecy sobie i teraz mnie tak swedza ze chyab skora bezie mi schodzic:-(
Skrzat9 poka poka, pochwal sie:-)
R
rikapa
Gość
a ja się nie opalam więc nie mam problemu :-)
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
no ja tez bede z rana pewnie,m oze jeszcze sie spotkamy:-) rikapa ja tez sie nie opalam specjalnie tylko tyle co z wozkiem szlam a to od nas jakies 45 min piechota, a na plazy w cieniu siedzialam albo z Gaba troche lazilam...
Karola moja tez dzisiaj sie rabnela o podloge az echo poszlo:-( na szczescie nic jej neijest a jak Juli sie pogorszy w nocy to jedz na dorazna z nia.. a pierozki mozesz mi podrzucic:-) chetnie zjem ja zrobilam zolta salatke( ryz,kurczak,kukurydza i duzo cury) mniam....
Karola moja tez dzisiaj sie rabnela o podloge az echo poszlo:-( na szczescie nic jej neijest a jak Juli sie pogorszy w nocy to jedz na dorazna z nia.. a pierozki mozesz mi podrzucic:-) chetnie zjem ja zrobilam zolta salatke( ryz,kurczak,kukurydza i duzo cury) mniam....
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
a powiedzcie mi czemu dziewczyny sie nie odzywaja..Brzoskwinka znowu wsiakla,Marci tez brak...Karolina przestala sie udzielac.....eeeeee....
skrzat910
żyje dla nowego życia
Karola jeżeli w ciągu 24 godzin od uderzenia nie zmieni jej sie zachowanie lub nie zacznie wymiotować to nie ma sie czym przejmować.
Pokaże jak foty machne spacerówce. Jest z wstawkami różowymi i fajnie lekka.
A dzisiaj Mała jeździła w wózku na zakupy i starsznie jej sie podobało i zaczepiała sie w ludzi.
Pokaże jak foty machne spacerówce. Jest z wstawkami różowymi i fajnie lekka.
A dzisiaj Mała jeździła w wózku na zakupy i starsznie jej sie podobało i zaczepiała sie w ludzi.
reklama
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Skrzat9 a gdzie spacerowke kupiliscie?Gaba tez lubi w wozku na zakupy jezdzic ale ona nie zaczepia tylko jak krolowa jezdzi ha ha ha