reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

byłam w ikei miałam 3 bony po 20 zł więc w sumie 60 zł :-) wydałam wszystko :-) kupiłam 2 poduszki, 2 pledy, stoliczek biały :-)

reklama
Ale tu cicho!

Rikapa a co zrobić żeby dostać takie bony? Pokaż co kupiłaś?

Ja wreszcie upolowałam spacerówke. Jedziemy ją obejrzeć ok 19. Jeszcze tylko jakiś fajny fotelik samochodowy i wystawiam na sprzedaż wózek i nosidełko.

Rikapa chyba sasiadom ze skrzynek pozyciagalas te bony, bo normalnie to chyba kazdy jeden dostal:-D
A nie wiecie czasem co sie dzieje z Amandae? Nie odzywa sie to moze juz porodowke zaliczyla.

Hejho
My dzis bylysmy w odwiedzinach u pradziadków Julki :)
FAjnie było, Julka sie wyszalala.

Teraz wypiła kubek kaszki malinowej chwile polata i z cyciusiem zasnie :)
B jeszcze z pracy nie wrocil ;/ biedny a ja czekam na niego z pierozkami z miesem zasmazanymi z cebulka :)

Jejku jakiego stracha mi dzis Jula narobila. Golden mojej szwagierki ja popchnąl i runeła na podwórzu na beton tylem głowy... ma wielkiego guza i czerwone na okolo.
zastAnawiam sie czy powiennam jechac z nia na przeswietlenie??? nic na pierwszy rzut oka jej nie jest, zywa jest, nawet nie zwaza na tego guziola

A tak wogole nie smiejcie sie ze mnie, ale gdzie jest ten PIM? w pasazu rondo kiedys bylam i niekojarze zeby byl jakis wielki dzieciowy sklep... ;/

Rikapa chyba sasiadom ze skrzynek pozyciagalas te bony, bo normalnie to chyba kazdy jeden dostal:-D
A nie wiecie czasem co sie dzieje z Amandae? Nie odzywa sie to moze juz porodowke zaliczyla.

Aniaa23 uznam że to miał być żart z Twojej strony :-/ ogólnie w skrzynce były 3 i tyle więcej tłumaczyć nie będę :-/

ale tu cisz :-D

Skrzat9 i co kupilscie?? chwal sie szybko :p

riakapa to Ci sie trafiło :-) gdzie są te opaski w PiM bo jutro po nie wskocze i wypróbujemy :p a nie chciałabym latac i szukac :p

wrociłam do domu ze spotkania i ffilip mi zaczął wymiotowac ;/ na szczescie raz pozadnie i wszystko gra :) chyba mu skorka od pomidora stanełana zołądku ;/ ja zawsze jak nie były obrane to pozniej wymiotowałam ;/ ehhh byle sie nie pochorował :)

Ania amande pewnie tak jak piszesz odwiedziła porodówke :-D

są przy kasach zapytaj o repelkę to będą wiedziały no chyba że się wszystkie wyprzedały :-D

reklama
na-tuska jestem jestem :-) może małe spotkanie w pim :-) bo jeśli jutro odwiedzą mnie wszystkie które powiedziały to mini zlot bb będzie :D

Do góry