reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam

Poziomeczka a powiedz sa jakies fajne fotki z roczku??????

my dzis pol dnia na dworku, bylismy w galerii malta w banku potem m1 odebralam okularki i mlody mi padl godzine temu i oby tak do rana. Dzis pobilismy rekord i kimaliśmy do 9.30 a jaki glodny wstał...

dobrze ze pada. U nas las suchutki na maxa. Drzewa pylą i kurzawa straszna, wszystko sie na tarasie osadza. Mlody po 5 minutach brudny cały.

no nic uciekam

reklama
elo
Na-tuska, Tygrynka dzięki za super dzionek:) Zmokłam jak wysiadłam z tramwaju:p
Ja sama, Zet na imprezie firmowej;/ do późna go nie będzie. Zrobiłam mu szarlotkę, bo jutro idzie ostatni dzień do swojej pracy, a od poniedziałku zmiana! Powinnam iść prasować, dwie pralki czekają, jak nie trzy;/ Duchota na maksa w domu, mam pootwierane wszystkie okna, nawet tam gdzie śpi Basia;P Jak mogę posiedzieć na forum to bo sama to tu nikogo nie ma:p
Kawkę puki co popijam wieczorową porą:p

ja jestem. Mala po wielkim mordach poszla spac. nameczylam sie troche z nia bo chce ograniczyc cycka ale chyba sie nie da. wytutłała kubek kaszki malinowej, pol butelki wody a i tak musialam jej wkoncu dac tego cyca bo juz purpurowa od ryku byla i miotala sie po lozku dobre poltora godz.
;/ nie wiem co mam zrobic ale juz troche mnie meczy to cyckanie jej szczegolnie w nocy czesto sie budzi ostatnio a mnie rano tak sutki bola ze szok ;/

widze ze mialyscie spotkaniowy dzionek :) fajowo. Natuska zrob jakies oficjalne spotkanie na dzialeczce :)
bo chetnie bym wpadla ale nie lubie sie wpraszac ;p;p;p

co do duchoty oj tak!!! myslalam ze jakas fest burza bedzie a tu troszke popadalo i nic. wiekszy halas byl zanim sie zaczelo grzmialo i grzmialo i mnie ten deszcz zawiodl.specjalnie nic nie podlewalam bo myslalam ze popada a tu sie jeszcze gorzej zrobilo parno jak cholera.

o mam do was pytanie: co stosujecie przeciw komarom u maluszków? i co w razie gdy juz ugryzl zeby nie swedzialo? myslalm o fenistilu mozna takim malym dzieciom?bo JUla ma na glowie i to wielki slad wyglada jak guz i drapie czasem
w zeszlym roku smarowalam ja tym http://www.aptekaslonik.pl/images/prod/3264/ANTISOL.jpg a w tym roku mi w aptece powiedzieli ze juz nie ma tego w hurtowniach ;/ szkoda bo byl fajny nie smierdzial tak jak off i ladnie sie wchlanial ze nie bylo tlustej ani mokrej warstwy

Karola ja mam ziaja przeciw, a po ukaszeniu mam fenistil i ostatnio tesciowa mi przynisola olejek z drzewa herbacianego ale potem wyczytalam ze u dzieci nie mozna, wiec nie wiem:p

o kurde, ale cisza;P:szok:
Ja wyprasowałam, jeszcze 15minut szarlotka... Powinnam pochowac, ale nie mam gdzie, miejsca u Basi w szufladach brak;/ Juz nie chce jej robic renamentu nad uchem teraz;P

edit. szarlotka zrobiona, ja za chwile chyba spac pojde jak tu nikogo nie ma;P sama do siebie pisac nie bede:-D

Ostatnia edycja:
Trzy posty jeden pod drugim to chyba łamanie zasad forum:(
Wstałam, oczy na zapałkach, spac o 2 poszliśmy, bo zet wrócił i gadu-gadu, a Basia pobudka o 6;/ No nic głowę trzeba by umyć i kawkę zrobić!
Dziś trzynasty i piątek!

Hejka!

U mnie alergii ciąg dalszy. Jak ja nie lubie kataru.
Mała grzecznie śpiocha to wypije do końca kawkę i spadam robić pranko itp. Jutro już będzie tata i mój brachol.

Filona ja myślałam że to już znieśli. Mi też pare lat temu kazali takie oświadczenie przynieść. Na szczęście miałam fajną lekarke co mi sie tylko spytała czy na bank chce iść na ten kierunek i wypisała.

Skrzat gdybyś kochana poczekała 20minut to byśmy sie widziały.

Karola my kupiliśmy SIO z Ziołoleku. A na po ukąszeniu najlepsze co może być to posmarować to miejsce naciętą cebulą.

Dzien dobry:)

my wstalysmy o 7 dzisiaj:) Karola Gabi tez budzi sie w nocy bardzo czesto na cycusia pomimo tego ze na noc zjada kaszke manne i to jakies 180 ml to i tak jest cyc do spania i w nocy dosyc czesto ale moja mala niechce mm wiec tez nie wiem co mam robic,jak narazie karmie i mam nadzieje ze z czasem sama zrezygnuje z cyca:)

a co do komarow itp to znajomy ostatnio mial dla swojego synka taka obroze/opaske przeciw owadom, zaklada sie na nozke albo raczke iu to ma jakeis naturalne olejki i odstreasza owady, podobno w zielarskim albo ogrodowym mozna to kupic

Rikapa, ja wczoraj z Guzikiem bylysmy u ciebie w PiM ale mialas klientow i niechcialysmy przeszkadzac,poza tym malo czasu wiec luknelam na foteliki tylko i poszlysmy...sorki raz jeszcze Rikapa ale nastepnym razem pogadamy:) moze w weekend bede z m obejrzec te foteliki:)

reklama
Do góry