reklama
skrzat910
żyje dla nowego życia
Skrzat ja sie w swoją kiece też nie mieszcze. Chociaż jakby wymienić sznurek przy gorsecie na lepsiejszy i mocniejszy to tak na mocny wdech bym wlazła
heheh dobre z tymi spodniami uśmiałam się!
młody już ciut lepiej bo nie gorączkuje. kaszel jednak go jeszcze dusi rano i wieczorem. ale już ma więcej sił czyli lepiej
my wczoraj byliśmy na zakupach w makro. wrocilismy po 22h masakra tak mnie kręgosłup nawalal ze szok. nienawidze tego łażenia!
dopiłam kawuche teraz na szybko chce ogarnąc chatę i wybrac sie do lekarza po oświadczenie do szkoły. ciekawe czy mi wypisze.
młody już ciut lepiej bo nie gorączkuje. kaszel jednak go jeszcze dusi rano i wieczorem. ale już ma więcej sił czyli lepiej
my wczoraj byliśmy na zakupach w makro. wrocilismy po 22h masakra tak mnie kręgosłup nawalal ze szok. nienawidze tego łażenia!
dopiłam kawuche teraz na szybko chce ogarnąc chatę i wybrac sie do lekarza po oświadczenie do szkoły. ciekawe czy mi wypisze.
Ja suknie slubna kupilam uzywana. Pierwsza jak przymierzylam, byla dokladnie taka jaka chcialam i wrocilam z nia do domu:-) Znaczy mama wrocila z nia do domu ze moj wtedy narzeczony nie widzial Trzeba bylo tylko troche przerobic bo za dluga dla mnie byla. Kupowalam jakos luty-marzec, a slub byl w sierpniu, troche mi sie przytylo i juz lekko ciasnawa byla
skrzat910
żyje dla nowego życia
Filona ucałuj Filipka! A po co ci takie oświadczenie?
Ja kupowała suknie w Pajo w butiku. Coś nas tknęło na zakupach i poszliśmy popatrzeć a oni w butiku z ciuchami mają pare modeli i akurat jeden z nich przypadł mi wybitnie do gustu. Za dwa tygodnie był już do odbioru zamówiony rozmiar. No i oczywiście zaoszczędziłam kupe kasy bo za suknie dałam 500zł
Ja kupowała suknie w Pajo w butiku. Coś nas tknęło na zakupach i poszliśmy popatrzeć a oni w butiku z ciuchami mają pare modeli i akurat jeden z nich przypadł mi wybitnie do gustu. Za dwa tygodnie był już do odbioru zamówiony rozmiar. No i oczywiście zaoszczędziłam kupe kasy bo za suknie dałam 500zł
Hejka!
Czekam aż młodzież się zbudzi i na spacer a później do pracy.
Karola Jasne, jasne że spacerki rowerkowe zaliczymy. Jak tylko Jula zostanie obdarowana dawaj znać i ruszamy.
Filonka Zdrówka dla malucha.
A co do ślubu Marcii to jasne że zrobimy najazd na kościółek, takiego widoku nie możemy odpuścić.
Laski chyba tygrynka i Karola pisały, jak będziecie się wybierać do tego sklepu to ja z Wami chcę!
No to miłego dnia kochane, ja wrócę późno więc raczej się już nie odezwę dziś.
Czekam aż młodzież się zbudzi i na spacer a później do pracy.
Karola Jasne, jasne że spacerki rowerkowe zaliczymy. Jak tylko Jula zostanie obdarowana dawaj znać i ruszamy.
Filonka Zdrówka dla malucha.
A co do ślubu Marcii to jasne że zrobimy najazd na kościółek, takiego widoku nie możemy odpuścić.
Laski chyba tygrynka i Karola pisały, jak będziecie się wybierać do tego sklepu to ja z Wami chcę!
No to miłego dnia kochane, ja wrócę późno więc raczej się już nie odezwę dziś.
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Marcia zazdroszczę tego etapu, wybieranie sukienki to byla najfajniejsza rzecz ja też sobie upatrzyłam jedną i pierwszą przymierzyłam potem jeszcze kilka ale i tak wróciłam do pierwszej ... a co do Kościółka wybrałaś najlepszy ;-)
Skrzat ale historia z tymi spodniami
Mała wojowała na placu zabaw i teraz spi, dzisiaj pakowanie i jutro w trasę
Na obiad zapiekanka " wszystko co było w lodówce"
Skrzat ale historia z tymi spodniami
Mała wojowała na placu zabaw i teraz spi, dzisiaj pakowanie i jutro w trasę
Na obiad zapiekanka " wszystko co było w lodówce"
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
hej
koza dopiero dzis doczytalam ze pytalas o butki. ja kupilam takie zaraz jak zaczela wstawac i przy meblach chodzic
BEFADO! Buciki z dziurkowaną podeszwą rozm.22 (1563470130) - Aukcje internetowe Allegro
chodzi w nich do dzis i sa chyba jej ulubione. bo ma jeszcze adidaski i kapciochy ale rano zawsze przynosi mi te zebym jej zalozyla
My juz po wizycie w urzedzie, sadzie i banku. szybkie zakupy nawet zaliczylam.\mala strajkuje z obiadem. niechce jesc tylko cycek i cycek. musze jakos ja odstawiac powoli bo juz przegina szczegolnie w nocy juz mi ciazy bo ona by chciala co godz
wypila kubek kaszki nie dawno a i tak popila cycem teraz ;/
pogoda jakas dziwna dzisiaj burzowa bo duszno jak cholerka.
z opalania nici ;/
musze posprzatac w chacie bo gymela lezy i straszy.
do pozniej
koza dopiero dzis doczytalam ze pytalas o butki. ja kupilam takie zaraz jak zaczela wstawac i przy meblach chodzic
BEFADO! Buciki z dziurkowaną podeszwą rozm.22 (1563470130) - Aukcje internetowe Allegro
chodzi w nich do dzis i sa chyba jej ulubione. bo ma jeszcze adidaski i kapciochy ale rano zawsze przynosi mi te zebym jej zalozyla
My juz po wizycie w urzedzie, sadzie i banku. szybkie zakupy nawet zaliczylam.\mala strajkuje z obiadem. niechce jesc tylko cycek i cycek. musze jakos ja odstawiac powoli bo juz przegina szczegolnie w nocy juz mi ciazy bo ona by chciala co godz
wypila kubek kaszki nie dawno a i tak popila cycem teraz ;/
pogoda jakas dziwna dzisiaj burzowa bo duszno jak cholerka.
z opalania nici ;/
musze posprzatac w chacie bo gymela lezy i straszy.
do pozniej
Skrzat9 jak to po co żeby móc w ludzi wychodzić. musi mi napisac że nie stwarzam już zagrożenia hahhha
nie no na serio to do szkoły, składam kilka podań i potrzebuje orzeczenie lekarskie ze mogę isc na dany kierunek
na 17h lece do lekarza.
Tygrynka co z jutrem??? bo nie wiem czy dzownić do T. ponoc dzis maja byc burze i jutro, choć na pogodzie na wp. pokazuje słońce u nas:/ to juz nie czaje...
spadam bo mięcho piekę.
nie no na serio to do szkoły, składam kilka podań i potrzebuje orzeczenie lekarskie ze mogę isc na dany kierunek
na 17h lece do lekarza.
Tygrynka co z jutrem??? bo nie wiem czy dzownić do T. ponoc dzis maja byc burze i jutro, choć na pogodzie na wp. pokazuje słońce u nas:/ to juz nie czaje...
spadam bo mięcho piekę.
reklama