reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

No wiesz on tak na styk:p Ale po tej jelitówce co go Basia zaraziła 5 kg schudł;/ wiec jakoś paszą;) Ja bym w kieckę się nie zmieściła...

reklama
heheh dobre z tymi spodniami:) uśmiałam się!

młody już ciut lepiej bo nie gorączkuje. kaszel jednak go jeszcze dusi rano i wieczorem. ale już ma więcej sił czyli lepiej:)
my wczoraj byliśmy na zakupach w makro. wrocilismy po 22h masakra tak mnie kręgosłup nawalal ze szok. nienawidze tego łażenia!
dopiłam kawuche teraz na szybko chce ogarnąc chatę i wybrac sie do lekarza po oświadczenie do szkoły. ciekawe czy mi wypisze.

Ja suknie slubna kupilam uzywana. Pierwsza jak przymierzylam, byla dokladnie taka jaka chcialam i wrocilam z nia do domu:-) Znaczy mama wrocila z nia do domu ze moj wtedy narzeczony nie widzial:-p Trzeba bylo tylko troche przerobic bo za dluga dla mnie byla. Kupowalam jakos luty-marzec, a slub byl w sierpniu, troche mi sie przytylo i juz lekko ciasnawa byla:-D

Filona ucałuj Filipka! A po co ci takie oświadczenie?

Ja kupowała suknie w Pajo w butiku. Coś nas tknęło na zakupach i poszliśmy popatrzeć a oni w butiku z ciuchami mają pare modeli i akurat jeden z nich przypadł mi wybitnie do gustu. Za dwa tygodnie był już do odbioru zamówiony rozmiar. No i oczywiście zaoszczędziłam kupe kasy bo za suknie dałam 500zł

Hejka!

Czekam aż młodzież się zbudzi i na spacer a później do pracy.
Karola Jasne, jasne że spacerki rowerkowe zaliczymy. Jak tylko Jula zostanie obdarowana dawaj znać i ruszamy.:tak:
Filonka Zdrówka dla malucha.

A co do ślubu Marcii to jasne że zrobimy najazd na kościółek, takiego widoku nie możemy odpuścić.:-D
Laski chyba tygrynka i Karola pisały, jak będziecie się wybierać do tego sklepu to ja z Wami chcę!:-D

No to miłego dnia kochane, ja wrócę późno więc raczej się już nie odezwę dziś.

Marcia zazdroszczę tego etapu, wybieranie sukienki to byla najfajniejsza rzecz :) ja też sobie upatrzyłam jedną i pierwszą przymierzyłam potem jeszcze kilka ale i tak wróciłam do pierwszej ... a co do Kościółka wybrałaś najlepszy ;-)
Skrzat ale historia z tymi spodniami :)

Mała wojowała na placu zabaw i teraz spi, dzisiaj pakowanie i jutro w trasę :)
Na obiad zapiekanka " wszystko co było w lodówce"

hej

koza dopiero dzis doczytalam ze pytalas o butki. ja kupilam takie zaraz jak zaczela wstawac i przy meblach chodzic
BEFADO! Buciki z dziurkowaną podeszwą rozm.22 (1563470130) - Aukcje internetowe Allegro
chodzi w nich do dzis i sa chyba jej ulubione. bo ma jeszcze adidaski i kapciochy ale rano zawsze przynosi mi te zebym jej zalozyla :)

My juz po wizycie w urzedzie, sadzie i banku. szybkie zakupy nawet zaliczylam.\mala strajkuje z obiadem. niechce jesc tylko cycek i cycek. musze jakos ja odstawiac powoli bo juz przegina szczegolnie w nocy juz mi ciazy bo ona by chciala co godz

wypila kubek kaszki nie dawno a i tak popila cycem teraz ;/

pogoda jakas dziwna dzisiaj burzowa bo duszno jak cholerka.
z opalania nici ;/

musze posprzatac w chacie bo gymela lezy i straszy.
do pozniej

Skrzat9 jak to po co żeby móc w ludzi wychodzić. musi mi napisac że nie stwarzam już zagrożenia:p hahhha
nie no na serio to do szkoły, składam kilka podań i potrzebuje orzeczenie lekarskie ze mogę isc na dany kierunek:)
na 17h lece do lekarza.
Tygrynka co z jutrem??? bo nie wiem czy dzownić do T. ponoc dzis maja byc burze i jutro, choć na pogodzie na wp. pokazuje słońce u nas:/ to juz nie czaje...

spadam bo mięcho piekę.

reklama
Do góry