reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ba! cermoni pfff ja czekam na zaproszenie na wesele :p:p:p
Karola możemy się w przyszłym tygodniu wybrać do tego sklepu! co prawda ja już spłukana zakupowo ale fajne ciuszki i dodatki tam mają!

reklama
Dzien dobry:)

my juz od godz na nogach,wczoraj nie pisalam bo mega zmeczona po calym dniu bylam a jeszcze wieczorkiem przyszli znajomi na mecz i tak zeszlo...

Tygrys super kiecka:)

a ja jak wybieralam suknie to nie moglam robic fotek, zakaz byl w salonach bo oczywiscie laski mierzyly robily fotki i szyly sobie u krawcow suknie wiec nie moglam zrobic ale i tak po kryjomu zrobilam jak na manekinie wisiala:) ha ha ha

oki koncze bo za godz jedziemy z Guzikiem do Starego Zoo:) jezeli ktoras chetna to zapraszamy:)

Hej!

Do kitu nocka. Małą zęby męczą a mnie alergia. Drapie mnie w gardle i mam katar. Kurde jak ja tego nie lubie.
Mimo wszystko jak dopije kawusie ide wstawić pranie i biore sie powoli za sprzątanie. Trzeba ogarnąć wszystko bo w sobote mój tata i brat przyjeżdżają.

Miłego dnia!

hej dziewczynki,
My wczoraj obejrzelismy wieczorkiem ostatnie odcinki 4 sezonu 24h, to naprawdę wciąga!
Generalnie stwierdziłam, że sąsiedzi opiekę społeczną na mnie naślą, bo dziecko ciągle wyje. Zrobiła się okropna albo na ręce albo wszytko na nie:( Ech, a ja twardo staram sie jej nie ulec, wiec wyje a mi sie serce kraja, a sasiedzi zamykaja okna i uszy...ale musi sie jakos nauczyc:( ech...
Dzisiaj sama do nocy...bo zet ma jakąś imprezę firmową, buuuu!
Co do porządków Skrzat910 to ja ciagle ogarniam i ciagle jest syf:( ja juz nie wiem, a Basia zaraz zacznie kumac, masakra, wychowywanie dzieci nie jest łatwe! Już się boję myśleć co będzie jak wrócę do pracy:(
Dzisiaj rano normalnie poszłam się kąpać namydliłam głowę i patrzę a w brodziku wielki czanr pająk, pisk i normalnie naga po słoik latałam...brrrrr

A z zabawniejszych historii to zet wczoraj z koleżankami z pracy pojechał cos zalatwiac i przy okazji po drodze oddać garnitur do czyszczenia do King Crossa i im go dał bo sam jechał jeszcze coś załatwić dalej, no i wraca po nie (oczywiscie one rundka po sklepach i do czyszczenia jeszcze nie doszły) wiec im zabiera i idzie oddac i co się okazuje spodni brak:p Dzwoni do mnie ja szukam w domu, nie ma! No wiec one szukają, kolezanka jedna mowi a się zastanawiala co za idiota jakies spodnie zgubil:p Ale nie pamieta ktory to sklep i szukaja:p W koncu w H&M ktoś odwiesil przy przymierzalniach:p Miałam ubaw po pachy, dobrze ze sie znalazly, bo to jeszcze od slubnego garnituru:p

Pozdrawiam znad kawki:)

edit. moj 800 post:p

Ostatnia edycja:
reklama
Skrzat ja lekko ogarniam chate. U mnie ostatnio posprzątanie idealne nie jest możliwe bo po pierwsze Anielka boi sie odkurzacza a po drugie jak tylko posprzątam to cholera wie skąd zaraz robi sie znowu bajzel.

Z tymi spodniami to nieźle:-D. Twój widze dba o linie bo Mój w portki od ślubnego garniaka już sie nie mieści:-p

Do góry