reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
hejka
ja dzis mialam maraton po salonach z sukniami slubnymi fajowo bylo poprzymierzac
co do prezentu roczkowego to u nas zapadla decyzja ze na razie nie kupujemy jednak rowerku.
Mamy dwa autka co sie moze odpychac, drewniany wozek od Was w ktorym codziennie popalam z mlodym w srodku po kostce...moze siedziec godzinami
ale zamiast rowerka kupimy to
LITTLE TIKES Duzy Stół Wodny STATEK PIRACKI +Bonus (1589641486) - Aukcje internetowe Allegro
ja dzis mialam maraton po salonach z sukniami slubnymi fajowo bylo poprzymierzac
co do prezentu roczkowego to u nas zapadla decyzja ze na razie nie kupujemy jednak rowerku.
Mamy dwa autka co sie moze odpychac, drewniany wozek od Was w ktorym codziennie popalam z mlodym w srodku po kostce...moze siedziec godzinami
ale zamiast rowerka kupimy to
LITTLE TIKES Duzy Stół Wodny STATEK PIRACKI +Bonus (1589641486) - Aukcje internetowe Allegro
Hej kochane!
Wpadam na chwilkę. Sorka że rzadko się odzywam ale nie wyrabiam czasowo. Zdążę Was trochę podczytać i padam, na napisanie brak sił. My dziś na szczepieniu byliśmy, tylko chwilkę popłakał a za chwilkę już się śmiał.Dumna z syncia jestem. Mam nadzieję że obejdzie się bez temp. itp. Ja też na lutyckiej rodziłam, jak zmajstrujemy drugą dzidzię to też tam będę rodzić.
Karola Fajny rowerek.
Tygrynka Muszę Marcelkowi zakupić taki domek, fajnie się prezentuje. Moze i moje dziecie zechce sie zajac na dłuzej;-) Aaa no i kiecunia... Super!
Spokojnego wieczorku.
Wpadam na chwilkę. Sorka że rzadko się odzywam ale nie wyrabiam czasowo. Zdążę Was trochę podczytać i padam, na napisanie brak sił. My dziś na szczepieniu byliśmy, tylko chwilkę popłakał a za chwilkę już się śmiał.Dumna z syncia jestem. Mam nadzieję że obejdzie się bez temp. itp. Ja też na lutyckiej rodziłam, jak zmajstrujemy drugą dzidzię to też tam będę rodzić.
Karola Fajny rowerek.
Tygrynka Muszę Marcelkowi zakupić taki domek, fajnie się prezentuje. Moze i moje dziecie zechce sie zajac na dłuzej;-) Aaa no i kiecunia... Super!
Spokojnego wieczorku.
Tygrynko kurczaka jak dla wojska zrobilas? To moze bys sasiadke na kolacje zaprosila ja placek dzisiaj upieklam to mozemy sie dogadac hehe:-)
oo jak masz placek to tym bardziej możemy się dogadać
Marciaa coś wybrałaś fajnego??
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
nooo mam pare fajnych princessek na oku
inne modele mi sie nie podobaja...
inne modele mi sie nie podobaja...
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
nie ma mowy. Zobaczysz za rok
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
tygrynka no bo wszyscy zachwalaja a ja gapa nie zauwazylam. oczywiscie kiecka ekstra mi sie podoba ta czarna w kwiatki mysle czy by podobnej nie zakupic ;p
Marciaaa fajosko ciekawe ile wizyt bedziesz potrzebowala zeby sie zdecydowac?!
Ajentka jak juz rowerek bedzie w uzyciu to mozemy sie spiknac na rowerowy spacer bo widzialam ostatnio ze wy sie tez wozicie ale SMartTrikiem
Marcia ten statek piracki fajny napewno Niko z kuzynka beda mieli zabawe
No zobaczymy co sie okaze z prezentami- w sumie kasa fajna ale ja pozniej nie wiem na co sie zdecydowac.
Reszta rodzinki mi sie nie pytala co kupic wiec pewnie bedzie kasa bo zazwyczaj ciezko im wymyslic cos samodzielnie i pytaja "a co by sie przydalo?"
Ogladam YCD ale pewnie sie klade zaraz bo moi juz spia
Marciaaa fajosko ciekawe ile wizyt bedziesz potrzebowala zeby sie zdecydowac?!
Ajentka jak juz rowerek bedzie w uzyciu to mozemy sie spiknac na rowerowy spacer bo widzialam ostatnio ze wy sie tez wozicie ale SMartTrikiem
Marcia ten statek piracki fajny napewno Niko z kuzynka beda mieli zabawe
No zobaczymy co sie okaze z prezentami- w sumie kasa fajna ale ja pozniej nie wiem na co sie zdecydowac.
Reszta rodzinki mi sie nie pytala co kupic wiec pewnie bedzie kasa bo zazwyczaj ciezko im wymyslic cos samodzielnie i pytaja "a co by sie przydalo?"
Ogladam YCD ale pewnie sie klade zaraz bo moi juz spia
reklama
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
no niezle Marciaa nas bedziesz trzymac w nieswiadomce a w jakim kosciele bierzecie slub? mam nadzieje ze nie bedziesz miec nic przeciwko jak forumowo zjawimy sie na ceremoni? Dziewczyny chyba pojdziemy co ?!