A ja na lutycka sie wybiore jak juz sie zacznie. I mam ogromna nadzieje, ze nie przenosze ciazy, planuje sobie po cichu (chociaz wiem ze mam niewiele do gadania to planowac nikt mi nie zabroni), ze urodze pod koniec czerwca.
reklama
R
rikapa
Gość
Aniaa23 ja też nie chciałam przenosić ale nie mogłam małej wykurzyć :-) i też rodziłam tak jak ty chcesz na lutyckiej
eh, te dzieciaczki, jeszcze nie narodzone a juz zlosliwe i mamusi sluchac nie chca no
a co do szpitali to ja do zadnego przekonana nie jestem. Wszedzie mozna trafic na dobrych lekarzy i polozne i wszedzie znajdzie sie jakis prostak, ktory sam nie wie co robi za wielka durnote uwazam to, ze w niektorych szpitalach trzeba placic za porod rodzinny, bo niby z jakiej paki. A wiem ze na lutyckiej nie trzeba, no i mam tam blisko wiec tam pojade
a co do szpitali to ja do zadnego przekonana nie jestem. Wszedzie mozna trafic na dobrych lekarzy i polozne i wszedzie znajdzie sie jakis prostak, ktory sam nie wie co robi za wielka durnote uwazam to, ze w niektorych szpitalach trzeba placic za porod rodzinny, bo niby z jakiej paki. A wiem ze na lutyckiej nie trzeba, no i mam tam blisko wiec tam pojade
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
Ja jestem!!! Moje dziecie padło niedawno.
My dzis bylysmy z B w trasie Jula uwielbia jazde autem wiec grzecznie ogladala droge a wogole to polowe przespała
Jutro troche latania po miescie mam, ale moze zdaze sie opalic na sloneczku troche.
Rowerek na roczek juz przyszedl Tesciowa kupila fajną hustawke
a ja sie wlasnie zastanawiam co jej kupic?
Macie jakies typy na roczkowe prezenty? co dostaly wasze pociechy?
My dzis bylysmy z B w trasie Jula uwielbia jazde autem wiec grzecznie ogladala droge a wogole to polowe przespała
Jutro troche latania po miescie mam, ale moze zdaze sie opalic na sloneczku troche.
Rowerek na roczek juz przyszedl Tesciowa kupila fajną hustawke
a ja sie wlasnie zastanawiam co jej kupic?
Macie jakies typy na roczkowe prezenty? co dostaly wasze pociechy?
My w większości kasę, która poszła na rowerek, szczepionkę, butki Bartka itp
polecam domek smoby - Seba się bawi godzinami: SMOBY Cotoons Rożowy DOMEK KSZTAŁTÓW Sorter HIT (1601485839) - Aukcje internetowe Allegro
polecam domek smoby - Seba się bawi godzinami: SMOBY Cotoons Rożowy DOMEK KSZTAŁTÓW Sorter HIT (1601485839) - Aukcje internetowe Allegro
skrzat910
żyje dla nowego życia
Tygrynka ale fajne kiecki!
Natuska już ci mówiliśmy że nie ma za co! To my dziękujemy że nas przygarniasz.
My już po kąpieli i spisie powszechnym.
Natuska już ci mówiliśmy że nie ma za co! To my dziękujemy że nas przygarniasz.
My już po kąpieli i spisie powszechnym.
reklama
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Tygrynka - fajna kiecka, bardzo ładne dodatki
karola - my też kasę dostaliśmy na wózek, autko do odpychania, rowerek, szczepionki.
karola - my też kasę dostaliśmy na wózek, autko do odpychania, rowerek, szczepionki.