reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej:)
Filona fajnie ze juz jestes:) i zdrowka dla Filka:)
Skrzat mowisz ze masz mloda kapuche:) mmmm ja uwielbiam zasmazana mloda kapustke,ziemniaczki do tego i jakeis miesko dobre...:) mniam:-)
Julka to co ten kolega zrobil ze twoj m sie tak wsciekl...

Marcia a ciebie gdzie wcielo?????
Karola i Karolina tez sie odezwijcie!!!

a ja bylam z Gaba u lekarza bo od jakiegos czaus ma sporadycznie kaszel mokry no i ma jakas lekka infekcje gardla,ale dostala tylko syrop prawoslazowy,tantum verde,i wit.c.
a teraz Gabulenka zasnela wiec korzystam i pisze od was a poza tym troche ogarniam bo po 17 ma przyjsc przedstawiciel PZU, musimy nowe OC zawrzec i znowu kupa kasy...eh....

Ostatnia edycja:
reklama
MamaGabi zasmażanej nie umiem...moja babcia pycha robi;P Ja młodą to w całości z wody:D Jutro....:D:D Ale super że już młode warzywka. My po pierwszych młodych ziemniaczkach w skórce:) Takie małe pypcie, a jakie dobre!
Zet wrócił, trochę poczekamy aż korki zelżą i do LeroyMerlin:p

odebrałam wyniki Natusia na TSH - 5,388 norma jest do 4,0:-:)-:)-( ku................. co jeszcze Nam sie przytrafi:-(

kurde Julka a to dużo za dużo?? :(
Guzik welkom bak!! i powodzenia w nadrabianiu :p

my z Kozuchną machnęłyśmy spacerko-piaskownicę...

a ja zdycham od okresu :///

Skrzat 910 w górach niby ok ale jednak mam niedosyt i zwiedzania i romantyzmu ze str męża;/ niestety kolano mi poszło po całej linni i turystyka górska odpada kompletnie (jestem załamana). Nad morzem u teściów spoko ale brakowało mi domku, swojego łóżka, swobody. na szczęście teraz jakiś miesiąc odpoczynku i potem na 3 tyg nad jeziorko bo kolejny urlop męża się szykuje.
Z kurortu na kurort. Szybkiego powrotu do formy!

młody mi sie rozchorował. tzn dostał kaszel i jest mega maruda:/ teraz nie moge napisac wiecej bo juz mi piszczy ... do zaśśś
Zdrówka dla Filipka!

MamaGabi może przez tą infekcje taka marudziata jest. Zdrówka dla Gabi!

Skrzat młoda kapustka i ziemniaczki mmmmniammmm!!!! Smaka mi narobiłaś że hej!

Tygrynka zdychasz z okresu ale czekałaś na niego z niepokojem. Napar sobie rób z liści malin to wzmocni macice i okresy będą mniej dokuczliwe.

Julki przez jakiś czas nie będzie bo jej komp siadł.

Natuska dziękuje!

Lulas śpi po przygodach w piaskownicy :-)
Skrzat młoda kapucha pychaaaaa!!!
Skrzat9 bardzo mi się podobają twoje lecznicze porady :-) Zawsze masz coś dla nas cennego :-)
Tygryś łączę się w bólu :-/
Julka przykro mi z powodu wyników Natusia oby było w końcu lepiej :-)
MamaGabi, Filonka zdrówka dla waszych dzieciaków :-)
Mnie coś gardło boli, kurcze najbardziej przy przełykaniu :-(

Koza to od zimnej coli na pewno :p
Skrzat910 ale ten napar to do picia czy do nasiadówki? też lubię Twoje porady :)
i fakt, czekałam, a teraz z chęcią bym oddała :/ no ale nie marudzę ;)

reklama
Kozaczino i Tygrynka ciesze się! Taki lekarz pierwszego kontaktu forumowy ze mnie:-D. Te napary to do picia. Ok szklanki dziennie codziennie. Dla babek na końcówce ciąży też przydatne bo jak wspomniałam wzmacniają macice.

Do góry