reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Tygrynko wierz mi, ze za kazdym razem jak wychodze z domu to sie rozgladam za Toba i zielona spacerowka! Zobaczymy czy jak kiedys Was wypatrze to podejde i zagadam, czy uciekne:-p

nie zdążysz bo ja też się za Tobą rozglądam i nie pozwolę Ci zwiać:-p

Julka poprawy humoru życzę!!

a ja sie objadam kawałkiem babki (słaba silna wolna) i popijam kawką. Posprzątałam cąłą górę, a na dole lekko ogarnęłam, ale jeszcze coś bym chciała zrobić nim zet przyjdzie;) Mała mi się obudziła oczywiscie za szybko, bo bym wiecej zrobila, pewnie pojde z nia na jakis spacerek niebawem:) moze zasnie:p
Pogoda piekna;D
Basia dziękuje cioteczkom za życzenia:D

Hej kochane baby:)
zakończyła swoje podróżowanie :) w końcu
teraz mam lekkie urwanie pupy z praniem i sprzątaniem ale myślę że szybko ogarnę temat i postaram się was nadrobić:)

Skrzat 910 w górach niby ok ale jednak mam niedosyt i zwiedzania i romantyzmu ze str męża;/ niestety kolano mi poszło po całej linni i turystyka górska odpada kompletnie (jestem załamana). Nad morzem u teściów spoko ale brakowało mi domku, swojego łóżka, swobody. na szczęście teraz jakiś miesiąc odpoczynku i potem na 3 tyg nad jeziorko bo kolejny urlop męża się szykuje.

heloł!!!
wrociłam na wieś:p
próbuje nadrobić ale jak narzie w stanie nie jestem.
Rikapa ja mam te spodnie! są super, kupiłam w zeszłym tygodniu u rodziców tylko ze za całe 35zł.!!! porządnym materiał nie rozłażą się...dla mnie bomba!!!
co do ogłoszenia to masakra... aż płakać się chce ze zyjemy w takim państwie które sklania do takich drastycznych czynów! wrrrr

Pinka stęskniłaś się?:p byłam u rodziców a tam jakoś czasu nie miałam na neta... kiedy do PL zawitasz?? trza się spotkać:)
fajnie ze dzieciaczki rosną i są zdrowe:)

młody mi sie rozchorował. tzn dostał kaszel i jest mega maruda:/ teraz nie moge napisac wiecej bo juz mi piszczy ... do zaśśś

reklama
No byłyśmy na małym spacerku:) Oczywiście nie zasnęła, ale za to młode malutkie ziemniaczki przyniosłam i młodą kapuchę:D Nie ma nic lepszego jak ziemniaczki z tej delikatnej skorupce;P A jutro kopucha...tylko koperku zapomniałam, ale to nadrobię jutro:p

Do góry