reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynko a moge sprobowac tydzien wczesniej? Bo chcialabym sie rozladowac pod koniec czerwca, taka moja cicha nadzieja:-p A psa mam malego, czarnego, niedorobiony jamnik:-) znaczy mial byc jamnik ale cos nie wyszlo:-D

reklama
tak jakby ;) to długa historia :p musi mi pasować do butów :p bo nie wiem jaka pogoda będzie 21 maja a mam tylko czarne i szaroczarne nadające się na taką i taką pogodę.. a sukienki które mam nadal nie zapinają mi się w biuście :/ no więcccc Marciaa dała mi namiary przypadkiem na kumpelę która ma coś takiego novamoda.pl i tam znalazłam coś co by mi pasowało, napisałam do nich i wybrane sukienki w moim rozmiarze będą czekały na mnie w środę do przymierzenia w jednym z ich sklepów :D piękna historia nie?? :p a jak nie wyjdzie to kupuję brązowe buty do jedynej sukienki w której mój biust się mieści :p

swoją drogą - Ilonka dobrze że już jesteś!

edit: no dobra Ania, tydzień nawet dwa to jeszcze możesz ale nie więcej ;) kurde chyba mi pisałaś kiedyś o tym jamniku a ja się dzisiaj w jakąś biedną kobietę z huskym wgapiałam :D:D:D

piękne historia ąz się wzruszyłam:)
kurcze ja niby coś tam kupiłam...ale nie jestem przekonana...teraz chodzi za mną ta lniana sukienką którą kupiła Marta, tylko nie wiem czy to jest w stylu sportowym ta sukienka czy moze byc elegant:p

Spoko, ja sie pare dni temu jak robilam zakupy na anszych straganikach wpatrywalam w pania z zielona spacerowka, ale po chwili dziecko sie obrocilo i jak sie okazalo to byla dziewczynka, wiec raczej nie Ty prowadzilas ta spacerowke:-D

Ania no raczej nie ja, chociaż jedna pani dzisiaj mi powiedziała "ale ładna dziewczynka" - a Seba miał szare spodnie, szarobrązowego bodziaka, niebieskie butki więc tak średnio dziewczynkowato :D w końcu na siebie trafimy :p
Filonka pokazuj co masz! wpadaj do Poz to polecimy sprawdzić tę sukienkę :)

Zoabczymy czy dozyje tego kiedys, bo poki co to tak boli mnie kregoslup, ze czuje sie jakbym miala nie dozyc jutra:/ Uciekam zrobic kolacyjke mezusiowi zeby mial co jesc jak wroci z pracy.

Dobranoc!

jesli Natuśka jeszcze będzie mnie chciała :p ja mam czw wolny więc czemu nie? :D

edit: Ania23 to nastepnym razem napsiz na forum TYGRYNKA WYCHODZĘ Z DOMU i patrz potem w okna jak bedziesz widziala rozciapana na szybie twarz - TO JA ;P śpij dobrze i czuj się dobrze, pa

hahaha Tygrynka szpieg:p
spoko jeśli młody będzie sie czuć lepeiej to przybęde:)
a co Natusce rozdeptałaś sadzonki???:p:p:
Ania23 dobrej nocki!

reklama
Do góry