reklama
tak jakby to długa historia musi mi pasować do butów bo nie wiem jaka pogoda będzie 21 maja a mam tylko czarne i szaroczarne nadające się na taką i taką pogodę.. a sukienki które mam nadal nie zapinają mi się w biuście :/ no więcccc Marciaa dała mi namiary przypadkiem na kumpelę która ma coś takiego novamoda.pl i tam znalazłam coś co by mi pasowało, napisałam do nich i wybrane sukienki w moim rozmiarze będą czekały na mnie w środę do przymierzenia w jednym z ich sklepów piękna historia nie?? a jak nie wyjdzie to kupuję brązowe buty do jedynej sukienki w której mój biust się mieści
swoją drogą - Ilonka dobrze że już jesteś!
edit: no dobra Ania, tydzień nawet dwa to jeszcze możesz ale nie więcej kurde chyba mi pisałaś kiedyś o tym jamniku a ja się dzisiaj w jakąś biedną kobietę z huskym wgapiałam
swoją drogą - Ilonka dobrze że już jesteś!
edit: no dobra Ania, tydzień nawet dwa to jeszcze możesz ale nie więcej kurde chyba mi pisałaś kiedyś o tym jamniku a ja się dzisiaj w jakąś biedną kobietę z huskym wgapiałam
piękne historia ąz się wzruszyłam
kurcze ja niby coś tam kupiłam...ale nie jestem przekonana...teraz chodzi za mną ta lniana sukienką którą kupiła Marta, tylko nie wiem czy to jest w stylu sportowym ta sukienka czy moze byc elegant
kurcze ja niby coś tam kupiłam...ale nie jestem przekonana...teraz chodzi za mną ta lniana sukienką którą kupiła Marta, tylko nie wiem czy to jest w stylu sportowym ta sukienka czy moze byc elegant
Spoko, ja sie pare dni temu jak robilam zakupy na anszych straganikach wpatrywalam w pania z zielona spacerowka, ale po chwili dziecko sie obrocilo i jak sie okazalo to byla dziewczynka, wiec raczej nie Ty prowadzilas ta spacerowke
Ania no raczej nie ja, chociaż jedna pani dzisiaj mi powiedziała "ale ładna dziewczynka" - a Seba miał szare spodnie, szarobrązowego bodziaka, niebieskie butki więc tak średnio dziewczynkowato w końcu na siebie trafimy
Filonka pokazuj co masz! wpadaj do Poz to polecimy sprawdzić tę sukienkę
Filonka pokazuj co masz! wpadaj do Poz to polecimy sprawdzić tę sukienkę
dobra mozemy się umówić... czwartek? a poźniej do natuski na działeczkę) hahahha
ta fajna tez:
http://www.novamoda.pl/odziez_sukienki_1158_sukienka_w_kwiaty_z_rekawkiem___ecru
ta fajna tez:
http://www.novamoda.pl/odziez_sukienki_1158_sukienka_w_kwiaty_z_rekawkiem___ecru
jesli Natuśka jeszcze będzie mnie chciała ja mam czw wolny więc czemu nie?
edit: Ania23 to nastepnym razem napsiz na forum TYGRYNKA WYCHODZĘ Z DOMU i patrz potem w okna jak bedziesz widziala rozciapana na szybie twarz - TO JA ;P śpij dobrze i czuj się dobrze, pa
edit: Ania23 to nastepnym razem napsiz na forum TYGRYNKA WYCHODZĘ Z DOMU i patrz potem w okna jak bedziesz widziala rozciapana na szybie twarz - TO JA ;P śpij dobrze i czuj się dobrze, pa
reklama