reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat Anielka też wcinałaby cały czas. Apetyt ma że hoho. A jak my jemy to patrzy sie na nas i śledzi wzrokiem jak wędruje jedzenie z talerza do buzi. Obecnie na tapecie są szparagi po których mlaska:-D.

reklama
Rikapa miłego dzionka w pracy:) Masakra z tą dziewczyną, ale żeby takie ogłoszenie pisać;/ ech co się dzieje na tym świecie:(
Skrzat910 no to Basia ma podobnie, u nas kwiki na fasolkę szparagową, zresztą nawet na ziemniaki...ale ja się boję by się nie rozpasła, jak mamusia...no nic siedze tu z Wami i pomału tą kawę sączę zamiast do roboty się brać:p

Nie jest ktoś chętny:p Bo wysyłka byłaby tańsza:) http://allegro.pl/babylux-super-torba-do-wozka-dzieciecego-i1599959210.html

Ostatnia edycja:
Skrzat fajna ta torba!

Rikapa ja tego dzieciaczka chętnie przygarne. A skoro ma takie ciężkie problemy finansowe i wogóle na dziecko ani grosza to czemu już w szpitalu nie oddała dziecka?

Hej baby :-)
Skrzat buziaki dla Niebieskookiej piękne 10mc :-) Ja torbę mam wiec nie pomogę :-)
Skrzat9 twoja Amelka to ranny ptaszek :-) Lula też lubi sie butami bawić najlepszej jest to jak próbuje je założyć na nogi hihi
Tygryś tak koło 15 odbieram młodą ze żłoba daj znać jeśli masz chęc na spacerek jakiś :-)
Na 12 idę do rodzinnej po L4, a teraz śniadanko i małe sprzątanko :-)

Kozaczino moja ma na imie Anielka nie Amelka:-D. Póki co nie zakłada butów tylko rzuca nimi po przedpokoju.

Ufff zasnęła. Czas na śniadanko i trzeba zacząć sie zbierać do Natuski.

Tygrynka pamietaj o mnie w swoich planach:p

pamiętam, pamiętam!!! nawet dzisiaj rano myślałam o Tobie:tak:
sto latek dla Basieńki!! chyba powoli czas myśleć o roczku co?;-)

ja kiedyś oglądałam tę torbę, bardzo mi się podobała, ale powoli wyrastamy z toreb do wózka:-( wystarczą nam chusteczki i picie.. ale pomyślę, bo może na podróż by się nam przydała;-) kiedy chcesz kupować??

Tygryś tak koło 15 odbieram młodą ze żłoba daj znać jeśli masz chęc na spacerek jakiś :-)

a masz, masz:tak: miałam teraz wyjść pozałatwiać sprawy, ale skoro tak, to wyjdę później by o 15 być wolna - to co, zbiórka pod żłobkiem?? jako komitet powitalny Luli??:-D

moja młodzież sztuk jeden wstała dzisiaj o 5:30:baffled: przetrzymałam go do 6:10 i wtedy mąż musiał dać mu śniadanie, zły bo normalnie by wstał o 6:30:-D a ja szczęśliwa, że dzisiaj to nie ja wydaję śniadanie:-p

Tygrynko wierz mi, ze za kazdym razem jak wychodze z domu to sie rozgladam za Toba i zielona spacerowka! Zobaczymy czy jak kiedys Was wypatrze to podejde i zagadam, czy uciekne:-p

reklama
Do góry