reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Koza droczę się :p
Skrzat910 ja tam maliny uwielbiam więc mogę codziennie :D a to sprawdzone??
Natuśka co tam chłopaki majstrują??

a mi moje wspaniałe plany na jutro zostały zepsute przez odgórne polecenie odwiedzenie dziadka w szpitalu :// no nic, wieczorem na pocieszenie kosmetyczka ;)))
i środa się cudnie rysuje o ile nic ani nikt jej nie zepsuje ;P

reklama
A ja jutro do ginekologa ide:-) I juz sie doczekac nie moge:-) Wizyty u ginka nigdy nie byly tak przyjemne jak w czasie ciazy:-)

Tygrynka a jakie plany na środe??
Skrzat9 tez słyszałam o tych liściach malin... ponoć dobre na poród:)

młody śpi ale strasznie się dusi...:/ bidulek..przez caly dzien na samym mleku, nic innego nie chciał.

hej Dziewczyny!

Wracam do świata żywych :p

Kupiłam dzisiaj ładowarkę do laptopa, ale za dużo czasu na neta nie będę miała, bo zaczęła się już u mnie sesja
i czas na naukę.. nie chce mi się jak diabli, ale psychicznie mam motywację, jako tako :-D
Poza tym chyba zbyt krytycznie podeszłam do samej siebie, bo poznałam kilka fajnych osób w grupie i jakoś mi lżej teraz, bo nawet dobrze się dogadujemy i wgl :-)

Adaś przechodzi okres mega buntu.. dobija mnie to niemiłosiernie.. jak nie krzyczy, to kładzie się na podłogę/ chodnik... Koszmar jakiś :-(

W piątek kupiłam sobie buty w ccc, a dziś już byłam je reklamować.. szkoda słów :-D

buziaki :-)

ooo właśnie też słyszałam o liściach i porodzie, że przyspiesza ;)
biedny Filek, zdrówka dla niego!!
Ania23 powodzenia na wizycie jutro :)
jak się uda to w środę kupno sukienki, odwiedziny u koleżanki pod Poznaniem :p i spanie u babci (te ostatnie szał nie?:p)

reklama
Filona ucałuj biedaczka!

Bo liście malin mają wzmocnić macice. To zaś pomaga przy skurczach i tych okresowych i tych porodowych oraz pomaga przy porodzie macicy by nie pękła itp. Pić nie zaszkodzi a pomóc może.
Żucie suszonej żurawiny pomaga ciężarnym chronić układ moczowy.
Tego jest mnóstwo i może zastąpić lekarstwa.

Do góry