reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Moda dzisiaj pięknie przespała spacerek i potem urzędowała w domku. Teraz śpi już i mam nadzieje że całą noc prześpi. Bramke do kuchni skrzyczała i próbowała przy niej stanąć.

Suneo umawiaj sie z nami! Bardzo chętnie spotkam sie na kawusie i Anielka chętnie potowarzyszy w zabawach twojemu synusiowi.

MamaGabi gratki dla Gabi!

reklama
No wlasnie w tym problem, ze okazalo sie ze mieszkam na "zad..." niby obrzeza Poznania, ale jednak. Do Poznania moge przyjechac 1-2 w tygodniu, wiecej nie bo niestety $. Bardzo chetnie sie spotkam z kims, lubie poznawac nowych ludzi. Nawet zaczepialam mamy z wozkami jak synek byl mniejszy, ale z tego co widze mamy te chyba wola siedziec w domu niz wychodzic na spacery. A znowu nie jestem tak nachalna zeby komus wpraszac sie na ogrodek.

helo,
ja melduje się już z Poznania, wrócilim cali, sił brak na rozpakowywanie, jutro się tym zajmę:p Basik śpi i my też idziemy. Dziś kursowałam Poznan-Skoki, bo jeszcze te zajecia miałam:p Fajne "fajerwerki" na laborkach z chemii było! U nas jutro stuknie 10 miesięcy:p
Na-tuska gratki dla Emilki:D
Kozaczino mega wielkie przytulaski dla Ciebie!
Zmykam kochane, do mężulka się przytulić bo go nie miałam kilka dni!
Dobranoc!

Ostatnia edycja:
Tygrynko ale ja na wtorek mam plany "biznesowe";D a nie w ramach integracji;p

to mam rozumieć że ze mną nie chcesz się zintegrować???:-( no ładnie :-p

Sueno my się co jakiś czas spotykamy, na placach zabaw, na cytadeli, dołącz do nas:tak: ale i tutaj, na forum też!

wpadłam do Was w przerwie w czytaniu :-D zostało mi ostatnie 100stron z 800 ciekawej książki i aż mi żal że zaraz koniec:-D

Hej!
My standardowo od godziny na nogach. Oczywiście przez tatusia który obudził dzidziusia przed 6. Na szczęście nakarmił ją żebym nie musiała zaraz wstawać i włączył jej tv bo ją zajmuje migające coś w telewizorze. Tak więc siedze przy kawci a Mała rozwala buty w przedpokoju.

Miłego dnia wszystkim!

dzien dobry:)

my sobie pospalysmy do 7.30:szok::-)
wiec jestesmy wyspane:)

Skrzat wszystkiego naj dla Basi:-)
Skrzat9 ale z Anielki artystka:-)
Suneo ja mieszkam na strzeszynie wiec zapraszam do mnie:)

hello
ja sie witam z rana;) Basia robi renament w calym domy, zwiedza wszystkie katy, bo poznaje gdzie wrocila po takim czasie! Ja juz jedna walizke rozpakowalam, ale jeszcze mnie czeka torba i siaty bo sie oczywiscie nazbieralo. Pranie jedno przygotowalam tylko musze wlaczyc, malej poscielke zmienie bo z ta podrozowala:p Teraz kawka i dalej do roboty! Muszę ja uspic pewnie kolo 10 najlepiej na dworze by mi z 2 h pospalam co bym mogla podlgi obleciec odkurzaczem i na mokro i wszytskie kurze bo po tyg. jest co sprzatac a niby nikogo nie bylo:p
Dzis pewnie po poludniu do Leroi Merlin bo musze doniczki na te moje surfinie nakupic co przywiozlam chyba z 15 sztuk mam:D Jestem ciekawa jak mi wyjdzie:p
No nic miłeg dzionka życzę wszytskim, pogoda miodzio, u mnie na gorze wieczorami juz sauna sie robi;/
Marcia gdzie Ty?
Tygrynka pamietaj o mnie w swoich planach:p

reklama
Skrzat910 Basiunia grandzi od rana:p
A tak serio dziewczyny ona by ciągle mogła jeść....echhhh ale okaz mi sie trafił!!! A jak widzi, że my jemy to od razu kłapie ustami!!! Ostatni przebój wafelki od lodów:p

Do góry