reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

a kiedy jedziecie?
a z tymi orzechami to może nie jedz jak wiesz że tak reagujesz??
Kozulka przytulam mocno!
Skrzat910 Anielkę biedulkę też mocno tulę!

dzień dobry!
my mieliśmy dzisiaj iść na cytadelę ale taka pogoda że chyba zatrzymamy kumpelę u nas :D no chyba że się jeszcze poprawi...
miłego dnia!

reklama
witam

moja młodsza dziecina od wczoraj wieczora marudzi chyba dziąsła mu dokuczają bo sliny okropne idą denerwuje sie jak nie wiem.......

rikpa- spodnie czadowe ja juz je oglądałam jakis czas temu napaliłam sie na nie ale boje sie kupic zebym z rozmiarem trafiła:-D
kozaczino- jeden plus ze zabiegu nie bedzie;-) trzymaj sie dzielnie............ i tak z tego co widze to twarda babka z ciebie.
tygrynka w takim razie duuuuuuużo słonca dla was co by spacer wypalił my planujemy po południu mały wypad jak sie pogoda nie zmieni........
skrzat- ufff to dobrze ze nic sie gorszego nie stało.stracha sie pewnie najdałas co??? ah te dzieci oczy trzeba mieć do okoła głowy..........

wiecie co sie dzieje z Ilonką pisałam do niej na gg ale cisza????????

Hej!

Ale sobie pospałam:-) Mąż mi zrobił śniadanko i kawusie. Żyć nie umierać. Tylko zastanawiam sie czy to nie jest jakieś podlizywanie bo coś przeskrobał.

Mała już nie pamięta wypadku i wspina sie jak szalona i wali tą główką we wszystko. Za to Mąż najchętniej w klatce z pianki by ją zamknął żeby sie nie uderzyła.

To tyle chyba. Spadam obiad zrobić i po bramke lecimy.

reklama
Hej:)
Kozaczino moze i tak lepiej ze sie samo oczyszcza,nie musisz przezywac stresu zwiazenego ze szpitalem, pewnie ci strasznie zle wiec przytulam i caluje.
Amande wcale nie przeszlo jej, kurcze dzisiaj znowu to samo z Gaba,ciagle pisk, placz, niemozna jej samej na sekunde zostawic bo znowu etap :mAMO,BAW SIE ZE MNA,MAMO MOW DO MNIE MAMO SIEDZ PRZY MNIE"!!!! albo ciagle na rece chce wrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiec mam nerwa jak stad do Warszawy albo jeszcze dalej...wezcie cosm i poradzcie bo normalnie zwariuje...:wściekła/y:
ide zrobic Gabie jakis obiadek:) bede potem

Do góry