reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Myśmy właśnie ze szpitala wrócili. Mała pośliznęła sie i uderzyła czołem w korbke przy stole. Guziol że hoho i kupa ryku ale na szczęście wszystko inne cacy. Teraz zjadła mleczko z kleikiem na dobranoc i ją roznosi zamiast spać.
No nic trzeba zakończyć ten paskudny dzień i iść spać.

reklama
Skrzat910 biedna mała! Buziak w czółko!
Julia ja jak najem się orzechów też boli mnie brzuch;/ Kiedys miałam 40 st gorączki!
Ja mykam się pakować i spać! Dobrej nocki!

Hej dziewczynki.
my dzisiaj caly dzien na wyjezdzie w Toruniu bylismy:) fajnie bylo:)

teraz mala juz spi,wrocilismy jakas godz temu, dzielna dziewczynkia w samochodzie wytrzymala i nie zasnela:)

Pinka no moj tez prasowania nie lubi:-)
Karolina ja poprosze namiary na pw:)
Skrzat9 łłłłoooo matko,dobrze ze juz dobrze:) Gaba wczoraj tez zasunela czolem w lawe i ma kreche na czole:)
Julcia ty uwazaj kochana z tymi orzechami
Rikapa i ja wlasnie dzieki takiej diecie jak ty schudlam 10 kg:)
Aniu super ze wyjazd sie udal:)

a Gabi dzisiaj miala dzien przytulania do mamusi:) chyab chciala mi wynagrodzic te dwa dni koszmaru:) ha ha ha i ciagle sie tulila do mnie:)

uciekam spac bo wykonczona jestem. buziaki

i jak późną porą sie pojawiam :-)
Skrzat9 biedna córcia buziaki w czółko :-* dobrze że nic poważnego się nie stało!!
Skrzat jak wózek??
rikapa brawo brawo i wytrwałości ;-)
julka orzechy włoskie to silny alergen, współczuję dolegliwości :-(
tygryś fajną okazje z tymi butkami zlapaliście :-)

a ja wylądowałam dzisiaj na Polnej :-( zaczęło się silne krwawienie ból podbrzusza :-( no pojechałam żeby mnie obejrzał jakiś dr szczęście w nieszczęściu to to że nie będę musiała iść na zabieg oczyszczania bo wszystko naturalnie przebiega, bardzo nie chciałam iść do szpitala :-( Lula już miała spac u ciotki bo nie wiedzieliśmy czy mnie zatrzymają ale na szczęście o 20 już wyszyliśmy i mała śpi w dość specyficznej pozie hihi w swoim łózeczku a ja wsłu****ąc się w jej oddech sie uspokajam :-)
Dobranoc kochane

kozaczino to moze i dobrze że samo się oczyszcza? Chyba lepsze to niż zabieg, ale napewno jest ci ciężko, przytulam mocno:tak:

Kozaczino, dobrze, że w domku jesteś.. Współczuję Ci bólu i krwawienia.. Dzisiaj też Ci dokucza? :-( Ściskam!

mamaGabi no i widzisz jak Małej przeszły fochy i teraz Mamusia najważniejsza :-D

Rikapa, fajne te spodnie, nawet bym się skusiła, chociaż zazwyczaj chodzę w spódniczkach i sukienkach (czyt. grube d****o i udzicha, no a teraz to już jest kompletne apogeum:zawstydzona/y:), ale tam taka zgrabna modelka, nie taka jak ja słonica :-( Trzymam kciukasy za Ciebie i niedługo się dołączam :tak:

Skrzat910 buziak dla Małej, pewnie nic już dzisiaj nie pamięta!:tak:

Julka już ok po tych orzechach? Ale Ciebie mocno wzięło..

Ja już dzisiaj wyglądam znacznie lepiej, ale swędzi (to już chyba dlatego, że się goi) nadal i wciąż nie mogę się ubrać :wściekła/y:

reklama
Do góry