reklama
R
rikapa
Gość
witam się i ja wykończona :-(
znalazłam fajne spodnie na allegro : ESTYL_WŁOSKIE SPODNIE KOKARDA RURKI CYGARETKI (XL) (1588019611) - Aukcje internetowe Allegro
znalazłam fajne spodnie na allegro : ESTYL_WŁOSKIE SPODNIE KOKARDA RURKI CYGARETKI (XL) (1588019611) - Aukcje internetowe Allegro
fajne spodnie!
Rikapa ja Ci wysłałam pw na fb
Ania witaj spowrotem
my dzisiaj kupiliśmy 2 pary butków Bartka.. 240zł poszło, ale jestem bardzo zadowolona byliśmy w komornikach na akademii zdrowej stopy Bartka, zmierzyli mu stópkę (rozm. 22/23), wyszło że ma lekkie płaskostopie, ale to jeszcze fizjologiczne.. dostaliśmy rabat 15% ale w sklepie była promocja że druga para za 50% więc woleliśmy to i wzięliśmy mu sandałki o nr większe na lato
teraz czekam aż mąż zrobi sałatkę, zjemy i idziemy razem spać, mam dzisiaj zakaz siedzenia po nocy w necie
a jutro mykam z kumpelą na Cytadelę, potem jedziemy do innych znajomych i znowu dzień nie wiadomo gdzie umknie
Rikapa ja Ci wysłałam pw na fb
Ania witaj spowrotem
my dzisiaj kupiliśmy 2 pary butków Bartka.. 240zł poszło, ale jestem bardzo zadowolona byliśmy w komornikach na akademii zdrowej stopy Bartka, zmierzyli mu stópkę (rozm. 22/23), wyszło że ma lekkie płaskostopie, ale to jeszcze fizjologiczne.. dostaliśmy rabat 15% ale w sklepie była promocja że druga para za 50% więc woleliśmy to i wzięliśmy mu sandałki o nr większe na lato
teraz czekam aż mąż zrobi sałatkę, zjemy i idziemy razem spać, mam dzisiaj zakaz siedzenia po nocy w necie
a jutro mykam z kumpelą na Cytadelę, potem jedziemy do innych znajomych i znowu dzień nie wiadomo gdzie umknie
R
rikapa
Gość
Skrzat ja się już wzięłam za siebie ale ciężko jest
Tygrynka dostałam dzięki pomyślę i zobaczę :-)
Tygrynka dostałam dzięki pomyślę i zobaczę :-)
R
rikapa
Gość
jem 5 posiłków ale małych ogólnie warzywa i owoce :-) w pracy nie myślę o jedzeniu :-)
reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
'znalazłam fajne spodnie na allegro : ESTYL_WŁOSKIE SPODNIE KOKARDA RURKI CYGARETKI (XL) (1588019611) - Aukcje internetowe Allegro
Fajne no ale dla mnie za drogie
Brzuszek przestał boleć ale zastanawiam się czy nie zrobić jakuiś testów na te orzechy włoskie czy aby napewno jestem uczulona bo dzisiaj się wystraszyłam jak zaczęłam się pocić do tego bólu i nie mogłam oddychać. Strach mnie ogarnął