reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej ja dopiero teraz usiadlam do kompa. Baska juz spi,znow caly dzien na dworze:) musze sie pakowac, jutro mam zajecia i jade dopn a basie tu zostawiam z moimi rodzicami! bede jeszcze zagladac!

reklama
ello
Rikapa spodnie fajne, ale pewnie fajnie tylko na szczupliznach wygladaja, zwlaszcza ze material swiecacy:) ech pomarzyc!! i wziasc sie za siebie.

Ostatnia edycja:
fajne spodnie!
Rikapa ja Ci wysłałam pw na fb :D
Ania witaj spowrotem :)

my dzisiaj kupiliśmy 2 pary butków Bartka.. 240zł poszło, ale jestem bardzo zadowolona :) byliśmy w komornikach na akademii zdrowej stopy Bartka, zmierzyli mu stópkę (rozm. 22/23), wyszło że ma lekkie płaskostopie, ale to jeszcze fizjologiczne.. dostaliśmy rabat 15% ale w sklepie była promocja że druga para za 50% więc woleliśmy to :D i wzięliśmy mu sandałki o nr większe na lato :)
teraz czekam aż mąż zrobi sałatkę, zjemy i idziemy razem spać, mam dzisiaj zakaz siedzenia po nocy w necie :D
a jutro mykam z kumpelą na Cytadelę, potem jedziemy do innych znajomych i znowu dzień nie wiadomo gdzie umknie :p

Skrzat ja się już wzięłam za siebie ale ciężko jest :-D

Tygrynka dostałam dzięki pomyślę i zobaczę :-)

akurat pomyślałam o Tobie jak to zobaczyłam, a nuż się przyda ;) zwłaszcza że mało kasy, ale czy dobre??
a co już robisz?? pochwal się, będziemy trzymać kciuki i dopingować!!! do boju Rikapa, do bojuuuuuu :D:D:D

reklama
Do góry