reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Tylko my dziś na forum?

Mój jeszcze w pracy bo jakby inaczej miało być. Zawsze tak jest jak sobie zaplanujemy sobote to nagle klienci jak na złość zlatują sie po kwiatuszki.

julka- współczuje bólu brzucha........napisz sobie na scianie taką kartke Nie mogę jesc orzechów..... co byś więcej nie cierpiała.........:tak::tak:
skrzat- kwiaciarnie macie??????????? dobrze wiedziec:tak::-D

u mnie dzis szybki obiad spaghetti:tak:

skrzat a co się dziwić w taką pogode dziewczyny by miały w necie siedzieć? :-D

PINKA a ja sie zastanawiam co zjeść

ja np. spałam :D:D:D
wysprzątaliśmy z młodym chałupkę, tzn narobilismy się a efekty i tak mizerne, tak bywa jak się jest typem chomika i wszystkoprzydasia :D
potem odwiedził nas miły pan z ankietą odnośnie spisu ludności (podobno jak się nie wpuści to kara grzywny jest! a ja ze swoim współczuciem dla ankieterów wszystkich wpuszczam :p), i w końcu młody padł a ja z nim :D
mąż wrócił ze stolikiem (żółty i czerwony mały kwadratowy lack w ikei jest za 10zł!) i młody już kombinuje jak na niego wejść gdy nie patrzymy :/
a na obiad dewolajki :D

edit: napisałam się jak głupia o soie i zapomniałam napisać - fajnie Pinka że się znowu z nami wdrażasz :D i nie bilących brzuszków dzisiaj życzę dziewczyny!!

tygrynka- no to se posprzątałaś haha ja to z tych co raczej wywalają wszystko niz chomikują lubie mieć przejrzyście:-p:-p

Julka- i co wymysliłas??????:-D

PINKA otręby owsiane i pszenne i jagodowe z kefirem i cynamonem podsmażone na patelni :-D

A mnie dziewczyny zastanawia co w nocy robicie :-Dże ciągle któraś śpi w ciągu dnia :-D

Ja się drapałam przez tę chol***ą wysypkę :wściekła/y:

Jak brzuszki Dziewczyny?

Tygrynka jak urodzę to też się będę meldować:-)

reklama
Witajcie:)
Wczoraj wieczorem wrocilismy z nad morza. Zimno tam tak, za az szkoda gadac, ale nie ma co narzekac, slonce tez widzielismy:-p A co do spania w dzien, to ja bylam tak steskniona mojego wspanialego wygodnego wyrka,mojej mieciutkiej poduszki i cieplutkiej kołderki, ze wczoraj polozylam sie o 23 i zaraz zasnelam, wstalam dzisiaj o 11 (głod nie dal mi juz spac;-)) a kolo 13;30 juz znowu spalam! Taka zmeczona z wakacji wrocilam:-D

Do góry