reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Czekam na J. ma byc za jakas godz.wkoncu...bo mam mase pracy dzisiaj...
musze posprzatac,posegregowac ubranka Gaby, odlozyc te ktore mam jutro zawiesc tej kuzynce J. wiec jak cos to bede zagladac,czekac na Tygrynke...

reklama
ja tez sie witam!

Tygrynka
mam nadzieję, że wszystko ok!

U nas nocka już potem była ok:) Pospała do 6:30 potem flacha i do 8:30 z mamusią! teraz piszczy do pieska i w śpiochach go goni! Zaraz ją ubieram i siebie, na dwór chyba na kocyk bo na słonku przyjemnie:D Może dziś w koncu będzie ładnie! Miłego dzionka wszystkim życzę!

hej dziewczynki,
już wszystko mówię!!! kurde jeszcze jak debil Was nadrabiałam i chciałam każdej coś odpisać, poradzić (Karola, Julka i Koza śliczne głowki do góry :***), a Wy czekacie:zawstydzona/y:
no więc - nie wiadomo jeszcze nic :confused2: mam zrobić testy z krwi i poczekać 10 dni i jak nie dostanę okresu a test wyjdzie negatywny to będziemy wywoływać okres.. ale gin jakiś dziwny, nie wiem czy nie zmienię.. ogólnie nic nie widział, ale nie wiem czy nie widział bo nie było co, czy nie widział bo nie wiedziął jak patrzyć ;-) chodzi mi o to, że to widać jak się szyjka zmienia itp... no nic, badanie i tak zrobię bo jest najbardziej miarodajne..
kochane moje przepraszam że tak Was trzymałam w niepewności ale wczoraj pokłociłam się ze swoim, po raz pierwszy w 2011!!! i nie mogłam odpuścić okazji ;-) a serio to źle mi było i w ogóle:-(
a Sebastian pięknie zniósł szczepienie - ANI RAZU NIE ZAPŁAKAŁ!!:szok: nic, ani przed ani po, ani się nie skrzywił, nie szarpnął, tylko patrzył na igiełkę.. dostał za to dwie naklejki dzielnego pacjenta:-D my mieliśmy jakąś szczepionkę priorix, podobno bardziej oczyszczona niz mmr w publicznych... młody waży 9,5kg :-p

Tygrynka taki troche kołek z tego lekarza. Jak ja poszłam to mimo że nie widział jeszcze Anielki to po sprawdzeniu całego tego ustrojstwa powiedział że wszystko wskazuje na to że jest ciąża i kazał przyjść za 2tyg bo wtedy zobaczymy serduszko. I tak jak powiedział tak było.
To za co trzymać mam kciuki bo nie wiem i nie chce w łeb oberwać?

sama już nic nie wiem :/ ale lepiej potrzymaj jeszcze kciuki, ale takie prawidłowe ok?
zmykam ogarniać chałupkę bo Karola niedługo wpadnie :)
Skrzat910 a moze też się do mnie wybierzesz??

Tygrynka a ta szczepionka to platna czy refundowana?
My od 7 nie spimy. Wogole w nocy slabo spalam , mam w pokoju juz moja suczke yorka bo sie szczeni za dwa tyg i tak drapala w klatke ze nie moglam spac. na codzien jest w kojcu z innymi psiakami, i juz sie odzwyczailam :)

My mamy pare spraw na miescie do zalatwienia i w odwiedzinki jedziemy do Tygrynki i Seby:)
Buziaki i milego dnia

reklama
Do góry