reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

wpadłam gratulowac Tygrynce a jej brak:-(

Gratulacje dla Gabi:tak:

rikapa dasz rade:tak:, ale chyba nielubisz swojej pracy

lubię pracę, nie lubię ludzi i dźwigania :-(

dobry wieczor
mialam ciezki dzien nawet bardzo ;/ nic tylko siedziec i ryczec!!!
ale nie bede was zanudzac.
\Tygrynka czekamy na wiesci :)

opowiadaj :-( może jak się wyżalisz to Ci przejdzie

dziewczynki zdrówka dla maluszków (Marciaa, poziomeczka )

Na-tuska twoj do pracy na rowerze śmiga?? nie za zimno mu??

reklama
mamaGabi Ooo no widzisz, a może się poznalyście na spacerkach bo ona ma dwoje maluchów, ten mniejszy ciut mlodszy od Gaby a ona to taka pozytywna wariatka ze pewnie wszystkie mamuski na osiedlu zagaduje:-D A z kawki i ciacha skorzystam, chetnie, chetnie dziekowac:-D
skrzat dzieki za informacje, obawiam sie jednak ze u nas jeszcze dluga droga do cywilizacji:-D ale z pizzy skorzystam nastepnym razem:-)
karola kochana pisz smialo jak cos boli, bedzie Ci choc troszke lzej. &&&& zeby w koncu sie polepszylo.

Dobranocka.

hej kochane
no ja też czekam na wieści od Tygrynki, a tu cisza :-( Kochana odezwij się !!!!
Rikapa ja też nie lubię ludzi w pracy zwłaszcza marudzących staruchów!!! Dzisiaj z kumpelą stwierdziłyśmy że większość z naszych pacjentów ma poważne problemy z głową!!!!
mamaGabi gratulację dla młodej za raczkowanie ale będzie ci zaraz zasuwać :-) Tak jak moja mała torpeda hihi
Skrzat ucałuj niebieskooką od e-ciotki i niech nocka minie spokojnie :-)
Natuska z Lulą wszystko ok :-) jest wesolutka i daje mi niezłego kopa energetycznego :-)
Karola no glowa do góry wyżal się !!!
A ja jutro rano idę do gina i zobaczymy co dalej :-( pewnie w pon. do szpitala pójdę :-(

Dzień dobry!

Ja od godziny na nogach bo królewna zachciała zmiany pieluszki. Teraz śpiocha. Ja sobie kawusie popijam.

Tygrynka
nosz ty!!! Napisz co sie dzieje bo to już przestało mnie śmieszyć.

Karola wyżal sie to ci ulży choć troszke.

Kozaczino daj znać po ginie!

Julka nie rycz bo masz dla kogo sie uśmiechać. Masz dwóch przesympatycznych synusiów i jest z czego sie cieszyć.

Dzien dobry:)

my obudzilysmy sie o 7:-) w nocy troche bylo pobudek glownie z placzem sie mloda budzila:-( ale teraz bawi sie na podlodze i jak narazie nie placze(pfu pfu pfu)

Tygrys
kurcze co sie dzieje???? kochana daj znac co u Ciebie.
Karola pisz pisz bedzie Ci lzej.:tak:
Julka nie smutaj sie,nie rycz:tak:
a Karolina to gdzie sioe podziala?
Skrzat9 Gaba raczkuje z lala przed soba chyba sie asekuruje:)

reklama
Do góry