reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

MamaGabi to teraz zostaw Gabi i relaksik.

Karola znam ból jak matka ma w dupie córke. Wiem co przeżywasz. Będzie dobrze!

Tygrynka ja mam to samo przed okresem i na początku. Wkurzam sie na mojego na maksa.

Natuska co sie stało?

My po kąpieli powoli do spania sie szykujemy. Mnie wzięło wcześniej na słodkie i teraz męczy mnie zgaga.

reklama
Kozaczino mam do ciebie romans :) Majka chodzi do zlobka prawda? napisz mi do jakiego ja poslalas i czym sie kierowalas przy wyborze bo prawdopodobni bede musiala isc do pracy i oddac mala do zlobka. boje sie tego jak cholera...jak ona sobie tam da rade beze mnie, bez cycusia... eh ciezko narazie orientacyjnie musze sie dowiedziec co i jak...
.
karola w sumie Tygrynka już tobie odpowiedziała :-) Faktycznie ten żłobek jest najbliżej nas, i moja kumpela tam pracuje i zajmuje się Lulą więc ja była spokojna :-) oczywiście nie jest to jakiś wypasiony żłobek ale Lula wychodzi zawsze uśmiechnięta i nie płacze jak zostaje więc to dal mnie najważniejsze.
Tygrynko jakiś głupkowaty ten doktor, idź na Serbską do tej babki u której ja teraz byłam bardzo fajna :-) i gabinet ładny i terminy krótkie i za darmo a jedno bad. beta masz na NFZ. Dla Sebastianka gratulacje za odwagę :-) A kłótnią się nie przejmuj czasem sie przydaje ja też mam ciche dni z R. ;-p
Lulas już śpi, wybawiona dzisiaj i wyspacerowana ;-) zobaczymy do której jutro pośpi. U gina w sumie potwierdzona diagnoza i w pon. jadę na Polną :-( A brzuch mnie pobolewa tak okresowo :-( już chcę mieć to za sobą. A jutro chętnie się do lasu bym wybrała może jakiś spacer nad rusałką zaliczę zobaczymy :-) Idę się położyć i podjeść troche lodów na poprawę humoru.

hello!!!!!!!!!!!!!

moze uda mi sie coś napisać bo mój kochany synuś spi jednym okiem heheh czas na jedzonko sie zbliża a młody bardzo punktualny jest powiedziała bym ze nawet przed czasem:-D:-D

widzę ze u was produkcja na całego jak wy to robicie co??????? ja dzis porządki w szafie młodego zrobiłam i szczęka mi opadła ile ciuszków już za małych porobłam focie i na allegro wystawic muszę a za zarobiona kaskę posciel małemu zamówie:-p

kozaczino- co sie u ciebie dzieje???? bo chyba nie mam szans sie doszukac.......informacji w postach.....

reszte serdecznie pozdrawiam.........

hej.
Natuska no co ty? a gdzie sie chcesz wyprowadzic? ej..moze jakos da sie to rozwiazac?
Tygrynka zapomnialam pogratulowac tego ze Seba tak idzielny byl. Swoja droga czasami dobrze robi taka kłotnia...a przed okresem i przez pierwsze dni to ja taka wsciekla chodze ze tragedia:-(
Karola napisz mi po ile bedziesz sprzedawac pieski,oni chcieliby chlopczyka. swoaj droga to ja tez marze o yorku,ale moj maz jest stanowczo na nie za psem w mieszkaniu...zreszta Gaba jest za mala na pieska jeszcze, tak mi sie wydaje.

no troche luzniejszy mialm dzionek,nawet pospalam sobie troche jak Gaba z tatusiem spala, a wogole to ona wredota mala jest, jak ze mna to pol godz tylk opospi a jak z J. to ponad dwie:crazy:
teraz wykapana i jeszcze bawi sie bo przed 19 obudzia sie to tak szybko nie zasnie teraz.

Koza sama lecisz jutro??
Natuśka a ja nie wiem o co chodzi??

my dzisiaj housika zapodamy i zmykamy wcześniej spać.. mąż mi wytknął że często zasypia beze mnie bo ja w necie :-p

na-tuska- dzieciaki ogolnie ok mała tydzien miała infekcje układu oddechowego wiec w domu szpital modliłam sie tylko by mały sie nie zraził.....jak narazie jest ok oby tak dalej...

Wiki zazdrosna jest jest tylko stara sie tego nie pokazywac nam ale za to małego nie raz walneła myśląc ze ja nie widzę:tak::tak: czasami bardzo mi pomaga a czasami robi wszystko na złosc ja to dzieciaki............

a Eric 17 ma pierwsza szczepionkę i mam nadzieje ze zobaczę ile waży bo 2 tygodnie temu miał 5650kg

oooooo głodomor wzywa:eek::eek:

Natuska czy ja mam B. kopnąć w zadek? Najlepsza jest terapia szokowa jak mu skarpetki na baczność staną a kotom z kurzu zacznie imiona nadawać do posprząta.

Pinka ale ci pięknie szkraby rosną :D Zdrówka dla nich!

Kozaczino trzymaj sie kochana! Tulam cie mocno!

MamaGabi nasze to są spryciule. Z tatusiami kimają a z nami to nie specjalnie.

reklama
Pinka hej :-) W dużym skrócie zaszłam w drugą ciążę ale sienie udało bo serduszko nie bije i w pon. na Polną :-(
Tygryś nie wiem czy sama czy nie zobaczę jak jutro będzie i pogodowo i nastrojowo ;-)
Natska powiem ci szczerze że też się denerwuję bo tu nie ma na co czekać, no ale co mam zrobić?? Jeśli coś zacznie isę dziać to jadę na dyżur i tyle!!

Do góry