reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hejka;-)

My dziś również rozpoczęliśmy bardzo wcześnie dzień bo młody wywalił nas z wyrka o 5:30:wściekła/y: Makabra, powiem Ci mamaGabi że rozumiem Cie doskonale bo Marcel tez ma ostatnio bardzo ciezkie dnie i wyje (bo inaczej tego nazwac nie mozna) o byle co, mam nadzieje ze wkrotce minie bo na glowe idzie dostac. Tobie też zycze zeby malenka sie unormowala:-D A powiedz kochana Ty mieszkasz na osiedlu wojskowym tak? a w jakiej dzielnicy jesli mozna spytac, mam kumpelkę na Strzeszynie.
Poziomka Zdrówka dla małej. Dzięki za polecenie filmiku poczytalam o nim i trzeba by bylo sie przymierzyc;-)
Skrzat Jeśli moge spytac z jakiego dostawcy internetu korzystacie w Skokach? my mamy dzialke kawalek za Skokami ale przy lesie i kiepsko z zasiegiem a praktycznie zaden:-(.

No i gdzie ta Tygrynka:-D

Ajentka ja wlansie mieszkam na Strzeszynie,wiec jak cos to zapraszam do mnie na kawuche i ciasto:-) teraz bedziesz miala dwie znjaome na osiedlu...hi hi
Poziomka a czy ta kartke co mialam podpisac to moge ci oddac przy okazji "kiedys tam" czy wyslac ci poczta??:-)
kurcze zasypiam praiew jeszcze chwilke posiedze..ale tylk ochwilke moze sie Tygrys zjawi bo mnie ciekawosc zzera....

Skrzat9 dobranoc:)

wpadłam gratulowac Tygrynce a jej brak:-(

Gratulacje dla Gabi:tak:

rikapa dasz rade:tak:, ale chyba nielubisz swojej pracy

reklama
hej,
jestem, kurcze o 17 przyszła kumpela a Basia mi od 17-19 wyła;/ skonczyło sie na czopku, moja biedulka! Potem pograndziła godzinke i śpi, ale już 2 razy mi się obudziła:( i muszę ją nosić, nie wiem czy ząbki czy jak;/
Tygrynka gdzie żeś przepadła, mam nadzieję że wszytko ok:)\
Ajentka mamy Orange na kartę, tak bez abonamentu, na zasadzie jak telefon:) Chodzi wolniej niż w Pń, ale daje rade całkiem dobrze, tylko ja w centrum Skoków!

Do góry