reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Natuska ty naprawde uciekaj bo jak wykrakałaś to Marta cie wyskubie:-D

MamaGabi
po niedzieli będzie bramka założona do kuchni i będą mogły sie ganiać po mieszkaniu także wpadaj na kawulca i zobaczysz jak Gabi poleci za Anielką. Co do F16 to mi też hałasują.

reklama
he he Natuska boj sie Tygrynki:-) ha ha ha (zartuje) a swoja droga taki mam wlasnie zamiar zostac z Wami, ale it ka sie polzoe chyba wczesniej bo zamulona juz jestem jak nie wiem...

Kurde Skrzat9 nie maja gdzie latac nie????? J. zawsze mowi tak: no oc przelcial sie nad osiedlem zeby zonie sie pochwalic:) ha ha h

a co do raczkowania to powiem ci ze jeszcze musi pocwiczyc dzisiaj pare razy zaliczyla glebe:) ha albo jak ona placze to zawsze kladzie glowe na podlodze,tzn ka kocy,lozku itp. a dzisiaj byla na srodku podlogi i jak zasunela glowa w podloge to azz echo poszlo...biedna moja...

Ostatnia edycja:
nie nie Natuska. J. nie lata niestety f16. tylko jak one lataja nad naszym osiedlem to zaqwsze mowi ze jakis pilot zonie sie chce pochwalic ze nad osiedlem latal

Natuska Anielka od twoich też sie dużo nauczyła.

MamaGabi nasza ostatnio próbowała stanąć zapierając sie o leżącego tatusia na podłodze. No i jak wyrąbała to rozległ sie taki huk że myślałam że coś sobie zrobiła. Ryk był nieziemski ale jest tylko guzek mały. Nasze dzieciaki to chyba z tytanu są.

Nie lubie jak latają bo nic nie słychać poza nimi. Czasem jak lądują to mam wrażenie że mi zaraz w dach bloku wlecą.

Ha ha no mi jak lataja tutaj to huk jest niesamowity..

eh te dzieci nasze...:-) a pomysl sobie ile jeszcze takich upadkow przed nami... ile razy bedzie ryk itp itd.

Tygrys gdzie ty jestes...... no napisz wkoncu,wiesz ze tu wszystkie czekaja na wiesci:-)

reklama
Natuska zapieprzać wszędzie i w każdą dziure wleść. A co ty chcesz sie zamieniać jak twoje bąble to super dzieciaki są.

MamaGabi nie myślmy o tym ile razy nas jeszcze doprowadzą do palpitacji serca swoimi wygłupami i upadkami.

Do góry