reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hejka

my potem bylismy w m1. Tatko odbierał okularki a ja soczewki i skusiłam się na badanie wzroku bo coś mi ostatnio nie pasowało i zle wieczorkiem autkiem sie jezdzilo .No wiec po porodzie nabawilam się astygmatyzmu. Cool. Jak nie urok to...:-) no i musze kupic nowe okulary...;-(((((
na poprawe humoru poszlam do promod otworzyli u nas i wkoncu kupilam spodnie i dwie sukienki jedna biala lniania :) jeszcze zakupy w Pip na sobotę zrobilam, Masakra. Padam na twarz...

Tygrynka z tym winkiem jestem ZA :)

ja też się witam i żegnam zarazem jestem wykończona :-( i padam na ryjek :-( a to dopiero początek :-(

Marciaa ja też mam astygmatyzm od uuuuuu długiego czasu. Teraz po ciąży miałam sie wybrać do okulisty na sprawdzenie jak sie ma ale jakoś mi nie po drodze. Pokaż swoje ciuszki.

Ja sie chyba dzisiaj wcześniej położe bo coś mnie rwie tu i tam.

Marcia podaj miejsce i czas :-D
a co do winka - ostatnio była fajna promocja w PiP (w pierwszym momencie musiałam się zastanowić co to pip:-D), 3 hiszpańskie wina dobrej jakości za 50zł! w ogóle mam ochotę spróbować znowu czegoś nowego...
młodemu coś się spać nie chce:baffled:

dobrej nocy Julka! (i udaję że nie widziałam co napisałaś o testach :p)

edit: Natuśka beznadziejnie z tą pogodą i roślniami :////
kurde, działeczka za 3tysiaki??? warto pomyśleć :DDDD

reklama
ej też patrzyłam na te parówki!! i się zastanawiałam czy we wrapie mogą być bo tylko ciasta fr nie mam :D
Marcia boskie te szerokie spodnie i sukienki!! w m1 jest Promod??

Do góry