reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

melduje ze żyję....
jeszcze jestem u rr... w niedziele śmigamy na komunie. nie wiem jeszcze czy wroce teraz.

An
współczuję kolek... niestety trzeba przezyc.
Brzoskwinka no proszę:)
Marta linkiem mi smaka narobiłaś masakra!! co do szczepień to na co masz szczepić, bo nie doczytałam?

reklama
Hejka

Filona no witaj, miałam się pytac czy żyjesz? ;-)
Mam zamiar zrobić jabłecznik z tego linka na dniach, może na sobotę na roczek.
A szczepić się mamy na MMRII. Skrzat poczytaj trochę o tej szczepionce bo ja mam stracha. Tamte co miał też Nikodem przechodził spoko ale tej się boję...

my niedługo jedziemy do Lubonia torcik zamawiac i do Panoramy. Czaas zapasy kosmetykowe uzupelnic bo bida....:/

witam

wróciłam właśnie z Natim po badaniu na TSH - wyniki w piątek - trzymajcie kciuki:tak:

M pojechał z Damiankiem na przybyszewskiego do dermatologa pewnie wróca za jakieś 2-3 godzinki.
Ja ide robić pranie i śniadanko trzeba zjeść.

No lekarka serio fajna tylko ja do niej nie chodzę :)

czytam o tej szczepionce i mam stresa. Nie wiem co zrobić ...;/
Ja też się boje szczepionek, a tymbardziej skojarzonych, nie mam przekonania do 5w1 czy 6w1 dla mnie to "wrzucenie" wszystkiego do jednej strzykamy i podanie:no: takie zmyrdanie wszystkiego razem :no:ale ile ludzi tyle opinii ja szczepiłam na te trzy choroby ale jakby osobno czyli Nati był kłuty 3 razy

Julka i jak przeszedł te szczepienia?? nie wiedziałam że można osobno! trzymam kciuki za wyniki!
Ilonka no w końcu dajesz znak życia :D

też się boję tej szczepionki, zwłaszcza, że wszędzie trąbią, że dla chłopców bywa niebezpieczna...
ale co się wczoraj ponakręcałyśmy z Marcią to nasze :D btw - dzięki Marcia za wczorajszą rozmowę, ale przez Ciebie ledwo dzisiaj wstałam :p:p:p

my dzisiaj zakupy, sprzątanie... rodzinnie :D

Julka trzymam kciuki!

Filona fajnie że sie odezwałaś!

Kota dostane przez to siedzenie samej w chacie. Ten zapierdziela cały dzień przy kwiatach bo już zaczeło sie sprzedawania pelargoni itp a z Malutką to sobie człowiek jeszcze nie pogada. Ehhh......

Julka i jak przeszedł te szczepienia?? nie wiedziałam że można osobno! trzymam kciuki za wyniki!
Rewelacyjnie przeszedł, ja szczepie tymi bezpłatnymi a tam są 2 wkłócia na tą szczpionke + ja dałam 3 kłócie na pneumokoki bo ospe wietrzną juz mamy za sobą, ale dzieciaki super to znoszą bez łez nawet więc nienarzekam. Tak jak pisałam nie mam przekonania do szczepionek skojarzonych - obawiam się ich, kiedyś tego nie było i dzieciaki były szczepione "normalnie" i było ok a teraz jakieś powikłania, sruty pierduty. Ale było ostatnio w tv że dużo rodziców nieszczepi na odre, świnke, różyczke i coraz więcej dzieci choruje na owe choroby
Julka trzymam kciuki!

[
Kota dostane przez to siedzenie samej w chacie. Ten zapierdziela cały dzień przy kwiatach bo już zaczeło sie sprzedawania pelargoni itp a z Malutką to sobie człowiek jeszcze nie pogada. Ehhh......
Ja jutro będe dostawać kota w chacie

Cześć laski!

O matko ja też się nakręcam tą szczepionką, oczywiście powłaziłam głupia gdzie nie trzeba i się naczytałam a idziemy dokładnie za tydzień w środę a po 6 tyg. pneumo, już mnie brzuch boli jak sobie pomyślę. Słoneczko nawet ładnie świeci tylko chłodno ale jak mały się obudzi to obiadek i jakiś spacerek.
Marciaa Ale smaka narobiłaś tym linkiem.
Skrzat Muszę zrobić ten serniczek. Wygląda apetycznie.

Miłego dnia.:-)

reklama
a my znowu wybieramy się do szkoły atopii w czerwcu a Damianek wizyta odbębniona, kolejna za miesiąc

Do góry