reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

melduje ze żyję....
jeszcze jestem u rr... w niedziele śmigamy na komunie. nie wiem jeszcze czy wroce teraz.

An
współczuję kolek... niestety trzeba przezyc.
Brzoskwinka no proszę:)
Marta linkiem mi smaka narobiłaś masakra!! co do szczepień to na co masz szczepić, bo nie doczytałam?

reklama
Hejka

Filona no witaj, miałam się pytac czy żyjesz? ;-)
Mam zamiar zrobić jabłecznik z tego linka na dniach, może na sobotę na roczek.
A szczepić się mamy na MMRII. Skrzat poczytaj trochę o tej szczepionce bo ja mam stracha. Tamte co miał też Nikodem przechodził spoko ale tej się boję...

my niedługo jedziemy do Lubonia torcik zamawiac i do Panoramy. Czaas zapasy kosmetykowe uzupelnic bo bida....:/

witam

wróciłam właśnie z Natim po badaniu na TSH - wyniki w piątek - trzymajcie kciuki:tak:

M pojechał z Damiankiem na przybyszewskiego do dermatologa pewnie wróca za jakieś 2-3 godzinki.
Ja ide robić pranie i śniadanko trzeba zjeść.

No lekarka serio fajna tylko ja do niej nie chodzę :)

czytam o tej szczepionce i mam stresa. Nie wiem co zrobić ...;/
Ja też się boje szczepionek, a tymbardziej skojarzonych, nie mam przekonania do 5w1 czy 6w1 dla mnie to "wrzucenie" wszystkiego do jednej strzykamy i podanie:no: takie zmyrdanie wszystkiego razem :no:ale ile ludzi tyle opinii ja szczepiłam na te trzy choroby ale jakby osobno czyli Nati był kłuty 3 razy

Julka i jak przeszedł te szczepienia?? nie wiedziałam że można osobno! trzymam kciuki za wyniki!
Ilonka no w końcu dajesz znak życia :D

też się boję tej szczepionki, zwłaszcza, że wszędzie trąbią, że dla chłopców bywa niebezpieczna...
ale co się wczoraj ponakręcałyśmy z Marcią to nasze :D btw - dzięki Marcia za wczorajszą rozmowę, ale przez Ciebie ledwo dzisiaj wstałam :p:p:p

my dzisiaj zakupy, sprzątanie... rodzinnie :D

Julka trzymam kciuki!

Filona fajnie że sie odezwałaś!

Kota dostane przez to siedzenie samej w chacie. Ten zapierdziela cały dzień przy kwiatach bo już zaczeło sie sprzedawania pelargoni itp a z Malutką to sobie człowiek jeszcze nie pogada. Ehhh......

Julka i jak przeszedł te szczepienia?? nie wiedziałam że można osobno! trzymam kciuki za wyniki!
Rewelacyjnie przeszedł, ja szczepie tymi bezpłatnymi a tam są 2 wkłócia na tą szczpionke + ja dałam 3 kłócie na pneumokoki bo ospe wietrzną juz mamy za sobą, ale dzieciaki super to znoszą bez łez nawet więc nienarzekam. Tak jak pisałam nie mam przekonania do szczepionek skojarzonych - obawiam się ich, kiedyś tego nie było i dzieciaki były szczepione "normalnie" i było ok a teraz jakieś powikłania, sruty pierduty. Ale było ostatnio w tv że dużo rodziców nieszczepi na odre, świnke, różyczke i coraz więcej dzieci choruje na owe choroby
Julka trzymam kciuki!

[
Kota dostane przez to siedzenie samej w chacie. Ten zapierdziela cały dzień przy kwiatach bo już zaczeło sie sprzedawania pelargoni itp a z Malutką to sobie człowiek jeszcze nie pogada. Ehhh......
Ja jutro będe dostawać kota w chacie

Cześć laski!

O matko ja też się nakręcam tą szczepionką, oczywiście powłaziłam głupia gdzie nie trzeba i się naczytałam a idziemy dokładnie za tydzień w środę a po 6 tyg. pneumo, już mnie brzuch boli jak sobie pomyślę. Słoneczko nawet ładnie świeci tylko chłodno ale jak mały się obudzi to obiadek i jakiś spacerek.
Marciaa Ale smaka narobiłaś tym linkiem.
Skrzat Muszę zrobić ten serniczek. Wygląda apetycznie.

Miłego dnia.:-)

reklama
a my znowu wybieramy się do szkoły atopii w czerwcu a Damianek wizyta odbębniona, kolejna za miesiąc

Do góry