reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
natuska a w Maltance?

my juz po zakupach, tort ELMO zamowiony :-) czekam az księciunio wpadnie to obiadek zje bo od 8 nic nie jadł a teraz odsypia...

Tygrynka ja mam oczy jak zapałki:-p

Natuska to nie tak źle! Ja kompletnie nie mam pomysłu na roczek Anielki. Jedziecie jutro na działke? Ja mam jutro wizyte u reumatologa w HCP więc bede w pobliżu.
Kurde nie chce mi sie jechać na wizyte ale musi mi dać coś na pobudzenie bo ja ostatnio na jakimś gps chodze jak robocik.

Natuska no jasne że zależy od pogody. Wizyte nie mam na godzine. Tam trza przyleść ustawić sie w kolejke marudzących ludzi i czekać aż będzie kolejka na mój numerek który otrzymam w recepcji.

Młoda wręcz nosem wciągneła jagnięcine z kaszą jaglaną i warzywami. Kurcze musiała być głodna po tym spanku.
Teraz dupa jej szaleje. No to trza będzie lignąć na podłoge i pobawić sie z dzidziusiem. Obym nie zasneła

ja też dzisiaj senny dzień... ale to przez Marcię, więc sie nie liczy :p w ogóle musimy się umówić na nocne pogaduchy z winkiem :D

my dzisiaj zakupy odpuszczamy bo nie chce nam sie z domu wychodzić :D Ale za to chałupka po sufit wysprzatana, przy okazji parę zgubionych rzeczy się znalazło :D

Natuśka ja daaawno temu mówiłam Ci o Skypizza na os. oświecenia: pizzasky
moi dziadkowie robili tam 50tą rocznicę ślubu i mimo że pizzeria to wszystko ładnie było - dania obiadowe, obrusy, itp...
a czy my też jesteśmy zaproszeni??? :p:p:p

jutro ginekolog i pediatra - boję się ://///

Tygrynka ja jak byłam w ciąży z Damiankiem to tylko jeden test z 3 pokazał 2 krechy i to po ponad 15 minutach :-D

Trzymamy kciuki za to co chcesz czy tak czy tak:tak:

reklama
Do góry