reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

te szorkie mozna zwezyc na dole wiec w ogole super kryja dupsko i uda...mozna japonki ubrac i w sumie butki skurzane jakies byly czarne i takie miedziane...brudny roz. Obsluga rewelka w sumie dzieki paniom kupilam bo ciagle mi cos znosily ciekawego
No otworzyli niedawno zamiast Sttotrop czy jak tam i bedzie wieksza Calzedonia :))))

kurde nie wiem Tygrynka sporob z tym ciastem
mi ten parowczak tak wjechal ze szok...ale musi byc keczup albo sosik jakis np ziolowy:)

Ostatnia edycja:
reklama
wieki w m1 nie byłam, czas to zmienić jak widzę :p chociaż mam promod w plazie ;)
my chyba w tym roku się wstrzymamy z działką bo mamy inne wydatki a na działkę teściów będziemy jeździć ale chciałabym mieć coś właśnego... np kabaczki :D

Aj szkoda z tymi kabakami ;/ ale pewnie u nas tez by padły, bo maliny już szlag trafil a róze to juz wole nie mowic...
wczoraj bez przesadzilismy i po dzisiejszej nocy wyglada masakrycznie ;/ teraz to straszy a nie cieszy oko ;/ pewnie jak nie dojdzie do siebie to wykopie.
my dzis w domku lenia mielismy pogoda do dupci co widac po Julce ktora spala razem z mama ma sie rozumiec 3,5 godz!!! co jak byla ladna pogoda sie nie zdarzalo.

kurde tez bym sie wybrala na zakupy ale budzet narazie napiety!!! w sobote jedziemy na imprezke do syna przyjaciół. 18-stka! ciesze sie bo sie troche rozerwe...
Julia juz slicznie chodzi nagralam filmik i chcialam na FB wrzucic ale nie moge znalezc kabla od telefonu ;/

Ogladam YCD a potem nyny

Tygrynka coś się szykuje??:p

natuska moj hoduje kabaczki od ciebie pod moja nieobecnosc, ponoc przesadzil do korytka bo juz takie duze...jak cos to oddam :p
po powrocie sprawdze jak moje malinki. jak co to Ci przywioze już większy pęd od moich rr.

Marta boska ta lniana sukienka:) normalnie klasa, spodnie szerokie tez fajne. ja se dzis kupilam spodnie ale bardziej na elegancko. jutro chce poszukac butów do nich...bo na weselicho wybieram się w spodniach:) i hhuuu.

Hejka!

natuska u nas poszly winogrona, magnolie i dużo więcej, normalnie żal mi patrzec na moich rodzicow:-(
Marciaa Te sukienki booooskie, bardzo mi sie podobaja :)
tygrynka Powodzenia u gina. :)
Lecę kimać,no moze jeszcze troche ksiazke przed snem poczytam, niby juz ma byc od jutra cieplej, oby.

Spokojnej nocki.

dzien dobry:)

wczoraj juz nic nie pisalam bo mialam masakryczny dzien:-( Gabi wstala o 6 i przez caly dzien miala dwie drzemki po pol godz(!!!!!) i woogle caly czas placz,pisk,marud:-( wogole foch na mame i tylko tatus sie liczyl:-:)tak: a dzisiaj nie lepiej, obudzila sie o 5.30 teraz na szczescie zasnela i ja zaraz ide sie jeszcze poloze na troche...
ale jak dzisiaj ma byc taki sam dzien jak wczoraj to ja zwariuje.... jeszcze na dodatek m ma sluzbe wiec bedzie jutro dopiero:-( eh....

dziewczyny przykro mi ze Wam "to cos" poniszczylo tak roslinki:-(

reklama
Hejka!

Marciaa koniecznie daj znać co powiedział pediatra!

Natuska szkoda że tak ci wszystko zmroziło. Na pocieszenie przywioze ci kwiatków do posadzenia.

MamaGabi ja wieczorem miałam też problem z Małą. Do mnie nie chciała tylko do tatusia. Nie dołuj sie kochana!

Mąż mówił że to chyba nie koniec porankowych przymrozków. Co za tym idzie możemy sie pożegnać z truskawkami itd w ludzkiej cenie.
Wczoraj jak gadałam z babcią to w nocy tam we Wrocławiu mieli śnieżyce. Na fb widziałam jak kumpel auto ze śniegu oczyszczał. Natura nam szaleje.

Do góry