reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tragedia z ta pogoda!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no i Gabi spala pol godz, jak zajac pod miedza i teraz....piszczy!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

na glowe dostane,zwariuje zaraz sil juz nie mam.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej dziewczynki,
Mi wczoraj minął dzień szybciutko a wieczorkiem spała u mnie przyjaciółka z lat dziecięcych i już nie zaglądałam do Was. Wszyscy wyjechali, a ja zostałam w Skokach sama:) Ale Basia do mnie przyszła i normalnie do 1 żeśmy plotkowały, jak za starych dobrych czasów:D Oczywiście Mała B. musiała pokazać, że też chce z ciotkami pogadać i do 22 bręczała, ale w końcu padła. Dziś słonko mi przez okno zagląda, więc pewnie jak się mała obudzi jakiś spacerek, a potem legniemy na kocyku na dwór. Dzisiaj mój tata już do mnie przyjedzie, ale dopiero późnym wieczorkiem, więc cały dzionek rządzę się sama;P Zet w pracy cały weekend, ale na szczęście już za chwilę koniec z tymi pracującymi weekendami:D
Tygrynka powodzenia u gina!
Marcia fajnie ciuszki, ale ja ostatnio do Promod się zraziłam, kupiłam ciuchy i po pierwszym praniu - szmaty się zrobiły, w ogóle ostatnio rzeczy zostawiają wiele do zyczenia nie tylko tej marki;/
Na-tuska żal roslinek, może cos sie uda uratowac. Moja mam wczoraj posadziła surfinie, a ja nakupilam tutaj do siebie i ładnie podlewam. Ale maja tak wielkie za 5 zl ze szok, u mnie w sklepie ogrodniczym za 6 zl polowe mniejsze sprzedają! Jak wrócę będę sadzić:D
Dopijam kawkę i trza by naczynia pomyć, bo dobrodziejstwa zmywarki tu brak;/ Albo jeszcze poszwędam się po necie, chociaż tą technikę już tu mam:D
Miłego dzionka!

ech dopiero 9:30:p Trochę mi wcześnie na spacerek po miasteczku:p Myślałam, że Basia dłużej pośpi swą drzemkę:p co ja tu będę robić cały dzień:p???
MamaGabi może taki okres ma, Baska tez miewa takie dni, ze na pol minuty jej odlożyc nie
mozna;/
Tygrynka miałam ci pisac fajne te chusteczki GAGA, jedne z nielicznych kgtore wychodza pojedynczo z paczki:p

witam

marciaa daj znac co powiedział pediatra

tygrynka trzymam kciuki

na-tuska ponoś wysiewa sie dopiero po "zimnej Zośce" - nie wiem ile w tym prawdy bo się nie znam na ogrodnictwie

skrzat9 powodzenia u lekarza

MamaGabi cierpliwości tylko moge życzyć

Mała ma jelitówke pediatra mówiła, że dużo dzieci teraz choruje od wczoraj próbuje wcisnąć jej smecte a to z banankiem a to z ziemniaczkami troszkę mniej tego już nie woda sama zielona ale nadal ma biegunkę. Daje jej dużo picia mam nadzieje, że przejdzie teraz usnęła bo wstała o 6 - co te nasze dzieciaczki dzisiaj tak się zsynchronizowały i postanowiły budzić rodziców tak wcześnie ;-)

Marcia - daj znać co tam pediatra powiedział? Ja tez boję się szczepienia MMR ale chyba lekarze wiedzą co robią - mam nadzieję ... szczepienie jeszcze przed Werą.

koza - mocno przytulam
[*]

karola - super piaskownica

Julka - trzymam kciuki za wyniki

Tygrynka - trzymam kciuki za wizyty

mi też marzy się żeby schudnąć ale jak to zrobić jak ja uwielbiam ostatnio jeść :) jak mnie mąż poznał 6 lat temu to ważyłam 48 kg a teraz .... yyyy waga pokazuje o dobre 20 kg więcej :baffled: - chyba się zepsuła :-)

mamaGabi - MŻ to najlepsza dieta :-D;-) ale jaka paskudna :-p

skrzat910 - spokojnie, może mała potrzebuje więcej czasu Wera chyba też usiadła później i nic się nie stało zobaczysz przyjdzie czas to usiądzie :)

natuska - u rodziców też wszystko zmarzło - szkoda ... tyle roboty .
skrzat - nocne pogaduchy z kumpelą super :)

My wieczorem w poniedziałek byliśmy w kinie na Niepokonani z Colinem Farelem -super film, trzyma w napięciu - to o tym jak ucieka grupa jeńców z gułagu w tym Polak i pokonują tysiace kilometrów by być wolnym - polecam.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry