reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tragedia z ta pogoda!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no i Gabi spala pol godz, jak zajac pod miedza i teraz....piszczy!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

na glowe dostane,zwariuje zaraz sil juz nie mam.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej dziewczynki,
Mi wczoraj minął dzień szybciutko a wieczorkiem spała u mnie przyjaciółka z lat dziecięcych i już nie zaglądałam do Was. Wszyscy wyjechali, a ja zostałam w Skokach sama:) Ale Basia do mnie przyszła i normalnie do 1 żeśmy plotkowały, jak za starych dobrych czasów:D Oczywiście Mała B. musiała pokazać, że też chce z ciotkami pogadać i do 22 bręczała, ale w końcu padła. Dziś słonko mi przez okno zagląda, więc pewnie jak się mała obudzi jakiś spacerek, a potem legniemy na kocyku na dwór. Dzisiaj mój tata już do mnie przyjedzie, ale dopiero późnym wieczorkiem, więc cały dzionek rządzę się sama;P Zet w pracy cały weekend, ale na szczęście już za chwilę koniec z tymi pracującymi weekendami:D
Tygrynka powodzenia u gina!
Marcia fajnie ciuszki, ale ja ostatnio do Promod się zraziłam, kupiłam ciuchy i po pierwszym praniu - szmaty się zrobiły, w ogóle ostatnio rzeczy zostawiają wiele do zyczenia nie tylko tej marki;/
Na-tuska żal roslinek, może cos sie uda uratowac. Moja mam wczoraj posadziła surfinie, a ja nakupilam tutaj do siebie i ładnie podlewam. Ale maja tak wielkie za 5 zl ze szok, u mnie w sklepie ogrodniczym za 6 zl polowe mniejsze sprzedają! Jak wrócę będę sadzić:D
Dopijam kawkę i trza by naczynia pomyć, bo dobrodziejstwa zmywarki tu brak;/ Albo jeszcze poszwędam się po necie, chociaż tą technikę już tu mam:D
Miłego dzionka!

ech dopiero 9:30:p Trochę mi wcześnie na spacerek po miasteczku:p Myślałam, że Basia dłużej pośpi swą drzemkę:p co ja tu będę robić cały dzień:p???
MamaGabi może taki okres ma, Baska tez miewa takie dni, ze na pol minuty jej odlożyc nie
mozna;/
Tygrynka miałam ci pisac fajne te chusteczki GAGA, jedne z nielicznych kgtore wychodza pojedynczo z paczki:p

witam

marciaa daj znac co powiedział pediatra

tygrynka trzymam kciuki

na-tuska ponoś wysiewa sie dopiero po "zimnej Zośce" - nie wiem ile w tym prawdy bo się nie znam na ogrodnictwie

skrzat9 powodzenia u lekarza

MamaGabi cierpliwości tylko moge życzyć

Mała ma jelitówke pediatra mówiła, że dużo dzieci teraz choruje od wczoraj próbuje wcisnąć jej smecte a to z banankiem a to z ziemniaczkami troszkę mniej tego już nie woda sama zielona ale nadal ma biegunkę. Daje jej dużo picia mam nadzieje, że przejdzie teraz usnęła bo wstała o 6 - co te nasze dzieciaczki dzisiaj tak się zsynchronizowały i postanowiły budzić rodziców tak wcześnie ;-)

Marcia - daj znać co tam pediatra powiedział? Ja tez boję się szczepienia MMR ale chyba lekarze wiedzą co robią - mam nadzieję ... szczepienie jeszcze przed Werą.

koza - mocno przytulam
[*]

karola - super piaskownica

Julka - trzymam kciuki za wyniki

Tygrynka - trzymam kciuki za wizyty

mi też marzy się żeby schudnąć ale jak to zrobić jak ja uwielbiam ostatnio jeść :) jak mnie mąż poznał 6 lat temu to ważyłam 48 kg a teraz .... yyyy waga pokazuje o dobre 20 kg więcej :baffled: - chyba się zepsuła :-)

mamaGabi - MŻ to najlepsza dieta :-D;-) ale jaka paskudna :-p

skrzat910 - spokojnie, może mała potrzebuje więcej czasu Wera chyba też usiadła później i nic się nie stało zobaczysz przyjdzie czas to usiądzie :)

natuska - u rodziców też wszystko zmarzło - szkoda ... tyle roboty .
skrzat - nocne pogaduchy z kumpelą super :)

My wieczorem w poniedziałek byliśmy w kinie na Niepokonani z Colinem Farelem -super film, trzyma w napięciu - to o tym jak ucieka grupa jeńców z gułagu w tym Polak i pokonują tysiace kilometrów by być wolnym - polecam.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry