reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marcia a czemu boisz sie szczepić? Lekarka głupia jak go wyzywała! Znajomych córcia zaczęła chodzić mając 17 miesięcy, a juz się bali że coś nie tak a lekarze uspokajali, taki typ!

reklama
no niby cięzka jest dla ukl. nerwowego.

No wkurzyła mnie ale potem się okazała supera tu proszę jak śmiga :)

ogladam usta usta drugi raz. i potem nynu.

hej
temat diety to temat rzeka. ja sie przymierzalam do Dukanaa, ale jakos tak odwlekam i odwlekam... a cos musze zrobic.
Tygrynka ja bym chetnie poszla i nawet mam blisko ale to pogadamy jak sie zobaczymy.

pogoda dupna dzis ale popoludniu nawet było znosnie. wypelilam robie rabatke z magnolią i od razu lepiej sie czuje :)
przesadzilismy nawet drzewkai wreszcie mam bez na wyjsciu z domku moge sie nim zachwycac :)

natuska kabaki jeszcze masz? kurde zapomnialam o nich totalnie...podlecialabym jesli jeszcze aktualne...

zmeczona jestem wiec lece do wyrka. Buzka

Karola jak coś to ja mam dwie książki Dukana. Chętnie pożycze.

Marciaa brzydko nazwała Nikosia. Ale skoro potem okazała sie superowa to może ma takie dziwaczne zagrania.

Dobranoc!

Ja się też odmeldowuje!
Dobranocka, zajrzę do książeczek...ostatnio u mnie posucha z czytaniem a kilka nowych dostalam, nie wspomnę o zapasach nieprzeczytanych jeszcze;P

Pewnie macie racje ale lekarka z oceny rozwoju trzyma sie schematów i cholera wie co wymyśli.

Skrzat ocena rozwoju to taka przychodnia. Mała ponieważ jest wcześniakiem raz na jakiś czas musi sie pokazać czy wszystko przebiega prawidłowo. My chodzimy na Polną do takiej troche zakręconej lekarki.

Ja tez chodziłam na polna z Damiankiem do tej poradni to dla wczesniaków i tez trzymali Nam się typowo schematów

Marciaaa zabiję Cię za ten link!!! :p
a o szczepieniu nic mi nie mów... my idziemy w czwartek bo nam się przeciągnęło... i chciałam Cię dobić informacją ale już Cię dobijam na fb :p

Dzień dobry

Mój śpioszek sie dobudza a ja męcze kawe i próbuje rozruszać gnaty.
Dzisiaj robie żeberka i musze sie przejść po przecier. Ogólnie to nie mam planów na dziś.

Co do szczepień to my szczepimy Anielke. O wszystkim znajdzie sie że piszą że są skutki uboczne itp ale to jest jakiś odsetek. My póki co przechodzimy w miare gładko przez każde szczepienie.

reklama
hej,
my juz grandzimy od rana. Basia pobudka 5:30 i po mleczku do 8 spala, wiec chyba wole tak niz pobudke i grandzenie od 6:p Ale zobaczymy jak się rozwinie jej system! I tak jak na to że wypije ostatnio po 80-100 ml na noc o 20 i spi do 5 to szok!
Marciaa spokojnie nie jedno dziecko szczepienie przechodzi... Nie ma się co nakręcać na zapas!
Mnie mężuś poprosił bym po bułeczki i delikatną szyneczkę poszła, więc apetyt mu wraca! Nadal w Skokach, dziś zadecydujemy czy ja zostaję do niedzieli a on wraca!
Czekam aż mamcia się obudzi i na rynek po surfinie:) Będę sadzić jak wrócimy do domku:)

Do góry