reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka, nie mam skórzanej kurtki, wiec to nie ja chyba bylam;) a mieszkam gdzies na srodku bloku, swoja droga to pizzerie chyba juz zamkneli nie? Ciekawe co teraz otworza;)
Kozaczino, milo mi poznac:D Ja tu od niedawna mieszkam i nikogo nie znam, wiec fajnie z Wami pogadac chociaz tutaj:)

Wesolych swiat i mokrego poniedzialku!

reklama
Marcia jeszcze raz dzięki za zaproszenie świetnie było :) dzieciaczki się wyszalały ... upss tajfun przeszedł przez pokój dziecięcy ...

Myślałam, że mała mi w aucie zaśnie ale gdzie tam trzymała kurczowo balonik a w domu jak w parowała biegała po domu i piszczała żaby było głośno a potem spać nie chciała - za to jak usnęła to przespała całą nockę :)

ja też jutro pewnie nie wpadnę , teraz ogarniamy mieszkanko, wypieki i sałatki, kilka biorę do teściowej bo jedziemy jutro wieczorem a dzisiaj popołudniu na święconkę z małą :)

Niech Wam Mili będzie wiosennie, słonecznie, świątecznie !
Niech cieszą Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki !
Niech się w śmigus-dyngus woda na Was leje, a wielkanocny zając przyniesie radość i nadzieję.
Oby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła, a zajączek uśmiechnięty - przyniósł wreszcie te prezenty!
http://w-kartki.eu/4291_ekartka_wielkanocny_kroliczek.html

Załączniki

• dzieciaczki.jpg
    dzieciaczki.jpg
    52,2 KB · Wyświetleń: 24
hej dziewczyny :-)
My dzisiaj nocka w miarę ok bez temp!!!!! :-D Ale za to o 1.30 Lula obudziła sie z mega płaczem chyba coś sie śniło jej złego ale dostała mleko i zasnęła z nami :-) Pierwszy raz spala z nami w łóżku :-) Teraz R. pojedzie auto wymyć ja przygotuję święconkę i jakiś spacerek sobie zrobimy :-) Byłam u babci w szpitalu i tak smutno mi że bez niej święta :-( No ale musi być w szpitalu.
Idę zająć się jajkami ( musiałam jeszcze raz gotować bo te co wczoraj ugotowałam R. z rozpędu obrał i dodał do sałatki hihihi) miłej soboty wam życzę :-)

Tygrynka, nie mam skórzanej kurtki, wiec to nie ja chyba bylam;) a mieszkam gdzies na srodku bloku, swoja droga to pizzerie chyba juz zamkneli nie? Ciekawe co teraz otworza;)
Kozaczino, milo mi poznac:D Ja tu od niedawna mieszkam i nikogo nie znam, wiec fajnie z Wami pogadac chociaz tutaj:)

mówimy o tej samej pizzerii pomodoro?? bo ja wczoraj z niej pizze miałam:-D
a dzisiaj po kościele mąż mi mówi: widziałem dwie blondynki w ciąży, może to któraś z nich??:-D
my mieszkamy od roku, cieszyłam się z Kozaczino, że mieszka bliżej, a tutaj sąsiadka jeszcze bliżej, super :-D

ja wczoraj byłam mega zmęczona, stopy mnie bolały i w ogóle... ale zadowolona bardzo :-D
teraz po święconce i spacerze wylądowaliśmy w domu.. teraz będzie sprzątanie, gotowanie i pieczenie:tak: jajka już ekspresowo przybrane - w koszulki termiczne:-D

no to wesołych i radosnych dziewczynki :***

Dzisiaj Wielka Sobota a ja jak zwykle w święta mam doła:-( mieliśmy jechać do teściów a siedzimy w domu:wściekła/y: i nic zrobione nie mam ani uszykowane, w d................. z tym wszysrkim - no cóż naszczęście to Wielkanoc a nie Wigilia:-D

Ale tu cisza:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Dobrze dłuży mi się niemiłosiernie :) I od kilku dni puchnę, mały spacer wykończył mnie i padłam jak kawka po powrocie... Mam nadzieję, że szybko się pogodzicie! Jak chłopaki?

Do góry