reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Filonka - świetnie, że Młody się dostał!;-)

Również dołączam się do życzeń dla Nikosia, czekam Dziewczyny na relacje z imprezy :-)

An82 byłam pewna że już urodziłaś :-D :-D, ja też już z niecierpliwością czekam na poród, tym bardziej jak się coraz cieplej robi. Chciałabym dojść już do siebie, zapakować Malucha do wózka i wracać do formy, bo spacery w tej pogodzie zaczynają mnie męczyć :baffled:

Karola miło Ciebie czytać w takim dobrym nastroju, ale dobra zmiana fryzury każdej pomaga :D

A mi się udało umyć okna, odpoczywam i lecę szukać zajączka dla rodzeństwa :-)

reklama
aha nie wiem czy mowiłam, Filek dostał sie do przedszkola..taki przeciek mamy:)))

Fiona: Do którego przedszkola się dostał?
Moja Natalka też się dostała tam gdzie chcieliśmy - do przedszkola 23 przy Garbarach. Byliśmy tam na drzwiach otwartych i nam się spodobało, poza tym blisko będziemy mieli. Tak więc od września Nati zamienia żłobek na przedszkole, mam nadzieję że mniej będzie chorowała.

Tygrynka: po świętach możemy się umówić na te zdjęcia jak chcesz, wiosna już w pełni, drzewa ładnie kwitną na cytadeli, na plener warunki idealne :).

ale jaja Ania, ja też w siódemce mieszkam :D Ty która klatka?? :D:D:D
Filonka super, gratki dla prawie przedszkolaka :)
my sie powoli zbieramy na imprezke Nikosiowa bo za godzine Karola z Jullą będą po nas :))
miłego dnia!!

xardas my teraz mieszkamy za poznaniem... za tarnowem podgornym. Grtaulacje przedszkolaka:))

ja w totalnym rozkladzie. nic mi sie w walizke nie mieści! wwrrrr

No i cale szczescie, bo to babsko strasznie upierdliwe jest;) a w klatkach Tygrynko to juz na pewno mieszkamy roznych, bo u mnie nie ma nikogo w wieku Twojego synka:)

reklama
helooooo

i jak tam dziewczynki po imprezce Nikosia? mam nadzieje ze super bylo,strasznie zazdroszcze i zaluje ze nie moglam byc....jeszcze raz Marcia sto latek dla Nikosia:-) i buziaczek od Gabi:-)

ja juz nas spakowalam,jutro rano reszta rzeczy,sniadanko i jedziemy do domku:-) w swieta nikogo nie bedzie wiec teraz wszystkim dziewczynkom zycze:
ZDROWYCH,POGODNYCH I SPOKOJNYCH SWIAT WIELKANOCNYCH, DUZO ZDROWKA,SMACZNEGO JAJECZKA I BARDZO MOKREGO DYNGUSA:-):-):-)

Ide spakulkac juz. dobranoc:-)

Do góry