reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Tygrynka, tez w 7 mieszkasz? Ale ma nadzieje, ze to nie Ty jestes ta starszą babą co na mnie krzyczy, ze schodow nie myje?:p

no jasne że ja!!! cholero jedna czemu tych schodów nie myjesz??? :-p:-p:-p

Co jak co o Tygrynce można powiedzieć ale starszą babą to Ona nie jest :-D a czy krzyczy to nie wiem :-):-D

trochę czasem krzyczy:zawstydzona/y:
i trochę stara też już jest;-)

No i cale szczescie, bo to babsko strasznie upierdliwe jest;) a w klatkach Tygrynko to juz na pewno mieszkamy roznych, bo u mnie nie ma nikogo w wieku Twojego synka:)

no u mnie nie ma nikogo w ciąży, w ogóle nie widziałam nikogo w ciąży tutaj :baffled: chooociaż... jesteś blondynką z włosami do ramion??? a na kiedy masz termin?? jakby Ci się nudziło w domu to daj znać, wpadniemy z Sebastianem pokazać że w ciąży jest bardzo fajnie i czasem lepiej niż z chodzącym dzieckiem :-p:-D

padam, zdycham, ale było super! Seba zasnął zaraz za bramą:-D Marcia dzięki za świetną imprezkę, a Karola za podwiezienie :*

Dopiero w domku. Malutka całą droge przespała a teraz wciąga mleczko.

Marciaa dziękujemy za niesamowity dzień! Buziaczki!

Samych radości,
Kolorowych jajeczek,
Białych owieczek,
Uśmiechu bez liku
I bakalii w serniku
Kiełbaski tłuściutkiej
I atmosfery milutkiej

4380.jpg

Tygrynka, kiedy ja wlasnie myje schody! Chcociaz nie moge powiedziec ze zawsze:p ale zeby od razu afere robic:p A kiedys mi sie dostalo, ze moj pies niby zostawia biale slady na schodach i ze ta pani nie bedzie ich wiecej za mnie sprzatac;p :D do dzisiaj nie wiem o co moglo jej chodzic;)
Tak, jestem blondynka z wlosami do ramion i nie trudno mnie tu spotkac, bo wychodze z psem codziennie:) Ale jak piszesz ze czasem krzyczysz to ja nie wiem czy chce sie spotkac, bo troche sie boje;p a tak serio to moze po swietach sie na spacer umowimy?

Dobranoc mamuski:)

Pewnie, że się umówimy, sąsiadko :D a masz jasnobrązową, skórzaną kurtkę? bo taką kobietkę w ciąży ostatnio widziałam pod blokiem :) Ty bliżej pizzerii mieszkasz czy szkoły? bo ja blizej pizzuni :D a jakiego masz psiaka? bo mój Seba reaguje radością na każdego czworonoga :D a panią się nie przejmuj, czasem sie trafiają tacy sąsiedzi :/ i nie musisz się mnie bać, chociaż trochę straszna jestem :p

dobraaa spadam i ja, dobranoc dziewczyny!!

hej baby :-)
Marciaa gratuluję udanej imprezy wszystkie baby zadowolone i dzieciaki chyba też!!!! Pełen sukces!!!! Czekam na jakieś fotki :-)
Ania23 witam nowa mamusię :-) Ja jestem sąsiadką z Kosmonautów i czasem spotykamy się z Tygrynką :-) Ja też w ciąży jestem :-) a ponieważ to druga dzidzia to mówię ci ciesz się błogim spokojem ;-)
U nas trochę lepiej Lula dzisiaj mniej gorączkuje :-) no zobaczymy jak bedzie dalej :tak:

KOCHANE ŻYCZĘ WAM UDANYCH ŚWIĄT, PYSZNEGO JAJECZKA, MOKREGO DYNGUSA, I SAMYCH RADOŚCI :-)

reklama
Witam sie z ranca

stop nie czuje ale co tam:-D

Dziekuje Wam bardzo dziewczyny jeszcze raz za przybycie i za super wózek!!!! jestescie kochane

my od 7 na nogach. Wszystko posprzatane. Znajomi siedzieli jeszcze do 24 to pomogli :) Nikos padl w minute.

Natuska mam Filipka kapelusik....mogl zostac tak bardzo chcial:-)
wszystkie dzieci super!!!!

Do góry