reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
A ja nic jeszcze niezrobiłam
Tygrynka, tez w 7 mieszkasz? Ale ma nadzieje, ze to nie Ty jestes ta starszą babą co na mnie krzyczy, ze schodow nie myje?
no jasne że ja!!! cholero jedna czemu tych schodów nie myjesz???
Co jak co o Tygrynce można powiedzieć ale starszą babą to Ona nie jest a czy krzyczy to nie wiem :-)
trochę czasem krzyczy
i trochę stara też już jest;-)
No i cale szczescie, bo to babsko strasznie upierdliwe jest a w klatkach Tygrynko to juz na pewno mieszkamy roznych, bo u mnie nie ma nikogo w wieku Twojego synka
no u mnie nie ma nikogo w ciąży, w ogóle nie widziałam nikogo w ciąży tutaj chooociaż... jesteś blondynką z włosami do ramion??? a na kiedy masz termin?? jakby Ci się nudziło w domu to daj znać, wpadniemy z Sebastianem pokazać że w ciąży jest bardzo fajnie i czasem lepiej niż z chodzącym dzieckiem
padam, zdycham, ale było super! Seba zasnął zaraz za bramą Marcia dzięki za świetną imprezkę, a Karola za podwiezienie :*
skrzat910
żyje dla nowego życia
Dopiero w domku. Malutka całą droge przespała a teraz wciąga mleczko.
Marciaa dziękujemy za niesamowity dzień! Buziaczki!
Samych radości,
Kolorowych jajeczek,
Białych owieczek,
Uśmiechu bez liku
I bakalii w serniku
Kiełbaski tłuściutkiej
I atmosfery milutkiej
Marciaa dziękujemy za niesamowity dzień! Buziaczki!
Samych radości,
Kolorowych jajeczek,
Białych owieczek,
Uśmiechu bez liku
I bakalii w serniku
Kiełbaski tłuściutkiej
I atmosfery milutkiej
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
A ja nie mam o czym pisać :-(
Tygrynka, kiedy ja wlasnie myje schody! Chcociaz nie moge powiedziec ze zawsze ale zeby od razu afere robic A kiedys mi sie dostalo, ze moj pies niby zostawia biale slady na schodach i ze ta pani nie bedzie ich wiecej za mnie sprzatac;p do dzisiaj nie wiem o co moglo jej chodzic
Tak, jestem blondynka z wlosami do ramion i nie trudno mnie tu spotkac, bo wychodze z psem codziennie Ale jak piszesz ze czasem krzyczysz to ja nie wiem czy chce sie spotkac, bo troche sie boje;p a tak serio to moze po swietach sie na spacer umowimy?
Dobranoc mamuski
Tak, jestem blondynka z wlosami do ramion i nie trudno mnie tu spotkac, bo wychodze z psem codziennie Ale jak piszesz ze czasem krzyczysz to ja nie wiem czy chce sie spotkac, bo troche sie boje;p a tak serio to moze po swietach sie na spacer umowimy?
Dobranoc mamuski
Pewnie, że się umówimy, sąsiadko a masz jasnobrązową, skórzaną kurtkę? bo taką kobietkę w ciąży ostatnio widziałam pod blokiem Ty bliżej pizzerii mieszkasz czy szkoły? bo ja blizej pizzuni a jakiego masz psiaka? bo mój Seba reaguje radością na każdego czworonoga a panią się nie przejmuj, czasem sie trafiają tacy sąsiedzi :/ i nie musisz się mnie bać, chociaż trochę straszna jestem
dobraaa spadam i ja, dobranoc dziewczyny!!
dobraaa spadam i ja, dobranoc dziewczyny!!
hej baby :-)
Marciaa gratuluję udanej imprezy wszystkie baby zadowolone i dzieciaki chyba też!!!! Pełen sukces!!!! Czekam na jakieś fotki :-)
Ania23 witam nowa mamusię :-) Ja jestem sąsiadką z Kosmonautów i czasem spotykamy się z Tygrynką :-) Ja też w ciąży jestem :-) a ponieważ to druga dzidzia to mówię ci ciesz się błogim spokojem ;-)
U nas trochę lepiej Lula dzisiaj mniej gorączkuje :-) no zobaczymy jak bedzie dalej
KOCHANE ŻYCZĘ WAM UDANYCH ŚWIĄT, PYSZNEGO JAJECZKA, MOKREGO DYNGUSA, I SAMYCH RADOŚCI :-)
Marciaa gratuluję udanej imprezy wszystkie baby zadowolone i dzieciaki chyba też!!!! Pełen sukces!!!! Czekam na jakieś fotki :-)
Ania23 witam nowa mamusię :-) Ja jestem sąsiadką z Kosmonautów i czasem spotykamy się z Tygrynką :-) Ja też w ciąży jestem :-) a ponieważ to druga dzidzia to mówię ci ciesz się błogim spokojem ;-)
U nas trochę lepiej Lula dzisiaj mniej gorączkuje :-) no zobaczymy jak bedzie dalej
KOCHANE ŻYCZĘ WAM UDANYCH ŚWIĄT, PYSZNEGO JAJECZKA, MOKREGO DYNGUSA, I SAMYCH RADOŚCI :-)
R
rikapa
Gość
witam się z rana :-( kiepsko się czuję :-(
Wesołego Alleluja :-)
Wesołego Alleluja :-)
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Witam sie z ranca
stop nie czuje ale co tam
Dziekuje Wam bardzo dziewczyny jeszcze raz za przybycie i za super wózek!!!! jestescie kochane
my od 7 na nogach. Wszystko posprzatane. Znajomi siedzieli jeszcze do 24 to pomogli Nikos padl w minute.
Natuska mam Filipka kapelusik....mogl zostac tak bardzo chcial:-)
wszystkie dzieci super!!!!
stop nie czuje ale co tam
Dziekuje Wam bardzo dziewczyny jeszcze raz za przybycie i za super wózek!!!! jestescie kochane
my od 7 na nogach. Wszystko posprzatane. Znajomi siedzieli jeszcze do 24 to pomogli Nikos padl w minute.
Natuska mam Filipka kapelusik....mogl zostac tak bardzo chcial:-)
wszystkie dzieci super!!!!