reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hejo. dziekuje w imieni B za zyczenia.
wczoraj był mega intensywny dzień. Od rana w urzędzie, potem na szybko obiad i tort z truskawkami i galaretka (pycha wyszedł!!) dla B robiłam, a potem fryzjer :) yeeee nic tak nie poprawia humoru jak odrobina przyjemnosci ze spojrze teraz w lustro i widze fajna kobitkę :) rozjasniłam i to dużoo i jestem zadowolona!!!

Muszę ogarnąć chatkę i szykować się się na Kinder Party ;D Ale się cieszę.

Marciaaa życzonka złożymy osobiście :) ;***

edit.
Skrzat gdzie kupiliście huśtawkę, za ile czy jest porządna z zabezpieczeniami? takie krzesełko? Daj info bo ja od kilku dni szukam i albo nigdzie nie ma albo sa takie tandety jakiś chiński plastik!!!
Będę wdzięczna

edit2: U mnie nie ma prądu dzisiaj. A co z tym idzie nie mam neta bo moja bateria w lapku wytrzymuje tylko 3,5 minuty ;/ wiec do zobaczenia :)

Ostatnia edycja:
Dokladnie to w bloku nr 7 mieszkam:) Ustawilabym suwaczki zebyscie wiedzialy o mnie cos wiecej, ale jakos nie moge ich ogarnac:p Dlatego Tygrynka czekam na podpowiedz;) Ale nie spiesz sie, ja cierpliwa jestem:)

hej dziewczyny

Ann witam nową mamusię ;-)
A reszcie życzę udanej imprezy u Marcii:-D

My jutro o 8 już wyjeżdżamy więc pewnie nie będzie czasu zajrzeć na bb więc jak by co już się żegnam i nawiedzę was pewnie w środę. Myślałam że będzie kaszana z pakowaniem ale w zasadzie spranie mi to poszło jutro muszę tylko pamiętać żeby dziczyznę wyjąć z zamrażalnika i wziąć.
Zosia właśnie śpi więc mam czas dla was:)

yo...
jaj uz wiekszosc gotowa tylko trzeba stoly zrobic i koniec :) uf
od 7 na nogach o 8 salatka zrobiona druga tez zakupy zrobione i pojechalam po kolezanke ide leb myc i na ogrodek :p padam juz :p

Do ozbaczyska laski :D

reklama
Do góry