reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
kąpać to akurat oni się lubią - chyba się zmęczyli :-D
a mój szwajcarski zegarek działa, dostałam @ i mnie brzuch napiernicza:-(

Witam!

Sorka że nie piszę za często ale praca i wiadomo, czasowo nie daje rady naskrobać coś każdego dnia ale podczytac Was podczytuje a jak:-) Co do świąt to jedziemy do moich rodziców na działkę za Skoki od piątku, a poniedziałek po śniadanku jedziemy do teściów na sobieskiego i wieczorkiem zjeżdżamy do domu a od wtorku praca pełną parą;-). Bardzo się cieszę na ten wyjazd do rodziców bo uwielbiam tam przebywać, naprawdę idzie wypocząć od pędu dnia codziennego, Marcel będzie miał swoją prywatną piaskownicę i jak pogoda tak pięknie się utrzyma to większość dnia na dworze, tarasiku itp.:tak: Wyciągnę M na rower i trochę pośmigamy a dziadki się pobawią z wnukiem:-D
Karola Może jakoś po świętach umówimy się na spacerek po Kozich, wypatrzyłam kilka godnnych uwagi placów zabaw więc możemy połazić, jak co to śmiało daj znać. Trzymam kciuki za szybkie rozwikłanie problemów.
kozaczino Zdrówka dla Luli!!!
Marciaa No niestety z dziećmi to jest różnie, tak sobie myślę że jeszcze nie raz czeka nas jakaś niefajna sytuacja z cudzymi dziećmi a im starsze tym gorzej bo niepozrozumienia itd.:szok: łooo ale sobie zaczynam wkręcać, może nie będzie tak najgorzej ale wiadomo jak to z chłopakami....;-)
natuska Ty to kochana w maratonie możesz brać udział. Jestem pełna uznania dla Ciebie i Twojej kondycji:-)
Julia może pogadaj poważnie z M przed wyjazdem do teściów, żebyście starali się nie kłócić a M niech trzyma Twoją stronę, w końcu to Ty jesteś jego żoną i z Tobą żyje na codzień a nie z mamą.
Sorki dziewczyny że nie odpowiem wszystkim ale zmęczenie bierze gorę i juz mi wszystko z glowy umknelo.
Spokojnej nocki dziewczyny

MamaGabi nie za wcześnie Gabi wstaje, Seba miał 7mies jak chodził przy meblach :tak: chociaż w sumie też się martwiłam że za wcześnie :-p:-D

nie mam siły więcej odpowiadać... mąż jak zobaczył w jakim jestem humorze wyciągnąl mnie na spacer do..plazy :-p a tam obiadek w pizza hut, potem zakupy w h&m, wynikiem czego mam nową bluzkę, dwie pary jeansów i buty na obcasie:-D oraz oczywiście lepszy humor:-p który znowu został zepsuty - młody zasnął jakieś 30min temu dopiero, auto które mieliśmy jutro odwieźć do mechanika nie chce ruszyć (ale ładujemy akumulator i mamy nadzieję że to tylko to:dry:), a teraz zmykamy na poszukiwania karty bankomatowej męża, którą Sebastian gdzies posiał :baffled:

hejos wieczoros;)
my wrocilismy, fajnie bylo pelno zanjomych, poskakalam troche, ale tak symbolicznie bo w wielkim tygodniu nie przystoi jakoś za mocno imprezowac!
Wypiłam pierwsze mojito odkada przestalam karmic...mniami:):):):-D:-D
Zet pojechal odwiesc tesciowke, Basie udalo mi sie uspic przed wyjsciem wiec od 19:15 spi:) zmywarka, pralka wlaczone i zaraz w kimonko!
Jutro zet pozniej idzie to ruszymy na jakies spozywcze zakupy bo b trzeba cos w lodowce miec na swieta, bo przychodzic beda jakies ludki w swieta wiec i upiec sernik trzeba etc;)
Tygrynka nie za dobrze Ty masz z tym mężem:p
Kozaczino zdrówka dla Luli!
Na-tuska Ty to jestes piechur!
dobrej nocki!

edit. znowu zampomnialam Wam napisac najlepszego, wczoraj jak wracalam do domku dalam Basi bilet do raczki bo juz byla mega marudna, a miala smoka, ale moja chwila nieuwagi i odgryzla fragment z data odbicia:p wiec jechalam z nadzieja ze jednak kanary nie przyjda:p

edit2. dziewczyny macie jakies fajne przpeisy na salatki swiateczne??

Ostatnia edycja:
dzien dobry:)

dzieki dziewczyny:) bo ja naprawde myslalm ze to moze za szybko... a dzisiaj to od rana tylko chce wstawac:-):-):-)
u nas nocka troche lepsza bo Gaba miala dwie pobudki o 1 i 3 (czyli standard) i o 5 juz chciala wstawac ale jakos ja ululalam i o 6.15 obudzila sie.teraz ma drzemke,m poszedl na kriokomore,ja po masazu i czekam na aquaareobik teraz.

juz mi do domku chce sie jechac....

a niewiecie jak sa pootwierane sklepy w sobote? czy krocej czy normlanie? bo ja bede musiala jakeis zakupy zrobic....

milego dzionka wszystkim:)

Hej!

Myśmy wczoraj padły obydwie i dopiero o 8 sie budziłyśmy. Mała wciągneła kaszke na śniadanko a ja sie dobudzam kawusią i składam do kupy. Potem sie popakujemy i jedzonko w jakiś pojemnik wezme i śmigamy.

Miłego dnia laseczki!

reklama
to i ja się witam
Lula pół nocy nie przespała, katar, głód juz sama nie wiem:-( Oczywiście jestem w pracy :wściekła/y: do 12.30 a teraz teściowa została z małą. Ale jutro i pojutrze to pier..... i zostaje w domu !!! Dzisiaj jestem podminowana:wściekła/y::angry: muszę znaleźć jakiś sposób na odreagowanie.
Karola słyszałam w radiu, że dzisiaj jest dzień otwarty u komorników można iść i bezpłatnie się poradzić, może spróbujesz w swojej sprawie??
Oki miłego dnia wam życzę

Do góry