reklama
Julia a co to za badanie krwi? Lekarka tylko mocz kazała zbadać.
Natuska wy to jesteście udani :-) na ale w sumie taka piekna pogoda to zal w domu siedzieć !!!
Zaczęłam dzisiaj pisać na Listopadówkach :-) i na dzieci rok po roku no zobaczymy jak to ogarnę
dobra uciekam powoli spać
Natuska wy to jesteście udani :-) na ale w sumie taka piekna pogoda to zal w domu siedzieć !!!
Zaczęłam dzisiaj pisać na Listopadówkach :-) i na dzieci rok po roku no zobaczymy jak to ogarnę
dobra uciekam powoli spać
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
Natuska gdzie znowu latalas?przyznaj sie ty to masz zdrowie!!!
B wrocil zjadl i spi
mam ciezkie chwile, przzez ta sytuacje z rodzicami, boje się ze B i jego mama obwiniaja mnie o to ! B mnie zapewnia ze nie ale moja podswiadomosc mowi mi co innego...
ide spac dobranoc
B wrocil zjadl i spi
mam ciezkie chwile, przzez ta sytuacje z rodzicami, boje się ze B i jego mama obwiniaja mnie o to ! B mnie zapewnia ze nie ale moja podswiadomosc mowi mi co innego...
ide spac dobranoc
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
kozaczino ostatnio jak Nati gorączkował do 39,9 stopni tez nie miał żadnych innych objawów, ani kataru, ani kaszlu, osłuchowo czysty a podwyższone stężenie CRP wskazuje na obecność stanu zapalnego - ostrego lub przewlekłego.
Nogi mnie bolą ale dzisiejszy dzień zaliczam do udanych czas na odpoczynek
Nogi mnie bolą ale dzisiejszy dzień zaliczam do udanych czas na odpoczynek
*J*U*L*K*A*
na-tuska rozmawiał a dlaczego?
skrzat910 pewnie jeszcze prysznic bierze ;-)
skrzat910 pewnie jeszcze prysznic bierze ;-)
*J*U*L*K*A*
Namawiał a z rykiem do domu wszedł tak Go nogi bolały i 2 w spacerówce miałama namawaił Cie?? na jutro?
reklama
*J*U*L*K*A*
Byś ich widziała na łóżku się rozsiedli, obaj Damian i Nati ściągnęli buty i chusteczkami mokrymi obłożyli oboje nogi boki zrywałam ze śmiechuto se popchałas mamuska nie dziwie mu sie