reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja tez sie witam z rana, zet pojechal cos zalatwic, basia spi, jak sie obudzi dam jej kaszkę i poczekamy na zet i jedziemy na zakupy...mysle nad lista:p i tak sie okaze ze o polowie zapmne, nie lubie zakupow!

reklama
Hej dziewczyny :)
mala juz urzeduje od 6.30;/ a ja niewyspana jak zawsze:(
no nic piekna pogoda trzeba korzystac! Zaraz daje mleko malej i ruszamy-dzis kierunek rusalka:)
Dziewczyny nie wiecie gdzie sa jakies ladne plaszczyki takie wiosenno-jesienne,no i w przystepnej cenie?:)
no nic lece:) milego dnia:)

zet jeszcze nie ma, baska spi, ide wieszac pranie i uszykowac nastepne. Mysle co jeszcze przed swietami, ale okna mam pomyte, lekko podlogi na nowo przejade i kurze ale to moze jutro, a tak to chatka na swieta w miare posprzatana, basi jeszcze posciel musze zmienic, nam juz zmienilam:) i jakies zywe kwiatki do domu na stol:)

ja wpadam i spadam! młody znowu wstał o 4 :/// zasnął dopiero pół godziny temu!!! a ja nie mam czasu odsypiać, bo muszę szukac tej cholernej karty, zrobić pranie, umyć okno, lecieć do plazy, a najpóżniej o 14 chciałam wyjeżdżać z Poznania żeby korki ominąć :/// no to lecę, zajrzę pewnie jutro zobaczyć co u Was słychać a tak to: do piątku, pa!

hej u mnie też dzisiaj pobudka o 6.30 poszłam robić mleczko a jak wróciłam mała już miała zmienioną pieluchę przez babcię :) i dała buziaki na do widzenia bo moja mama szła do pracy :) m wyjechał wcześnie wróci późno :( jedziemy potem po babcie do oriflame bo ma jakieś paczki do odebrania(jakby ktoś chciał taniej kosmetyki to niech da znać).

Buziaki miłego dzionka

Poziomeczka dobrze wiedzieć od czasu do czasu lubię coś mieć z oriflame :-)

ja obejrzałam film tron dziedzictwo , zaraz zmykam do skrytki bo jakieś listy mam do odebrania , później po małą do przedszkola i przyjeżdża moja szwagierka z zajączkiem dla małej :-)

poziomka ja zamawiam oriflame u znajomej ale nigdy taniej mi nie da:p więć pomyśle. jak co wiem do kogo pisać:)

nie mam weny do pisania, jakos nie mam sil wieczorami...a cale dnie spedzamy na ogrodzie. wczoraj przekopałam cały przód z chwastów miedzy kwiatkami i na chwilke mam spokój:)
zastanawiam się czy nie isc do dermatologa dzisiaj, bo imprezy sie zblizaja pełną parą a ja mam ryjek w opłakanym stanie:/

reklama
Rikapa ja chodze tutaj u siebie do dermatologa...bardzo konkretna pani. ja dosc ciezki przypadek u siebie...widac po niej ze sie stara i proboje mi pomoc...czy jest dobra myśle ze tak. bo cudownego leku dla mnie nie ma ...a ona sie stara.

Do góry