reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

My dziś jakoś bez organizacji, ale dwa spacerki były, dwie drzemki były:)
Ja jakoś też bez życia dzisiaj mimo że pogoda piękna, a wieczorem na koncert idziemy, muszę się pozbierać!
Kozaczino zdrówka dla Luli, daj znać co z nią!!!

reklama
skrzat super :) zazdroszcze koncertu

Ł. zabrał młodego na Przyjaźni a ja na tarasie zabieram się za pracę. W czw chce jechac dac do spr i moze w nast tyg do druku i odrazu termin na maja wyznacze....

delektuje się ciszą ahhhhhhhhhh...

no Marcia pisz pisz, wiem, że ciężko się zabrać, przechodziłam to samo:) Zwłaszcza jak taka pogoda... Ale im szybciej będzie z głowy tym lepiej!
Ja czekam na zet, dziś do 18:30 w pracy;/ zrobiłam chińczyka na obiad, mała zjadła zupkę z królikiem, wyprałam i powiesiłam pranie na słonku, drugie uszykowałam:) teraz się lenię, Basia wreszcie coś się sobą zajęła bo ma dziś marudera, nie wiem może jeszcze na jeden spacerek pójdę po piątej, ale jakoś już mi się nie chce:p
a koncert w Blue Nocie, zapraszamy wjazd 15 zl:) Gra poznański zespół Underground Fly, taki przyjemny rock:)

czesc dziewczynki:)

u nas w porzadku,oprocz tego ze mala w nocy budzi sie co 40 minut!!!!!!:angry::angry::angry:
i wiecie co zaczela robic, wstawac na nogi w lzoeczku,narazie wstaje na sekunde bo nogi jak z waty i siada,ale dosyc czesto to robi i nie wiem czy cieszyc sie czy plakac,bo to chyba za wczesnie nie??? boszzzzzz

my swieta sami spedzamy,wracamy z sanatorium w sobote,jakies szybkie zakupy i w domu,kurde pierwsze swita bez rodzinki:-:)-:)-( eh...jakos musze to przezyc...

Marcia niektore dzieci sa takie ze nie potrafia uczuc okazywac itp. ja tez nie lubie takich sytuacji,przeciez Nikos chcial sie tylko przytulic....
oki uciekiam bo za chwile kolacja a musimy wczesniej wyjsc bo Gaba wita sie z polwoa sanatorium...

hej
byłam z Lulą u lekarza i w sumie nic jej nie jest, oprócz tej pojawiającej się temp. ?? zobaczymy jak nocka minie w każdym razie do żłoba do końca tyg nie idzie jestem na opiece :-)
tygryś to z pewnością zęby Sebę męczą jak juz je widać to dziąsła go bolą biedaczek :-)

Tygryś to penie ząbki ale poprawy samopoczucia Seby życze.

Kozaczino to skąd ta gorączka? Zdrówka dla Małej!

MamaGabi ciesz sie bo to dziecko samo wie kiedy może stanąć. Bomba dziewczyna! Tylko niech tak mamusi nie męczy:-)

Marciaa każde dziecko jest inne. Szkoda Nikosia że go tak potraktował.

Spadam pod prysznic po calusim dniu na dworze.

Hej Hej
MamaGabi nie wiem czy za wczesnie wkoncu mała ma juz 7 miesiecy, moja Jula wstała pierwszy raz jak miała 6 miesiecy i 3 dni :)
I od tego dnia stoi prawie cały dzień :)

U nas dzisiejszy dzien znowu zalatany, ja zalatwialam sprawy firmowe, Lula była z Babcia. Całe popoludniu nie mialysmy prądu, a co za tym idzie neta bo moj lapek wytrzymuje bez prądu 3,5 minuty :)
teraz mała już spi, a ja szykuje kolacje bo moj B zaraz wraca z pracy a juz pisal smska ze bardzooo glodny. Jutro ma wolne więc troche mi pomoze w domku :)
zastanawiam sie czy nie zawiesic dzialalnosci firmy zeby mi ten komornik zasrany nie zabral siana chociaz do czasu jak bede wiedziec czy sad rozpatrzy odwolanie. wczoraj prawnik wyslal zobaczymy kiedy sedzia zechce sie tym zajac ;/ jak sobie pomysle jak dziala nasze prawo grrr jak pare lat temu skladalam wniosek o alimenty od ojca to samo rozpatrzenie sprawy trwalo 7 miesiecy, byl wyznaczony termin rozprawa trwala 9 minut i odroczona na kolejne 3 miesiace bo ojciec sie nie stawil.
masakra!!!!!!

Łooo wlasnie zobaczylam na suwaczku ze rowno miesiac i mamay roczek!!!! super chyba zaczne juz obmyslac plan imprezki :)
chcialam zrobic dla znajomych i dzieciaczkow w tym dla was dziwczynki osobno ale niewiem czy finanse pozwola...

Zdrówka dla Luli !
Tygrynka mam nadzieje,że to tylko ząbki.
Marcia - Ja też nie lubię takich sytuacji najchetniej to bym wtedy sprała to dziecko ;-)
Skrzat - milego koncertu jutro.
mamaGabi - ale pierwsze święta wielkanocne z małą istotką będą na pewno fajne :)
z tym wstawaniem - widocznie Gaba postanowila pobrykać w sanatorium :)
karola - najlepszego dla córeczki
czekam na usta usta a potem prysznic i grzecznie lulu ...

skrzat910 wiem, ze kazde di=ziecko jest inne ale zal Nikodemka mi sie zrobiło. W ogole to dziecko było dziwne. Siedział zahipnotyzowany i oglądał bajke i nic nie docierało do niego. Nikodemik dotykał ekran to ten juz wstawal i go odciagał....wrrr..trudno.

ja jakos brak humoru. Ł. mial byc o 19 z małym i był przed 21 efekt znowu brak kolacji u Nikosia i spi padniety.

Rodzice jutro wyjezdzaja i wracaja 30 na 1 dzien i znowu na dlugi weekend wybywaja wiec spokoj jak diabli i chatka wolna calusienka :)))

reklama
kozaczino zawsze możesz zrobić CRP z krwi i bedziesz wiedzieć czy wszystko gra :tak: zdrówka dla malutkiej

skrzat miłego koncertu:tak:

mamaGabi obce miejsce i pewnie przez to się budzi

Lece wziąć prysznic póki potworki śpią :-D

Do góry