reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej hej
Tygrys a może sebusiowi ząbki idą? szczerze współczuję tak wczesnego wstawania.
poziomka moja mama zawsze coś mi kupuje w oriflame hihi najczęściej tusze do rzęs i błyszczyki no i te malutkie kremiki są świetne!!

Ja dziś z młodą siedzę w domku bo ma mega katar i oczywiście pokasłuje sobie ;/ a tu zaraz wyjazd wrrr no ic po kisimy się troszkę może przejdzie oczywiście smarujemy się pulomox baby i maść majerankowa i do tego wapno łykamy.
Kurcze czekam na kasę z pitów i czekam i się chyba nie doczekam;/ zastanawiam się czy można do nich zadzwonić i dowiedzieć się jak tam wygląda postępowanie?

aaa i tak z innej beczki co robicie na obiad bo ja mama zaćmienie;p

Matko jaka cisza.... pewnie na dworze siedzicie... tylko ja jestem taka kiszonka;/ dziś robię schaboszczaki z ziemniakami i marchewką i groszkiem już dawno nie jadłam ziemniaków.

Ostatnia edycja:
reklama
guziczek możesz zadzwonić do urzędu skarbowego ale zwykle ich odpowiedź jest jedna : proszę pani my mamy na to 3 miesiące :wściekła/y: i tyle :-(

yo yo

my od rana na dworze, potemrodzicow na lotnisko odwiezlismy...masakra jak cieplo jest. potem odebrac lilou i na sushi do dziadkow i Nikos spi. Ja sie nadaje pod prysznic. Kurcze jutro musze jechac jeszcze do selgrosu a od pt rana robie salatki:) ale bedzie bieganina :)jeszcze Ł. jedzie z towarem w pt i nie ma kto zostac z Nikosiem no nic dam radę
Ł. kochany jest kupił mi dzis peeełno tulipanow :)) i zamowil torta i goscia od balonów :)

cisza w domu. Rok temu o 18 wody mi oddeszły a o tej godzinie lezałam i oksytocyna sie konczyla i skurcze zaczely:) mam szampana i zdjecia gotowe bedzie swietowac wieczorkiem :)płakac mi sie chce ze ten czas tak gna...wieczorkiem musze prezencik dla mlodego zlozyc. Jak wstanie to pewnie na ogrod pojdziemy

Natuska jakies osłabienie ma Filipek...oby choróbska nie podłapał

Nikoś padł. Dzisiaj podostawał prezenty od babci już na zajączka i od chrzestnego. Wiec niezły majter i rośnie bo jezdzi kosiarka po domu, bawi się wkrętarką i jajkami ;-)
zaraz my nasz [rezent składamy :-)

Kurczę na lotnisku biegał jak szlalony ludzie mieli ubaw z niego. Troche mi zal ze rodzice pojechali...i nocka z glowy bo cala noc lecą ;-( a ja sie denerwuje cos...

mysmy jeszcze byli u sasiada kozki poglaskac i przekonac sie do konika ale cos znowu Nikodemek sie boi. Za duze bydle:p i kura nas atakowala sama spieprzalam hahaha

My w domku dopiero. Jeszcze zakupy przedświąteczne zrobiliśmy.

Natalia mi ten grill drugi dzień chyba też zaszkodził bo w Biedronie mnie tak nadusiło że myślałam że do chaty nie doniose:-D Dziękuje za super dzionki!!!

Spadam pod prysznic i pozmywać troche ten dwudniowy bajzel naczyniowy w kuchni.

Marciaa czas szybko leci. Zanim sie obejrzymy będą zięciowie/synowe:-D

natuska niska tem. najczesciej jest z osłabienia. jesli np. dziecko niedawno bylo chore, przyjmowało leki, to najeczesnie pozniej jest niska temperatura. odczekaj kilka dni, jesli nie wroci do normy idz do lekarza, pewnie zapisze jakies witaminki na wzmocnienie. a Filek poci się przy tym? albo jakaś maruda jest???

Marcia to pochwal sie gdzie Twoi polecieli??? no i co kupiliscie Nikusiowi?

reklama
hej,
ja w sumie zmeczona, na chwile u zet w pracy, potem zakupy, potem ogarnialam chate, potem jeszcze do biedronki poszlam etc. jeszcze swieze warzywa w pt musze kupic;) teraz przy pepsi...Tygrynka w Biedronce 2x1,5l kosztuje 3,99:)
Kozaczino jak Lula? Mam pytanko jaki rozmiar tych rajtopek ze spódniczką kupujesz 68/74 czy 80/86 bo chcialam zamowic na allegro:)
Na-tuska zdrówka dla Filipka, widzę że grilowałyście ze skrzatem910:)
Ja chyba zmykam w kimanko, moje dziecie ładnie śpi, wczoraj od 19:15 do po 6 i dzisiaj też przed 20 zasnęła;)

Do góry